Mergaitės noriu paklaust jūsų,užsiregistravau paypale,mano kortelė swedbanko visa,va dabar įdomu man kaip ten geriau daryt ar kad valiutą konvertuotu paypalas,ar kad bankas? Ir ar tą nustatymą,kad konvertuotų bankas reiks nustatinėt kas kartą perkant,ar tik vieną sykį?
Nerandu Laredoute palatos, kas pagelbes?
QUOTE(LiLady @ 2013 01 31, 18:32)
Mergaitės noriu paklaust jūsų,užsiregistravau paypale,mano kortelė swedbanko visa,va dabar įdomu man kaip ten geriau daryt ar kad valiutą konvertuotu paypalas,ar kad bankas?
banko kursas geresnis
QUOTE(Jurgitakar @ 2013 01 31, 18:28)
na gi sioje zinuteje maciau
as cia merginos apie feelunique klausiau
dabar kazkaip supratau, kad tas sakinys apie iherb kitaip nuskambejo
o mintis buvo tokia - jeigu man asmeniskai reikia vitaminu, tai perku juos iherbe, o ne unserekleineapotheke
QUOTE(LiLady @ 2013 01 31, 18:32)
Mergaitės noriu paklaust jūsų,užsiregistravau paypale,mano kortelė swedbanko visa,va dabar įdomu man kaip ten geriau daryt ar kad valiutą konvertuotu paypalas,ar kad bankas? Ir ar tą nustatymą,kad konvertuotų bankas reiks nustatinėt kas kartą perkant,ar tik vieną sykį?
Vieną sykį
QUOTE(ausrine777 @ 2013 01 31, 18:32)
Nerandu Laredoute palatos, kas pagelbes?
http://www.supermama...?...00711&st=48
QUOTE(murashke @ 2013 01 31, 18:54)
as cia merginos apie feelunique klausiau
o mintis buvo tokia - jeigu man asmeniskai reikia vitaminu, tai perku juos iherbe, o ne unserekleineapotheke
na va, o norejau pagelbeti
Niekam nieko nereikia iš natureshopo? Truputį trūksta iki nemokamo siuntimo jei perku nepirmą karta, tai koduko kieno nors nebeleis panaudot?
Ne i tema, bet gal cia atsirastu norinciu Viena narė jungėsi spalio men. prie bendro užsakymo ir iki šiol nepasiemė Jau net neprisimenu tiksliai kiek gavosi rodos 12 lt su centais...
QUOTE(anira12 @ 2013 01 31, 20:22)
Sveiki, o gal kas Vilniuje ruošiasi pirkti iš Asda George?
Labai prisireikė vienų mergaitiškų batelių... arba galėčiau ir pati bandyti parinkti užsakymą, jei būtų daugiau norinčių, tik dar niekad nesu iš ten užsakinėjusi Tai jei parduotuvė nekomplikuota, gal pavyktų
Ar siunčia jie PA adresu?
Gal dar kokių kodų pirmam kartui ar pan. būna? Nes bandžiau ieškoti, bet lyg ir nieko tinkamo neradau...
Labai prisireikė vienų mergaitiškų batelių... arba galėčiau ir pati bandyti parinkti užsakymą, jei būtų daugiau norinčių, tik dar niekad nesu iš ten užsakinėjusi Tai jei parduotuvė nekomplikuota, gal pavyktų
Ar siunčia jie PA adresu?
Gal dar kokių kodų pirmam kartui ar pan. būna? Nes bandžiau ieškoti, bet lyg ir nieko tinkamo neradau...
QUOTE(anira12 @ 2013 01 31, 20:30)
Ne i tema, bet gal cia atsirastu norinciu Viena narė jungėsi spalio men. prie bendro užsakymo ir iki šiol nepasiemė Jau net neprisimenu tiksliai kiek gavosi rodos 12 lt su centais...
Ogo kokia gerai kainyte gavosi
QUOTE(anira12 @ 2013 01 31, 19:30)
pas mane irgi pora mergaiciu nepasieme, emailus issiunciau - jokio atsakymo , pinigai sumoketi - net nzn ka daryt