Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 166 tema

Mergaitės noriu paklaust jūsų,užsiregistravau paypale,mano kortelė swedbanko visa,va dabar įdomu man kaip ten geriau daryt ar kad valiutą konvertuotu paypalas,ar kad bankas? blush2.gif Ir ar tą nustatymą,kad konvertuotų bankas reiks nustatinėt kas kartą perkant,ar tik vieną sykį? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiLady: 31 sausio 2013 - 18:49
Nerandu Laredoute palatos, kas pagelbes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 01 31, 18:32)
Mergaitės noriu paklaust jūsų,užsiregistravau paypale,mano kortelė swedbanko visa,va dabar įdomu man kaip ten geriau daryt ar kad valiutą konvertuotu paypalas,ar kad bankas? blush2.gif

banko kursas geresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2013 01 31, 18:28)
na gi sioje zinuteje maciau  4u.gif  smile.gif

as cia merginos apie feelunique klausiau wink.gif 4u.gif

dabar kazkaip supratau, kad tas sakinys apie iherb kitaip nuskambejo biggrin.gif
o mintis buvo tokia - jeigu man asmeniskai reikia vitaminu, tai perku juos iherbe, o ne unserekleineapotheke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murashke: 31 sausio 2013 - 19:12
QUOTE(LiLady @ 2013 01 31, 18:32)
Mergaitės noriu paklaust jūsų,užsiregistravau paypale,mano kortelė swedbanko visa,va dabar įdomu man kaip ten geriau daryt ar kad valiutą konvertuotu paypalas,ar kad bankas? blush2.gif Ir ar tą nustatymą,kad konvertuotų bankas reiks nustatinėt kas kartą perkant,ar tik vieną sykį? blush2.gif

Vieną sykį 4u.gif

QUOTE(ausrine777 @ 2013 01 31, 18:32)
Nerandu Laredoute palatos, kas pagelbes?  ax.gif

http://www.supermama...?...00711&st=48
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 01 31, 19:54)
as cia merginos apie feelunique klausiau wink.gif  4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 01 31, 18:54)
as cia merginos apie feelunique klausiau wink.gif  4u.gif

dabar kazkaip supratau, kad tas sakinys apie iherb kitaip nuskambejo biggrin.gif
o mintis buvo tokia - jeigu man asmeniskai reikia vitaminu, tai perku juos iherbe, o ne unserekleineapotheke smile.gif

doh.gif na va, o norejau pagelbeti biggrin.gif
Atsakyti
Niekam nieko nereikia iš natureshopo? Truputį trūksta iki nemokamo siuntimo ax.gif jei perku nepirmą karta, tai koduko kieno nors nebeleis panaudot? g.gif
Atsakyti
Ne i tema, bet gal cia atsirastu norinciu blush2.gif Viena narė jungėsi spalio men. prie bendro užsakymo ir iki šiol nepasiemė Jau net neprisimenu tiksliai kiek gavosi doh.gif rodos 12 lt su centais... g.gif
QUOTE(anira12 @ 2013 01 31, 20:22)
Naujas Bio Leder Balsam žymiai pigiau.  Turiu 2 vnt

Atsakyti
Sveiki, o gal kas Vilniuje ruošiasi pirkti iš Asda George?
Labai prisireikė vienų mergaitiškų batelių... arba galėčiau ir pati bandyti parinkti užsakymą, jei būtų daugiau norinčių, tik dar niekad nesu iš ten užsakinėjusi blush2.gif Tai jei parduotuvė nekomplikuota, gal pavyktų rolleyes.gif
Ar siunčia jie PA adresu?
Gal dar kokių kodų pirmam kartui ar pan. būna? Nes bandžiau ieškoti, bet lyg ir nieko tinkamo neradau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 01 31, 20:30)
Ne i tema, bet gal cia atsirastu norinciu  blush2.gif Viena narė jungėsi spalio men. prie bendro užsakymo ir iki šiol nepasiemė Jau net neprisimenu tiksliai kiek gavosi  doh.gif rodos 12 lt su centais...  g.gif

Ogo kokia gerai kainyte gavosi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 01 31, 19:30)
Ne i tema, bet gal cia atsirastu norinciu  blush2.gif Viena narė jungėsi spalio men. prie bendro užsakymo ir iki šiol nepasiemė Jau net neprisimenu tiksliai kiek gavosi  doh.gif rodos 12 lt su centais...  g.gif

pas mane irgi pora mergaiciu nepasieme, emailus issiunciau - jokio atsakymo unsure.gif , pinigai sumoketi - net nzn ka daryt rolleyes.gif
Atsakyti