siandien GAP nemokamas siuntimas nuo 75 svaru: GAPFREE
QUOTE(R-jazz @ 2013 01 31, 09:32)
Aha, jau uzdirbau milijona
man aiskintis nereikia, tai ne mano reikalas as faktu nekonstatavau, rasiau tik apie galimybes, kuriomis gali pasinaudoti visi norintys (netaikyta jums asmeniskai)
Šią savaitę ruošiuosi užsakyti porą megztinių šeimai iš www.woolovers.com klasikiniai kokybiški, gera kaina (20-35 svarai). Siunčia į LT. Jei atsirastų dar 3 norintys siuntimas būtų po 2 svarus. Jei sutaptų modeliai perkant du kad ir skirtingų spalvų/dydžių bet to paties modelio dar susitaupo.
Vyrui esu pirkus puiki kokybė (žiemai merino vilna su kašmyru ar gryna vilna, o vasarai šlkas su medvilne).
Planuoju sakytis is GAP.EU, gal kas norite prisijungti? Butu gerai susirinkt keturiom pirkejom, kad siuntimas po 1 svara gautus (siaip dar siandien free shipas nuo 75svaru galioja, bet itariu taip greit nesusikoperuosim). Veiksmas PANEVEZYJE!
Merginos, kurios zadat prisijungti prie manes, SD uzsakymui. Pamaniau, kad uzsakinesiu ryt, is pat ankstaus ryto Taigi siuskite greiciau krepselius, kad galesciau jau vakare viska sudeti ir gal net po 24val, leis nuolaidas pritaikyti ir paskaiciuoti galutines sumas nes kai paskaiciau, kad kitos merginos, kurios koperuojasi, laukia krepseliu iki siandienos, tai supratau, jeigu uzsakinesiu ryt vakare, nebus ka uzsakineti Vien lietuves puse SD isluos
Merginos, kurios zadat prisijungti prie manes, SD uzsakymui.
Pamaniau, kad uzsakinesiu ryt, is pat ankstaus ryto Taigi siuskite greiciau krepselius, kad galesciau jau vakare viska sudeti ir gal net po 24val, leis nuolaidas pritaikyti ir paskaiciuoti galutines sumas nes kai paskaiciau, kad kitos merginos, kurios koperuojasi, laukia krepseliu iki siandienos, tai supratau, jeigu uzsakinesiu ryt vakare, nebus ka uzsakineti Vien lietuves puse SD isluos