I laikrodziu tema
Gal zinot, kur galima rast graziu sieniniu laikrodziu, bet kad tyliai tiksetu Buna tokiu, kur ta rodykle taip kitaip eina, tyliai. Reikia i miegamaji
Is kur parsisiust galima, ar gal kur Vilniuj kokia parduotuve yra
Merginos, o Amazone galima tik per Pypal atsiskaityti?
Ups jau radau informacija
Ups jau radau informacija
Galu gale, po menesio atkakliu rasymu i Feelunique, del neatejusio siuntinio, gavau toki atsakyma: " I have refunded your order in full, please re-visit our site to re-order your goodies! "
Ar teisingai supratau, jie grazina pinigus, o as galiu uzsakineti is naujo Kazkaip tikejausi, kad jie issius antra karta tas pacias prekes. Nes tada buvo nuolaidu kodukas, o dabar ir svaras gerokai nukrites, zodziu, grynas nuostolis
Ar man dar reikia jiems ka nors rasyti, ar pinigeliai grys automatiskai? Aciu
Ar teisingai supratau, jie grazina pinigus, o as galiu uzsakineti is naujo Kazkaip tikejausi, kad jie issius antra karta tas pacias prekes. Nes tada buvo nuolaidu kodukas, o dabar ir svaras gerokai nukrites, zodziu, grynas nuostolis
Ar man dar reikia jiems ka nors rasyti, ar pinigeliai grys automatiskai? Aciu
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 31, 10:58)
I laikrodziu tema
Gal zinot, kur galima rast graziu sieniniu laikrodziu, bet kad tyliai tiksetu Buna tokiu, kur ta rodykle taip kitaip eina, tyliai. Reikia i miegamaji
kartais buna cia: achica.com
bet siuntimas i LT nepadoriai brangus
QUOTE(linxmute @ 2013 01 31, 12:05)
Sveikos,
esate pirkusios iš kažkur tokius saldainius:
Gal kuri žadate vėl pirkti? Norėčiau Arba bent nuorodą gal galima kur jų ieškoti
esate pirkusios iš kažkur tokius saldainius:
Gal kuri žadate vėl pirkti? Norėčiau Arba bent nuorodą gal galima kur jų ieškoti
Dezutes nerandu, bet tokie patys saldainiai cia :
http://groceries.asd...d=1214921923703
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 30, 21:40)
Mielu noru
O į temą norėjau paklaust panų, kurios batų tepalo daug vienetų iš vokiško ebay pirko - ar gavot kažkokią žinią, kai išsiuntė ir per kiek laiko panašiai siuntinys atkeliavo? Pirkau penktadienį, tai nei ebay atžymos, kad būtų išsiųsta, nei laiško jokio, sakau gal vokietis dar tą košę tik maišo ir į indelius pilsto, o išsiųs neaišku kada
O į temą norėjau paklaust panų, kurios batų tepalo daug vienetų iš vokiško ebay pirko - ar gavot kažkokią žinią, kai išsiuntė ir per kiek laiko panašiai siuntinys atkeliavo? Pirkau penktadienį, tai nei ebay atžymos, kad būtų išsiųsta, nei laiško jokio, sakau gal vokietis dar tą košę tik maišo ir į indelius pilsto, o išsiųs neaišku kada
man irgi jokio laisko neissiunte apie issiuntima,ir statusas nebuvo pakeistas i issiuntima,bet parasiau vokieciui laiska tai trucking number iskar atsiunte,po keliu dienu gavau.
QUOTE(niekieno @ 2013 01 31, 12:12)
Dezutes nerandu, bet tokie patys saldainiai cia :
kodėl aš nematau
Sveikos. Apie mango pirmam puslapyje nera info arba neradau, tai paklausiu, ar siuncia tiesiai i LT? kokia siuntimo kaina? Aciu
QUOTE(saulutecool @ 2013 01 31, 00:09)
Sveikos merginos, gal kuri zino ar laredoute.fr siuncia i Lietuva? Bandziau su google translate isversti ju puslapi bet neradau informacijos arba blogai ieskojau
Aciu jau radau informacija
QUOTE(linxmute @ 2013 01 31, 11:05)
esate pirkusios iš kažkur tokius saldainius
ju jau nebera, parduodami sventiniu kalediniu laikotarpiu nebent kur parduotuvese uzsilike
QUOTE(gretuxxx @ 2013 01 31, 11:10)
Ar man dar reikia jiems ka nors rasyti, ar pinigeliai grys automatiskai?
gris automatiskai po vienos kitos dienos
QUOTE(linxmute @ 2013 01 31, 12:21)
kodėl aš nematau
Oi, ismete nuoroda i bendra psl.
Nu ten yra