QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 30, 21:09)
Skaitau temą ir supratau, kad turiu 2 problemas:
1. Vakarus namie dažnai leidžiu vieniša kaip pušis pakelėj, tai pagalvojau, gal man ta robotuką įsigyti
Pažiūrėjau filmuką, patiko, nes kaip gyvas daiktas, važinėtų sau po kambarį, murmėtų kažką, aš jį galėčiau pakalbinti, nu ir kas, kad neatsakytų, mažos mergaitės lėles juk irgi kalbina. Galvojau gal kokį gyvūną įsigyti, bet juk reiktų palikti kai išvažiuočiau kažkur, pūkai visokie ar plaukai rastusi, vedžioti, jei šuniukas, reiktų, o dar maitinimo išlaidos ir į lovą lįstų - gerai, jei viena, o jei ne
2. Noriu būti koks nors VIP'as - nesvarbu koks, ale kad nemokamai, nes mano metuose statuso jau kaip ir reiktų, o dabar kaip čia be nieko - gėėėėėėėėda. Kaip skambėtų, gal tada prie niko ir 5* atsirastų, kaip gero, išlaikyto konjako. Manau, kad nusipelniau.
Sorry už
aš nepasigėriau ir nesuvaikėjau, šiaip nuobodu pasidarė tokį darganotą vakarą, galvoju pasiguosiu
Pasiūlymai į AŽ
prajuokinot
QUOTE(darvina @ 2013 01 30, 21:17)
Be panikos , ar Javari visa ispirkot jau , kad nuobodu pasidare
Pavasaris ant nosies , gal kokiu batu dar reiketu .... Mane labai pats procesas rubu ziurejimo prablasko , nes mano gabaritu prekyciu nera per daug
, tai dusauju sau , o kad koki M , S tureciau
mane tai žiauriai prablaško
,va ir db jau visi miega aš po pardes seilę varvinu,nu va taip ir užsikabliuojam...
QUOTE(urgit@ @ 2013 01 30, 21:28)
As kazkada kai nesusimokejau iskart uz siuntima (suma buvo tikrai kokie 3-4 svarai) ir gavus pakartotine saskaita su delspinigiais paklausiau Ponios Linos kur galeciau pasizureti ir pasiskaityti kiek ir uz koki laika delspinigiai yra skaiciuojami, tai kai gavau toki atsakyma, supratau, kad neturejau teises uzduoti tokio klausimo
ir atsoko fantazijos
Dabar tiksliai nepamenu, bet kazkas panasaus, ar jums piena parduotuveje duoda nemokamai ir t.t. ir kad susirasciau kitus tarpininkus jei man nepatinka.
O tiesiog norejau ateiciai zinoti kiek ir uz koki delsima yra imami delspinigiai.
Beja iki siol kiek skaitau nera skelbiama tokios informacijos.
ojetus...
,pirmą kart girdžiu delspinigius,tai gal mėnesį laikė tas prekes,sandėliavimas irgi kainuoja
jei rimtai tai labai nemandagi man pasirodė,pirkau keletą kartų pas ją,bet info 0.