Galėčiau užsakyti, nes mane ir batai domina, bet esu iš Marijampolės. Galiu žinoma persiųsti jei apsimoka Tai jei dar kam reikia iš www.sportsdirect.com užsakymo su nuolaida batams - prašom jungtis siųskit į raimundux@gmail.com
Galėčiau užsakyti, nes mane ir batai domina, bet esu iš Marijampolės. Galiu žinoma persiųsti jei apsimoka Tai jei dar kam reikia iš www.sportsdirect.com užsakymo su nuolaida batams - prašom jungtis siųskit į raimundux@gmail.com
Tai dabar jau supratau, kad iki penktadienio 10 % batams, o nuo penktadienio drabuziams? www.sportsdirect.com Tai tadu as palauksiu penktadienio O nukainuotiems taikys?
beje, del mango, maciau, kad rytoj vip amazone bus mango ispardavimas nuo 8 ryto:)) o siandien vokieciu vip emuku primete, tik man atrodo brangokai:(o ryt emukus metys vip ispanija:). Dar tiesa vis dar eina geoxai vaikiski - bet labai jau prasluota:(
turiu robotuka kuris siurbia, o kita kuris plauna bet rankytemis isplautu grindu nieks nepakeis
tas kuris siurbia kelia dulkes, bet aisku surenka.sedi sau telika ziuri o siurblys valo
tas kur plauna lieka dryziai ir ant laminato labai matosi (na gal del to kad pas mus langas didelis iki zemes, todel viskas matosi