Gal kas turit po ranka 5pounds išparduotuvės nuorodą? Nerandu nors nusišauk
QUOTE(puke0 @ 2013 01 26, 15:18)
i krepseli jokios prekes neleidzia ideti, o tai ko noriu ir yra ,ir siuncia
o kokios spalvos ir dydzio neleidzia? as isidejau viena be problemu
QUOTE(raimundux @ 2013 01 26, 17:37)
Primenu jei kam reiktų http://www.mymemory.com/ 50 proc. nuolaida pirmam užsakymui su koduku RSRZ50
Man šis kodukas suveikė ir su ne pirmu pirkimu. Prieš tai esu pirkusi gal 3 kartus - ir veikė šis kodas.
Ačiū, kas pasidalinote.
QUOTE(linole @ 2013 01 26, 17:06)
Man šis kodukas suveikė ir su ne pirmu pirkimu. Prieš tai esu pirkusi gal 3 kartus - ir veikė šis kodas.
Ačiū, kas pasidalinote.
Ačiū, kas pasidalinote.
Geras, net nezinojau, kad veikia ir ne pirmam pirkimui
QUOTE(murashke @ 2013 01 26, 17:57)
o kokios spalvos ir dydzio neleidzia? as isidejau viena be problemu
juodos, L. Parasyta, kad yra ir kad siuncia. O jus ten prisiregistravusi ir gal pirkusi? As tik siandien bandziau prisiregistruoti, bet man net jokio patvirtinimo i el.pasta neatsiunte.Seip lyg siuncia, kai prisiregistruoji. Kai pasirenku daikta. tai dega raudonai "isideti i krepseli, o kai paspaudziu,kad isideti, tai niekas nesuveikia. Nieko nesuprantu, ka darau negerai
QUOTE(linole @ 2013 01 26, 18:06)
Ačiū, kas pasidalinote.
Ačiū, kas pasidalinote.
Bandžiau koduką pritaikyti perkant USB atmintinę, kuri ir taip su gera nuolaida, bet nesuveikė
O jie į Lt siunčia ar perkat UK adresu?
kažkada, kai apie zenioptical šnekėjot, neišsisaugojau info, kaip akinius užsisakyti. bet lyg pamenu, kad galima pasirinkti ploninto plastiko Minusas apie -7, tai norisi, kad nesimatytų stiklų storumo
Į ką dar atkreipti dėmesį? Būčiau labai dėkinga už bet kokius patarimus
Į ką dar atkreipti dėmesį? Būčiau labai dėkinga už bet kokius patarimus
QUOTE(Selga @ 2013 01 26, 18:31)
Bandžiau koduką pritaikyti perkant USB atmintinę, kuri ir taip su gera nuolaida, bet nesuveikė
Aš mymemory.com du albumus po 100 puslapių praeitą savaitę užsakinėjau užsakinėjau, tai jiems taikė. Bet siuntimo nenuėmė. Siuntimas į LT - 3 svarai -liko. Siunčiau LT adresu. Nes perdaug neperku.
Mano albumai buvo beveik pilna kaina (50 svarų prieš kodo taikyma vienas). Tai gal todėl leido kodą naudoti.
gal kas perkat iš https://www.marshallleisure.co.uk/ - bandyčiau prisijungti.
QUOTE(puke0 @ 2013 01 26, 17:20)
Kai pasirenku daikta. tai dega raudonai "isideti i krepseli, o kai paspaudziu,kad isideti, tai niekas nesuveikia. Nieko nesuprantu, ka darau negerai
ne, nesu pirkusi is ju bet eksperimento delei uzsiregistravau nuejau iki pacio apmokejimo, tai tikrai nelabai aisku, kas ten per problemos
gal pabandykite kita narsykle ar pan.
kur perkat patalynę?
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 26, 16:41)
Gal kas turit po ranka 5pounds išparduotuvės nuorodą? Nerandu nors nusišauk
Sena pasibaigus, o nauja turbūt nepaskelbta, nes paieška neranda.