ar būtų norinčių pirkti iš mytoys.de? pasinaudočiau pirmo pirkimo nuolaida siuntimo išlaidoms sumažinti. Aš Kauno r, bet galėčiau perduoti į Kauną, Alytų, jei neskubu ir į Vilnių
Labas,
Prisijungciau prie gap.eu
Seb bankas;)
Prisijungciau prie gap.eu
Seb bankas;)
QUOTE(murashke @ 2013 01 28, 12:53)
galiu rekomenduoti dabar, berods, jie siulo toki varianta tik klausimas, ar jus gaunate kazkokia nauda. tuoj paziuresiu, parasysiu
steigsiu konsultaciju firma
steigsiu konsultaciju firma
Tikrai šiandien murashke dirba iš peties .Ačiū jai.
O dėl unserklein. Įtariu, kad iš karto keleto kodų neįmanoma ten panaudoti, ar ne? Aš jau turiu vieną koduką.(Apklausoje dalyvavau, tai 5 eur gavau)
http://www.mothercare.com ar leido koda pritaikyti ?
mums ne
mums ne
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 01 28, 14:57)
Leido.
o sakykite kai seki siuntinuka is kinijos ir statusas Collection, tai cia kaip traktuoti, kurioje jis stadijoje?
QUOTE(deltadu @ 2013 01 28, 13:40)
Tikrai šiandien murashke dirba iš peties .Ačiū jai.
O dėl unserklein. Įtariu, kad iš karto keleto kodų neįmanoma ten panaudoti, ar ne? Aš jau turiu vieną koduką.(Apklausoje dalyvavau, tai 5 eur gavau)
Ir aš noriu rekomendacinių kodukų ar kokie ten bebūtų
beje, kokią nauda tas rekomendavimas duoda?
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 28, 14:17)
Ir aš noriu rekomendacinių kodukų ar kokie ten bebūtų
paskaiciau, tai nauda duoda tik tam, kuris rekomenduoja. kai rekomenduotas asmuo apsiperka, gauni 5 eur nuolaidos koda
jeigu kas zadate pirma karta pirkti ir norite suteikti naudos kt. temos narems, galim rekomenduoti
ar butu klaipedoje norinciu mytoys.de, turiu 10 euru koduka.
QUOTE(magute @ 2013 01 28, 15:42)
Aš aš norėčiau, kur siust norą?
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 01 28, 15:57)
Pabandziau leido
Merginos ar cia garazo gera kaina http://www.amazon.co...-...6098&sr=8-1