Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose. Mes tuokiamės kitaip :)

user posted image

user posted image
2010 metų jaunavedžiai
Plepėjome čia:

Pačią aktualiausią informaciją ir foto/video akimirkas kaupiame FACEBOOKE, grupės pavadinimas "Vedybos karibuose."

user posted image
Atsakyti
Aciu uz tema! 4u.gif
na tai kas planuojate siais metais vestuves Karibuose?smile.gif kur konkreciai? per ka uzsisakete?
Atsakyti
tyluma biggrin.gif mes planuojam Kuboj, balandžio gale. jau negaliu sulaukt kaip noriu greičiau bigsmile.gif
Atsakyti
o pataikiau cia smile.gif mes planuosime, tiksliau pradesime planuotis karibuose, labiausiai traukia kuba. gal galite mergaites pasidalinti info nuo ko pradejote planuotis? Per agentura tai darote ar savarankiskai ir kokia mazdaug suma planuojate isleisti? smile.gif neisivaizduoju nuo ko pradeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2013 02 04, 14:46)
neisivaizduoju nuo ko pradeti smile.gif

buterfly, aš pradžioje irgi buvau labai pasimetusi, tai pradėjau nuo temų skaitymo, laaaabai daug info jose ir viskas po truputį susidėlioja galvoj thumbup.gif manau, kad pirmiausia nuspręskit kada norit/galit važiuot ir jau tada po truputį žiūrėkit, kur labiausiai patinka, geresnės kainos ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 02 04, 21:27)
buterfly, aš pradžioje irgi buvau labai pasimetusi, tai pradėjau nuo temų skaitymo, laaaabai daug info jose ir viskas po truputį susidėlioja galvoj  thumbup.gif manau, kad pirmiausia nuspręskit kada norit/galit važiuot ir jau tada po truputį žiūrėkit, kur labiausiai patinka, geresnės kainos ir t.t. mirksiukas.gif

na mes nusprendem, kad per vasari apsiziurim ir tada konkrecia data galvojam, tai galvoju gal pirma susirasti viesbucius, agenturas, kurie organizuoja tokias paslaugas, uzklausimus duoti ir sulaukus pasiulymu tada spresti jau kur norim g.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2013 02 05, 08:20)
na mes nusprendem, kad per vasari apsiziurim ir tada konkrecia data galvojam, tai galvoju gal pirma susirasti viesbucius, agenturas, kurie organizuoja tokias paslaugas, uzklausimus duoti ir sulaukus pasiulymu tada spresti jau kur norim g.gif

jei rinksitės užsisakyt per agentūras, tai jie pirmiausia klausia daugmaž tikslių datų (bent jau mėnesio) ir šalių į kurias norit keliauti smile.gif
iš savo patirties tai rekomenduočiau agentūras: travel oasis (Lietuvoje) arba holidayplace.co.uk (UK), jos buvo operatyviausios ir pasiūlė geriausias kainas. galima ir tiesiogiai per viešbučių puslapius užsisakyti (pvz Sandals), bet mums gavosi pigiau per agentūrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 02 05, 16:25)
jei rinksitės užsisakyt per agentūras, tai jie pirmiausia klausia daugmaž tikslių datų (bent jau mėnesio) ir šalių į kurias norit keliauti smile.gif
iš savo patirties tai rekomenduočiau agentūras: travel oasis (Lietuvoje) arba holidayplace.co.uk (UK), jos buvo operatyviausios ir pasiūlė geriausias kainas. galima ir tiesiogiai per viešbučių puslapius užsisakyti (pvz Sandals), bet mums gavosi pigiau per agentūrą mirksiukas.gif

oho per agentura pigiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2013 02 05, 16:10)
oho per agentura pigiau blink.gif

taip, kadangi tai datai, kuriai norėjom perkant tiesiogiai per Sandals viešbutį buvo likę tik patys brangiausi kambariai, o visi kiti "sold out" mirksiukas.gif nežinau kaip agentūra pasiūlė mums tuos, kurie išparduoti, gal jie turi kažkokias sutartis su viešbučiais ax.gif

aišku, čia ne taisyklė, tiesiog tokia mano patirtis mirksiukas.gif jeigu neskubi ir vestuves planuoji pvz gruodžiui, tai gal ir geresnes kainas pagausi negu kad mes užsisakę likus vos ne 3 mėn iki kelionės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 05 vasario 2013 - 16:41
QUOTE(Honey @ 2013 02 05, 18:41)
taip, kadangi tai datai, kuriai norėjom perkant tiesiogiai per Sandals viešbutį buvo likę tik patys brangiausi kambariai, o visi kiti "sold out"  mirksiukas.gif nežinau kaip agentūra pasiūlė mums tuos, kurie išparduoti, gal jie turi kažkokias sutartis su viešbučiais ax.gif

aišku, čia ne taisyklė, tiesiog tokia mano patirtis mirksiukas.gif jeigu neskubi ir vestuves planuoji pvz gruodžiui, tai gal ir geresnes kainas pagausi negu kad mes užsisakę likus vos ne 3 mėn iki kelionės biggrin.gif

na reiks prisesti koki vakara ir parasyti uzklausas i agenturas bei viesbucius, kazkas tiks, o beje mes planuojam iki vasaros "susisukti" tai manau nebebus labai didelio pasirinkimo g.gif
Atsakyti
parašyk paskui kaip sekės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 02 05, 22:26)
parašyk paskui kaip sekės mirksiukas.gif

per kur jus ieskojotes? ta prasme i kokias agenturas rasete? gal saitus galima butu gauti? sedziu va ir nezinau nuo ko pradeti smile.gif
Atsakyti