QUOTE(si_mute @ 2006 07 31, 08:43)
sveikos mamytes nezinau ka daryti,reikia jusu patarimo .
pries kelias dienas pasidariau testa ir suzinojau kad laukiuosi . pagal paskutines mmm iseitu kad mazdaug 5 savaites,nes paskutines buvo birzelio 26 d.
Bet labai daznai jauciu pilvo ir nugaros maudima ,taip kaip pries mmm, o kas blogiausia kad as dabar atostogauju Anglijoj ir i Lietuvele grysiu rugsejo pradzioj. Tai nezinau,gal cia reikia apsilankyti pas gydytoja?
pries kelias dienas pasidariau testa ir suzinojau kad laukiuosi . pagal paskutines mmm iseitu kad mazdaug 5 savaites,nes paskutines buvo birzelio 26 d.
Bet labai daznai jauciu pilvo ir nugaros maudima ,taip kaip pries mmm, o kas blogiausia kad as dabar atostogauju Anglijoj ir i Lietuvele grysiu rugsejo pradzioj. Tai nezinau,gal cia reikia apsilankyti pas gydytoja?
Na lankaisi biskuti ne toje temeleje, bet...
As pasakysiu pagal save. Nuejau pas daktara iskart kai suzinojau, kad pastojau. Na man ten paeme tepineli ir paziurejo ar nestumas vietoje. Echo nedare, nes dar per mazas laikas buvo. Dare 8oj svaitej. Man ramiau buvo, kai pasake, kad nestumas vietoje, tik va tepinelis buvo blogas, bet jokiu vaistu neleido naudoti. O del skausmu, tai man irgi mausdavo. tai yra del to, kad gimda pleciasi. Jei nera jokiu rudu ar kraujingu isskyru - nieko toklio. Cia jau tau spresti - ar grizti lietuovon ir pasitikrinti ar sumoketi pinigus Anglijoje ir nueiti ten pas daktara. Del sventos ramybes.
Sekmes taui ir tavo leliui.