Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir spuogai

QUOTE(sayonara2 @ 2007 12 01, 12:52)
4u.gif  neturiu nei vieno spuogelio wub.gif ,tfu tfu tfu,kad tik nepradetu dabar jie cia man dygti blink.gif ,tikiuosi taip ir nepasirodys wub.gif

drinks_cheers.gif mano irgi veidukas dar švaresnis ko gero pasidarė nei prieš nėštumą smile.gif
mano močiutė, net burtus šį savaitgalį įžvelgė, na sako veidas švarus reiškia berniukas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na matysim kaip čia bus smile.gif
Atsakyti
tik nustojau gerti KT planuodama nestuma iskart pradejo berti kakta ir smakra.. kai pastojau ismete tom baisiom votim visur.. nugaroj nes ir tarp krutu atsirado inkstiru.. jau greit nebekesiu ir eisiu pas dermatologa nes ir man jau paranoja kad zmones kalba su manim ir ziuri i tas votis.. brrrr sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2008 01 03, 23:44)
drinks_cheers.gif  mano irgi veidukas dar švaresnis ko gero pasidarė nei prieš nėštumą smile.gif
mano močiutė, net burtus šį savaitgalį įžvelgė, na sako veidas švarus reiškia berniukas bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na matysim kaip čia bus smile.gif

O aš nesutinku schmoll.gif , nes mane bėrė kokius 2-3 mėnesius ir susilaukiau berniuko blink.gif tai kaip čia g.gif manau, nuo organizmo priklauso beria ar ne. Visgi harmonai keičiasi biggrin.gif
Atsakyti
pas mane taip pat padaugejo ir ant veido,o dar ir ant krutines atsirado... doh.gif
tai nors tiek dziaugiuosi,kad ne vasara..su megstuku paslepti galima. g.gif
Atsakyti
po megstuku - puiku.. bet kaip vyras vakare paglosto nugara, pecius, ir tie himalajai kliuna uz ranku... nesmagu kazkaip...
Atsakyti
manes niekada neberdavo..
su pirmu nestumu nebere..
o dabar uj .. g.gif smakras..kaklas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekcioniste @ 2007 11 30, 19:01)
Sveikos  nestuke.gif , as buvau kaiptik pas dermatologa, nes man iegi ta pati problema, kai pastojau tai kaip pasiute tie spuogai pradejo dygti, o ir pries tai oda ne ideali buvo..Tai jis man israse skinoren, differin kremus ir zeniac losjona, pasakiau, kad laukiuosi, tai jis nieko nesake ar jie tinka ir nestumo metu..nu zodziu panaudosiu pamatysiu, bet oda, kad ir po keliu dienu naudojimo tikrai grazesne thumbup.gif

Sveika, gal ir paveluotai rasau, bet tiksliai zinau, kad differin kremo nestumo metu naudoti negalima! Pati lankiausi pas dermatologe, ji man buvo israsiusi si kremuka. Bet kadangi ji zinojo, kad ruosiuosi pastoti, tai visa laika kartojo, kai tik tai atsitiks- nutraukti differin kremo vartojima, nes jis nera toks nekaltas ir gali itakoti issigimimus... Taigi jei dar vartoji, siulyciau kuo greiciau nutraukti!
Atsakyti
na ir man ta pati bėdelė su spuogais. prieš nėštumą veido oda irgi nebuvo ideali - ypač prieš mmm, o nėštumo metu, nuo 5 mėn ant veido atsirado tokie "votiniai" keli spuogai ant skruostu. ėjau pas dermatologę, tai "nuramino", kad po nėštumo viskas praeis ir kreivai šyptelėjo, atseit - ar žinai, akd mergytės iš mamos visą grožį atima. lelytės lyties nežinom dar, bet nelabai tikiu tom pasakom. man kažkaip tie spuogai suaktyvėja maždaug tuo metu, kaip mmm turėtų būti. arba kai daugiau varškės pavalgau doh.gif kaip kovoju? šiaip tai nelabai kaip. gydtoja išrašė kažkokį tepaliuką (sepa....), kurio užsitepus ir pridengus vata spuogus greičiau "ištraukia", bet tik tiek iš jo tos naudos... doh.gif
Atsakyti
Na, mane karts nuo karto isberia po pora spuogiuku, pries nestuma tikrai ju buvo daugiau, bet va, ziuriu, ant nugaros daugiau atsirado...
o su tais mociuciu burtais, tai vienos sako, kad mergaites duoda mamytems grozi, o kitos - kad berniukai, taip kad nesuprasi irnesakyk.gif
Atsakyti
sveikos ir mene visa beria veida nugara,man 35sav.gydytoja sake del gelezies trukumo unsure.gif man mazakraujyste pagerus gelezies liko melyni randai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2008 01 07, 09:54)
Sveika, gal ir paveluotai rasau, bet tiksliai zinau, kad differin kremo nestumo metu naudoti negalima! Pati lankiausi pas dermatologe, ji man buvo israsiusi si kremuka. Bet kadangi ji zinojo, kad ruosiuosi pastoti, tai visa laika kartojo, kai tik tai atsitiks- nutraukti differin kremo vartojima, nes jis nera toks nekaltas ir gali itakoti issigimimus... Taigi jei dar vartoji, siulyciau kuo greiciau nutraukti!

aciu uz info visu pirma 4u.gif as kaip tik ta diena kai rasiau, veliau paskaitinejau internete, ir perskaiciau, kad to kremuko negalima naudoti doh.gif tai gerai, kad laiku paskaiciau, tai dbr jis stovi geresniem laikam biggrin.gif
o su tuo, kad tie nelemti spuogai kyla, jau susitaikiau, ir jums patariu, nes dbr taip yra, taip bus, o grozi atgausime tik po keliu menesiuku, tad nusiteikime pesimistiskai is anksto sleep.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Mano oda prieš nėštuma irgi nebuvo ideali, bet dabar labai pradėjo bert nugarą doh.gif
Atsakyti