QUOTE(Linaute @ 2006 05 19, 19:56)
na as ju nespaudelioju. Juk patys pasidaro baltom virsunem tai ir isspaudi, kai ateina laikas.
Na pasikonsultavau si gydytoja, tai ji sako, kad nusipirkti pregnacare. Turetu apmazeti. nebandet?
na ziuresim. Pagersim, pamatysim. Sakau, gal ko organizmas isseko, nes ir nieko nevalgau nes nera jokio apetito. Na ziuresim...
sveika, as vartoju pregnacare jau antra pakeli, seip esu gan silpnos sveikatos, greit pavargstu ir issenku, o va, kai pageriau tu vitaminu pasijutau zvalesne ir darbingesne, o kaip del spuogeliu tai man nuo ju nei maziau nei daugiau beria
Papildyta:
QUOTE(tigrik @ 2007 07 14, 22:06)
Man saule daug geriau veikia nei soliariumas. Turiu problematiska oda nugaros, peciu, veido srityje, tai tik vasara pasikaitinus sauluteje viskas aprimsta, oda pagrazeja, o soliarumas tik oda parudina, kas tiki, kad gydo spuogus ar siek tiek padziovina netiesa
visiskai tau pritariu, as taip pat turiu tokia beda, net ant krutines, jokia soliariumai nepadeda tik ruda ir viskas, o va cia ana savaite gerai pasikaitinau sauleje ir spuogeliu didzioji dalis kaip ranka nuimti.