Lapkricio 19, vakare, Panevezyje Stetiskiu rajone , atklydo sunelis. Matosi, norejo laisveje palakstyti ir pasiklydo, nes atrodo labai grazus, priziuretas, kailis blizga.Labai gerai jauciasi namuose,zaidzia su vaikais, isaukletas. Padekim Cucikui grizti namo, mano tel. 8 614 16920
QUOTE(Jūružė @ 2013 11 18, 10:02)
Lapkričio 17 d. Šilutės raj., Kukorų kaime dingo papiljonų veislės kalytė Mona. Labai prašau radę, priglaudę, matę paskambinkite tel. 868602169.
Mona užsigrūdinusi, bet dabar naktys šaltos, labai prašau, priglaudę suteikite jai šilumą ir paskambinkite. Atsilyginsime.
Mona užsigrūdinusi, bet dabar naktys šaltos, labai prašau, priglaudę suteikite jai šilumą ir paskambinkite. Atsilyginsime.
Radom, radom Ačiū visiems padėjusiems ir pergyvenusiems.
Ieškome namų rastas šuneliui
Džimį radome lapkričio 7 d. Šeimininkai neatsiliepė, todėl ieškome naujų.
Nedidukas (36 cm), iš snukučio panašus į toiterjerą ir charakteris į juos panašus. Moka pasiprašyti į lauką, atkiša galvytę ir laiko kol užsegame antkaklį
Lauke gražiai eina su pavadėliu, nesitampo
Gyvendamas su katėmis ir šuniu nesipyksta, bet ir nedraugauja, nemėgsta vaikų.
Į namus niekas neįeis be jo pranešimo - sargauja gerai
Taip pat puikiai pažįsta mašiną ir noriai lipa į ją važiuoti
Moka komandą sėdėt ir duoti labas
Beje, Džimis - kastruotas
Ieškome Džimiui jaukių namų
Džimį radome lapkričio 7 d. Šeimininkai neatsiliepė, todėl ieškome naujų.
Nedidukas (36 cm), iš snukučio panašus į toiterjerą ir charakteris į juos panašus. Moka pasiprašyti į lauką, atkiša galvytę ir laiko kol užsegame antkaklį
Lauke gražiai eina su pavadėliu, nesitampo
Gyvendamas su katėmis ir šuniu nesipyksta, bet ir nedraugauja, nemėgsta vaikų.
Į namus niekas neįeis be jo pranešimo - sargauja gerai
Taip pat puikiai pažįsta mašiną ir noriai lipa į ją važiuoti
Moka komandą sėdėt ir duoti labas
Beje, Džimis - kastruotas
Ieškome Džimiui jaukių namų
Pasvalio rajone į Pagojo kaimą atklydo šuo. Sakyčiau laika, patinėlis, kokių 2 metų, labai draugiškas. Šuo dabar pas mane, mano nr. 862152206, paplatinkit kur galit
QUOTE(11alpina @ 2013 11 24, 14:25)
Pasvalio rajone į Pagojo kaimą atklydo šuo. Sakyčiau laika, patinėlis, kokių 2 metų, labai draugiškas. Šuo dabar pas mane, mano nr. 862152206, paplatinkit kur galit
man rodos, panasus i sita?
http://www.gyvunuglo...missing/g.60245
o as tai norejau pasakyti, kad lazdynuose prie tos koloneles kaip sparnai, kur tarp dvieju greitkeliu maciau nutrenkta negyva suni su sviesa atspindincia liemene, matyt pabego nuo ko nors, bet niekas neiesko perskaiciau skelbimus, liudna labai
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 29, 14:51)
tikrai ne tas pats šuo. Visų pirma atstumai nežmoniški, o antra - pas mane laika (rytų ar vakarų), o ten čekas. Galiausiai - pas mane patinas
As po to jau pastebejau, kad pas tave patinas, o ten patele... Gaila sunu, pas mane sia vasara haskiu kalyte buvo atklydus palaikiau gal menesi ieskojau seimininku - neatsirado - kitiem zmonem atidaviau.
Labai labai prasome visu pagalbos!!! Dingo valu( Welshterrier) terjeru suo, lapkricio 30d., apie 16val., per medziokle, Panevezio raj., Upytes miske, gali atklysti i Upyte, Eriskius, Krekenava, Naujamiesti....Upytes misko kelias veda ir i Kauno kelia, tad galejo ir ten pasirodyti. Ieskotas Upytes miske nuo dingimo iki 23val. vakaro. Siandien ,t.y. nuo 8 ryto iki 21val.( gruodzio 1 diena) vakaro vel ieskojom, neradom, tad tiketina, kad Upytes miske jo nera, kadangi suo miska pazista puikiai, visada grizdavo. Nebent is azarto vydamas zveri, nubego gan toli, galbut neberado kelio atgal. Visos aplinkines sodybos apklaustos, niekas nemate... Suo cipuotas. Dar karta labai visu prasom, jei kartais pamatytumet, ar suzinotumet, praneskit mums, atsidekosim. Tel.Nr. 862081612. Labai tikimes jusu visu pagalbos...Ikeliu nuotraukas, siuo metu jis siek tiek daugiau apzeles
Atsirado !!!!!!
QUOTE(zikas1970 @ 2013 12 01, 23:28)
Labai labai prasome visu pagalbos!!! Dingo valu( Welshterrier) terjeru suo, lapkricio 30d., apie 16val., per medziokle, Panevezio raj., Upytes miske, gali atklysti i Upyte, Eriskius, Krekenava, Naujamiesti....Upytes misko kelias veda ir i Kauno kelia, tad galejo ir ten pasirodyti. Ieskotas Upytes miske nuo dingimo iki 23val. vakaro. Siandien ,t.y. nuo 8 ryto iki 21val.( gruodzio 1 diena) vakaro vel ieskojom, neradom, tad tiketina, kad Upytes miske jo nera, kadangi suo miska pazista puikiai, visada grizdavo. Nebent is azarto vydamas zveri, nubego gan toli, galbut neberado kelio atgal. Visos aplinkines sodybos apklaustos, niekas nemate... Suo cipuotas. Dar karta labai visu prasom, jei kartais pamatytumet, ar suzinotumet, praneskit mums, atsidekosim. Tel.Nr. 862081612. Labai tikimes jusu visu pagalbos...Ikeliu nuotraukas, siuo metu jis siek tiek daugiau apzeles
Dingo vel vakar, t.y. gruodzio 7d., nuo 13 val. dienos. Ieskotas iki vakaro, dabar vel isvaziavo ieskoti. Kartu su laika, juoda, su baltom kojytem ir ant krutines balta. Nusivijo elniu banda, nebegrizo... Laika Vilniete, zmones atvaziavo pamedzioti ir vat tokia nelaime...Metuose, laikai 12 metu, paklusni, tokiu bajeriu jau senai nebuvo iskretus