Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl, 4 tema

QUOTE(Aprile @ 2012 09 25, 23:20)
Mane ir domintu,kiek pakilo kainos. Sunus gere budamas pusantru. Neislipo is bronchitu, taciau super suveike. Pradejo lankyti mokykla ir jau nepyragai. Visi kosti, sloguojantys noretusi apsisaugoti bent truputi.

mes pirkom pries 1,5m,kursas kainavo apie 150lt,manau ir dabar tokia kaina smile.gif
Atsakyti
Isbandysim ir mes si vaistuka, o po keliu men. parasysiu kaip sekasi su visom
Darzelio ligom! g.gif
Atsakyti
QUOTE(samba10 @ 2012 09 24, 19:41)
Ar galit kuri man pasakyti, kiek tie ribomunyl kainuoja? ax.gif

~ 20 lt 1 pakutis, reikia mažiauisia trijų-keturių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salduke: 28 rugsėjo 2012 - 08:18
QUOTE(salduke @ 2012 09 28, 09:17)

Dekui labai uz info 4u.gif
Atsakyti
Skaitinejuos ir as apie si vaista, nes dukryte nuvedus po slogos i darzeli, po 2-u dienu, vel sloga prasidejo, tai radau, kad Camelijos vaistienj internetu perkant kainuoja 15,89 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(salduke @ 2012 09 28, 09:17)

Bet cia ne vienos dienos doze? Toje pakuoteje yra 4 pakeliai, ane?
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2012 09 28, 16:36)
Skaitinejuos ir as apie si vaista, nes dukryte nuvedus po slogos i darzeli, po 2-u dienu, vel sloga prasidejo, tai radau, kad Camelijos vaistienj internetu perkant kainuoja 15,89  4u.gif
Papildyta:
Bet cia ne vienos dienos doze? Toje pakuoteje yra 4 pakeliai, ane?

menesiui reik 4 dezuciu,paskui kitus menesius reik vienos dezutes per menesi 4u.gif
Atsakyti
O gal zinote, kiek metu veiksminga si vakcina? Kas kiek laiko galima ja kartoti?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2012 09 28, 23:20)
O gal zinote, kiek metu veiksminga si vakcina? Kas kiek laiko galima ja kartoti?

na kiekvienais metais reikia kursa kartoti...
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2012 09 28, 22:20)

Pradejom vartoti rugseji baigem kova. Taciau vaikas buvo nelankantis darziuko. Labai didelio kontakto su virusais neturejome, tai negaliu pasakyti kas itakojo jo nesirgima, bet veike puikiai. Iki tol buvom aptureja daug bronchitu. Slogai pasirodzius stebuklingai ji kazkur isgaruodavo. Mastau duot sunui ir vel kadangi pradejo lankyti mokykla vos ne puse vaiku kosinciu, sloguojanciu doh.gif Seip rekomenduociau saltuoju metu laiku, o vasara manau jis tikrai nereikalingas blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif mes taip pat vartojam ribomunyl, tik dabar iskilo man klausimas del pacio vartojimo? tarkim mes pradejom gert rugpjucio 21, tai gavosi antradienis, sugerem kursa 3 savaiciu, tada padariau savaites pertrauka ir revakcinacija sugerem antraji menesi vel nuo antradienio 4 tas dienas, tai gavosi nuo 18 rugsejo...
bet kazkodel dabar susimasciau kad negerai sugerem, nes jei pradejom 08.21 tai ir revakcinacija reikejo 09.21 pradet doh.gif o as skaiciavausi pagal savaites dienas o ne menesio diena doh.gif doh.gif ir nezinau ka dabar daryti, kada gerti treciaji menesi, patarkit mamytes unsure.gif verysad.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretutia @ 2012 09 29, 20:18)
sveikutes  4u.gif  mes taip pat vartojam ribomunyl, tik dabar iskilo man klausimas del pacio vartojimo? tarkim mes pradejom gert rugpjucio 21, tai gavosi antradienis, sugerem kursa 3 savaiciu, tada padariau savaites pertrauka ir revakcinacija sugerem antraji menesi vel nuo antradienio 4 tas dienas, tai gavosi nuo 18 rugsejo...
bet kazkodel dabar susimasciau kad negerai sugerem, nes jei pradejom 08.21 tai ir revakcinacija reikejo 09.21  pradet  doh.gif  o as skaiciavausi pagal savaites dienas o ne menesio diena  doh.gif  doh.gif ir nezinau ka dabar daryti, kada gerti treciaji menesi, patarkit mamytes  unsure.gif  verysad.gif  doh.gif  4u.gif

Sveiki, nepergyvenkite del keliu dienu skirtumo. gerkite visada nuo 18 menesio dienos smile.gif esu ir as anksciau kitaip skaiciavusi.
Zinokit, duodu ir abiems vaikams (darzeliniai) ir as pati pradejau gerti blush2.gif atsibodo sirgti, tikiuosi, kad pades..
Atsakyti
mano vaikas serga irgi bronchine astma, tai sirgdavom istysai ir sirgimo pradzia prasidedavo renimacijoj, tai pasiskiepijom pneumoko vakcina, ji brangi, efektas gal ir yra, buvo susirges tik nuejes i darzeli, bet ligonines nepasiekem, ziuresim kaip toliau bus
Atsakyti