Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl, 4 tema

QUOTE(ingulka35 @ 2011 12 08, 21:13)
o  dabar ,jau prasidejus ligu sezonui,paradeti gert nepervelu? pakol igaus nors ir minimalu imuniteta ,ateis ir pavasaris doh.gif . ar as klystu? nesirge rimtai ,iseja  i darzeli , nebeislipam is  bronchitu doh.gif  verysad.gif . o gal dar mamukai koki gera  vaistuka patartumet  nuo sauso kosulio, kad pradetu nors kiek atsikoset..

Nuo Fluditec vaikisko suslampa kosulys, jei jum tinka toks.
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 12 08, 23:17)
Nuo Fluditec vaikisko suslampa kosulys, jei jum tinka toks.

sito jau baigiam buteliuka doh.gif . brontexas irgi nepadeda. bandziau kartu su ventolinu,irgi nulis.
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2011 12 09, 10:49)
sito jau baigiam buteliuka doh.gif . brontexas irgi nepadeda. bandziau kartu su ventolinu,irgi  nulis.

Pabandykite STODAL, bronteksas tai tinka tada kai slapias kosulys. Is hemeopatiniu yra Husteel lasiukai, galite juos pabandyti, bet yra ne visose vaistinese, musu Bige ir norfoj nebus ju.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Vaikui Ribumonyl pradejau pries darzeli duoti,pokycius pastebejau tokius,kad vaikas serga lengvesne forma,bet vistiek serga.Taciau dziaugiuosi kad bent antibiotiku negavom neikart per talaikotarpi smile.gif
Tik vat pasimeciau grafikelyje ir gavosi taip,kad jau pries dvi savaites turejau sugirdyt pokiuka, o nesugirdziau doh.gif Ir susirgo vaikas pries savaite sunkiau jau,kosulys baisus,sloga didele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunny~: 08 sausio 2012 - 14:54
QUOTE(Samarija @ 2011 09 13, 20:59)
Nu ka...Mes dvi savaites pagerem ir susirgom  doh.gif Dabar geriam antibiotikus  verysad.gif Ketvirtad reiketu vel gerti Ribomunyl.Kazin ar galima su antibais? g.gif

galima gerti, esu klaususi savo gydytojos.

aš savo sūnui duodu treti metai iš eilės, tai dabar būsime 4 metukų ir antibiotikus esame gėrę tik tris kartus per 4 metus ir tai visus kartus reikėjo gerti nes niekaip anginos neįveikdavom be tų antibiotikų, tikrai veikia ribomunyl thumbup.gif

dabar rugsėjį sugėrėme kursą, spalį tik savaitę nevedžiau dėl viršutinių takų uždegimo, o taip šuoliuojame jau pilnai tris mėnesius į darželį smile.gif bigsmile.gif tai ypač ši žiema, tikia nešalta, bet oras toks drėgnas, kaip rudenį, tai grupėje vaikai nemažai serga, o mes stipruoliai, bet kursą palaikau, kaip nurodyta viskas, ok thumbup.gif thumbup.gif

o jei susirgote po dviejų savaičių, tai dar jie nebuvo pradėję veikti, mums taip pat buvo tiks sugėrėm po trijų savaičių susirgom, bet kaip rašė kita mama, neprireikė antibiotikų, sergama lengvesne forma, o paskui suveikė vaistai taip, kaip ir rašiau, dabar einame į darželį po to jau trys pilni mėn. jau dabar pradėjome ketvirtą, stebiuosi pati. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingulka35 @ 2011 12 08, 21:13)
o  dabar ,jau prasidejus ligu sezonui,paradeti gert nepervelu? pakol igaus nors ir minimalu imuniteta ,ateis ir pavasaris doh.gif . ar as klystu? nesirge rimtai ,iseja  i darzeli , nebeislipam is  bronchitu doh.gif  verysad.gif . o gal dar mamukai koki gera  vaistuka patartumet  nuo sauso kosulio, kad pradetu nors kiek atsikoset..

mums labai padeda VENTOLIN gyd. buvo išrašius nuo sauso kosulio, jį galima duoti tik tris paras, nes labai veiksmingas ir jis ten cheminis, po to reikia pereiti prie augalinių, kai atsikoso šlapiai, tai hedelix, prospan ir t.t
o jei laringitinis kosulys, tai jau reikia garinti su garintuvu ir įlašinti adrenalino ampulę, bet jo negalima dažnai.
Atsakyti
O maniškiui Ribomunyl visai nepadėjo :ohPagal aprašymą, tai jis turėjo tikt, deja... Kaip sirgo, taip sirgo. Nežinau ar sutapimas, bet pradėjus duot pirmąją dozę mano vaikas taip susirgo, kad niekad taip sunkiai nebuvo sirgęs.Tiesa, pliusas tas, kad sloga greičiau praeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 09 30, 22:05)
šiiap intrukcijoj parašyta, sąveikų su jokiais vaisais nepastebėta wink.gif

gal Žydrė užsuks, paaiškins.... aš galiu ir nusišnekėt. bet kiek suprantu savo Mikės Pūkuotuko galvele,  šitoj "vakcinoj" yra tik bakterijų molekulės - ribosomos, tai reiškai iš jos vidaus. o kadangi dauguma antibiotikų tik ardo bakterijų sienelę, tai manau kaip ir nieko jom neatsiks nuo vaistų...  g.gif
klausimas, aišku, kiek reikia organizmą stimuliuot sergant, bet būtent su šiais vaistais gyd dažniausia sako, akd grafikas yra svarbesnis, nei susirgimai, ir juos net pradėt galima lengvai sirguliuojant, jei ne ūmi fazė.

žinau, kad gerai pasiaiškint interenete, pati ne kartą tai dariau prasiaiškinimui esmės, paskui žinai į ką dėmesį kreipt, bet nenorit vis dėlto susirast ir ktią gyd pasikonsultuot?..

Laba diena
as ana karta radau nuoroda apie ribomunyl nebloga
www.emedicina.lt/site/.../geriamoji_vakcina.pdf.
Siandien man jos kazkodel neatidaro, bet ten parasyta, kad su vaistais netgi rekomenduojama naudoti, nes ten yra bakteriju fragmentai kaip skiepuose. tik nesuprantu pirma doze ar galima duoti jeigu vaikas snarglioja ar kosti. kad jeigu pradejot tai kitas dozes galima duoti, kad ir serga.

beje cia tema apie ribomunyl, tai as planavau duoti ir nusipirkau 3 dezutes, bet bisky uzsirgom ir pabijojau duoti, tai galvoju jau bisky velu. Tai jeigu kas norite tai galiu visas tris atiduoti uz 40 lt.
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: vaistų pardavimas/mainai/dovanojimas etc. forume draudžiami.
Atsakyti
Gėrėm nuobirželio mėn. visą vasarą, poveikis minimalus, tik į balą išmesti pinigai. Daugiau neduosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 09 21, 18:12)
Gėrėm nuobirželio mėn. visą vasarą, poveikis minimalus, tik į balą išmesti pinigai. Daugiau neduosiu  schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar galit kuri man pasakyti, kiek tie ribomunyl kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samba10 @ 2012 09 24, 18:41)
Ar galit kuri man pasakyti, kiek tie ribomunyl kainuoja? ax.gif

Mane ir domintu,kiek pakilo kainos. Sunus gere budamas pusantru. Neislipo is bronchitu, taciau super suveike. Pradejo lankyti mokykla ir jau nepyragai. Visi kosti, sloguojantys noretusi apsisaugoti bent truputi.
Atsakyti