Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Mitutok @ 2013 02 21, 14:47)

Merginos, žiūriu serialą "Homeland", nu nerealus, vakar 6 serijas per vakarą pažiūrėjau, nereiktų į darbą žiūrėčiau per naktį  doh.gif

Na Mitutok, ačiū už rekomendaciją, dabar aš naktim nemiegu biggrin.gif biggrin.gif Puikus serialas. Ir kai viskas aplink nervija, taip gerai jis mane atjungia nuo realybės!
Atsakyti
O yra tokių kurie neturi Mitutok mezginių? cool.gif
Jaučiuosi kažkokia atsilikus, nemadinga doh.gif
Bet už tat turim Salnes kūrinių wub.gif
Atsakyti
neturiu as mezginiu nei vienos ka isvardinai lotuliukas.gif bet labai jomis dziaugiuos,kad daro tokius darbus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2013 03 03, 20:32)
Jaučiuosi kažkokia atsilikus, nemadinga doh.gif
Bet už tat turim Salnes kūrinių  wub.gif

As Mitutok grozybiu neturiu. Bet va Salnes kiek groziu turiu wub.gif wub.gif wub.gif - tiksliau daugiausia ju turi Salomeja, dar ir Konradas turi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2013 03 03, 20:36)
neturiu as mezginiu nei vienos ka isvardinai lotuliukas.gif bet labai jomis dziaugiuos,kad daro tokius darbus thumbup.gif

Mes Salnes dekupazintus grozius turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 03 03, 22:29)
Mes Salnes dekupazintus grozius turim smile.gif
drinks_cheers.gif šito grožio ir aš turiu wub.gif
Atsakyti
Nu tai va, pasidalinom su Šalne forumą cool.gif

Klausykit, ar jūsų vaikai serga? Nu mus jau visiška neviltis suėmus, nes nueina į darželį 3 dienas ir serga tris savaites, su kosuliais iki vėmimo...
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 03 07, 12:14)
Klausykit, ar jūsų vaikai serga? Nu mus jau visiška neviltis suėmus, nes nueina į darželį 3 dienas ir serga tris savaites, su kosuliais iki vėmimo...

serga verysad.gif
siais metais maniskis 5 savaites is eiles namie atbuvo su kosuliais, palanke nepilnas 2 savaites ir gerkles kazkoki virusa pasigavo, geria antibiotikus...
apskritai sitie metai kazkas baisaus su ligomis, as pati su temperatura 39 ir gerkle, gal nuo vaiko apsikreciau, bet pries tai taip stipriai buvau sirgusi pries 5 metus...
ir MB jau du kartus siemet sirgo, o per 20 metu neatsimenu, kad jis butu rimciau sirges g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 07 kovo 2013 - 13:00
QUOTE(Svetikas @ 2013 03 03, 20:32)

yra smile.gif neturiu nei Salnės, nei Mitutok darbų smile.gif matyt, savų užtenka biggrin.gif

QUOTE(Mitutok @ 2013 03 07, 11:14)

ot sugalvojo paklaust smile.gif ims čia kas ir girsis, kad neserga - juk forumas čia - būtinai paskui sirgs pasigyrus biggrin.gif
Maniškiai nelabai serga. Būna kokią savaitę palaikau namie dėl kosulių bronchitinių - bet virusiniai jie pas mano vaikus, be temperatūrų. Salbutamolį pakvėpuoja, brontexo pageria porą dienų - vis viskas.

Bet šiaip Žana po Rybomunylio kurso gerokai geriau laikosi šiais metais. Pernai tai ištisai tempos buvo. Dabar uždegimų nebėr. Tiesiog sunkiai jos organizmas pats imunitetą toms pagrindinėms bakterijoms kūrėsi, tai su pagalba visai gerai gavosi. O Mantas tai visai mažai ir sirgo. Nors man kol kas atrodo, kad lyg Tauras sveikiausias iš visų. Žiūrėsim, kaip čia darželį lankant bus - nuo pirmadienio jau eina. Jau ir miegojo pietų dvi dienas. Verkia rytais, bet šiaip visai gerai jam ten sekasi - adaptuojasi. Gerai, kad čia tas ilgas savaitgalis bus- tai kiek atitrūks, su manim pabus.

O aš kitą penktadienį, 15d, planuoju būti Vilniuje - laikytis egzaminą. Tai tuo pačiu norėčiau ir jus pamatyti vakare (aš nuo pietų laisva būsiu) - jei tai būtų įmanoma smile.gif Ir dar norėčiau likti nakvoti pas kurią nors smile.gif Na žodžiu, prašausi į svečius smile.gif
Atsakyti
Aš irgi neturiu nei Mitutok, nei Salnes grozybiu, nors abeju darbai na laaaaaaaaaaaabai patinka smile.gif Turiu tik Tuoj dekupuota dezute wub.gif kurioje saugau Gabrieles vertybes... blush2.gif

Del ligu, tai Saksona teisi su tais girimais...as pasigiriau per Einoro draugo gimtadieni, kad Einoras gyvenime nesirgo gerkles uzdegimu, tai db visa puokste turim- ir sloga, ir gerklyte ir ausis skauda doh.gif Gabriele irgi nuo rugsejo pradejus lankyti darzeli pirma kart susirgo tik sausio pradzioj...o db irgi sloga turi ir akytes puliuoja unsure.gif

Del susitikimo as gal visai buciau nepries smile.gif Tik tikiuosi pas tuos kiniecius neisim hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, dėl ligų, Danielė neserga,bet girtis tai pat nesinori,kad neprisikalbėt blush2.gif buvo šiek tiek peršalus žiemos vidury,vieną kartą ,ir tiek. Ji eis rudenį į pirmą klasę,mūsų kaime šiais metais nebebus pirmos klasės. Tai teks rinktis toliau nuo namų..
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 03 07, 12:14)
Nu tai va, pasidalinom su Šalne forumą cool.gif

Tyliai tyliau, kad nesuveiktų SM dėsnis blush2.gif Manieji tfiu tfiu tfiu neserga....Šauniai atsilaikė visas gripo epidemijas, orų pasikeitimus, sezonus

QUOTE(Saksona @ 2013 03 08, 11:34)

O aš kitą penktadienį, 15d, planuoju būti Vilniuje - laikytis egzaminą. Tai tuo pačiu norėčiau ir jus pamatyti vakare (aš nuo pietų laisva būsiu) - jei tai būtų įmanoma smile.gif Ir dar norėčiau likti nakvoti pas kurią nors smile.gif Na žodžiu, prašausi į svečius smile.gif

Galėčiau per pietus kompaniją palaikyt. O vakare jau turim svečių ir ruošiamės šeštadieniui doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
pagalvojau uzklausiu pas jus, gal kas galesit mums pagelbeti. Labai ieskom devetu Crocs botu. C12-C13 dydzio berniukui ir C8-C9 dydzio - mergaitei.
Jei kas turit ir nebenaudojat - meilai perpirktume. Rasykit i az.
Atsakyti