QUOTE(Svetikas @ 2013 03 03, 20:32)
O yra tokių kurie neturi Mitutok mezginių?
yra
neturiu nei Salnės, nei Mitutok darbų
matyt, savų užtenka
QUOTE(Mitutok @ 2013 03 07, 11:14)
Klausykit, ar jūsų vaikai serga? Nu mus jau visiška neviltis suėmus, nes nueina į darželį 3 dienas ir serga tris savaites, su kosuliais iki vėmimo...
ot sugalvojo paklaust
ims čia kas ir girsis, kad neserga - juk forumas čia - būtinai paskui sirgs pasigyrus
Maniškiai nelabai serga. Būna kokią savaitę palaikau namie dėl kosulių bronchitinių - bet virusiniai jie pas mano vaikus, be temperatūrų. Salbutamolį pakvėpuoja, brontexo pageria porą dienų - vis viskas.
Bet šiaip Žana po Rybomunylio kurso gerokai geriau laikosi šiais metais. Pernai tai ištisai tempos buvo. Dabar uždegimų nebėr. Tiesiog sunkiai jos organizmas pats imunitetą toms pagrindinėms bakterijoms kūrėsi, tai su pagalba visai gerai gavosi. O Mantas tai visai mažai ir sirgo. Nors man kol kas atrodo, kad lyg Tauras sveikiausias iš visų. Žiūrėsim, kaip čia darželį lankant bus - nuo pirmadienio jau eina. Jau ir miegojo pietų dvi dienas. Verkia rytais, bet šiaip visai gerai jam ten sekasi - adaptuojasi. Gerai, kad čia tas ilgas savaitgalis bus- tai kiek atitrūks, su manim pabus.
O aš kitą penktadienį, 15d, planuoju būti Vilniuje - laikytis egzaminą. Tai tuo pačiu norėčiau ir jus pamatyti vakare (aš nuo pietų laisva būsiu) - jei tai būtų įmanoma
Ir dar norėčiau likti nakvoti pas kurią nors
Na žodžiu, prašausi į svečius