Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Saksona @ 2013 02 20, 07:30)
man gražu į juos žiūrėt smile.gif Bet kad per šilta su jais biggrin.gif Be to, po kokių 6 skalbimų vilnonis rūbas jau visai neatrodo taip, kaip pradžioje. O kai pas mane visi juos velkasi vieną kartą ir skalbt..... žodžiu, nu naudos mažai man iš megztų rūbų biggrin.gif

na jei taip rasai, vadinasi netinkamai skalbi mirksiukas.gif patikek, maniskiai net 100proc vilnos nemazai rubu turi ir mielai nesioja- nenuskalbti, atrodo kaip nauji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 02 20, 07:30)
man gražu į juos žiūrėt smile.gif Bet kad per šilta su jais biggrin.gif Be to, po kokių 6 skalbimų vilnonis rūbas jau visai neatrodo taip, kaip pradžioje. O kai pas mane visi juos velkasi vieną kartą ir skalbt..... žodžiu, nu naudos mažai man iš megztų rūbų biggrin.gif

Daugelis rūbų po 6 skalbimų jau neatrodo kaip nauji. Sakyčiau nuo kokybės priklauso. Vieną mano megztą megztuką nešiojo Lyja, paskui Povilas ir dar draugių vaikai ir jam NIEKO nenutiko nuo skalbimo. Siūlai kažkokie ten superwash buvo... Bet būna ir kitaip...
Lyja gavus naują megztą rūbą visad džiaugiasi ir mielai vilki, tada vyras tą rūbą sukiša į džiovyklę, o tada vėl galiu iš naujo megzt, nes anas tinka tik lėlei... cool.gif

Bet man pats mezgimo procesas labai malonus, todėl nepaisant to, kad nupirkt greičiau ir dažnais atvejais pigiau ir paprasčiau, vistiek mezgu smile.gif

Merginos, žiūriu serialą "Homeland", nu nerealus, vakar 6 serijas per vakarą pažiūrėjau, nereiktų į darbą žiūrėčiau per naktį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitutok: 21 vasario 2013 - 14:48
QUOTE(Mitutok @ 2013 02 21, 15:47)
Daugelis rūbų po 6 skalbimų jau neatrodo kaip nauji. Sakyčiau nuo kokybės priklauso.  Vieną mano megztą megztuką nešiojo Lyja, paskui Povilas ir dar draugių vaikai ir jam NIEKO nenutiko nuo skalbimo. Siūlai kažkokie ten superwash buvo... Bet būna ir kitaip...
Lyja gavus naują megztą rūbą visad džiaugiasi ir mielai vilki, tada vyras tą rūbą sukiša į džiovyklę, o tada vėl galiu iš naujo megzt, nes anas tinka tik lėlei... cool.gif

Bet man pats mezgimo procesas labai malonus, todėl nepaisant to, kad nupirkt greičiau ir dažnais atvejais pigiau ir paprasčiau, vistiek mezgu smile.gif

Merginos, žiūriu serialą "Homeland", nu nerealus, vakar 6 serijas per vakarą pažiūrėjau, nereiktų į darbą žiūrėčiau per naktį  doh.gif

O mums tavo megzta suknelė vis dar kaip nauja rolleyes.gif Ir aš spėjau panešiot, o šią žiemą Aleksandra kiekvieną penktadienį (kai diena be uniformų) ją nešiojo. Labai džiaugėsi, kad daug spalvų ir visos pėdkelnės prie jos tinka. Dažnai neskalbiam, bet vis dar ryški ir super atrodo. Manau dar kelis metus tikrai tiks ir Aleksandrai ir tikiuosi man (kitiems metams ax.gif ).

Noriu pasidžiaugt...Smulkmena tokia juokinga, bet man visą dieną nuo ryto labai gera...Kipras per pusantro mėn. jau nebebijo nardyti ir ne tik kad paneria, bet ir visai gerai plaukia po vandeniu. Su vyru likom apšalę, kad per tiek kartų trenerė jį išmokino šitaip plaukt...Atrodo visą vasarą ir vienaip ir kitaip mokinom. O dabar...Vos per pusantro mėn. plaukia be jokių priemonių ir ne po du tris metrus, o dešimtim metrų blush2.gif Ir pirmą kartą kažkas Kiprą giria, kad gabus vaikis, labai užsispyręs, bet ir daug pastangų deda.
O dar džiaugiuosi, kad mačiau, kad kaifuoja Kipras nuo to, kad nebijo nardyti ir gaunasi plaukt... Na smulkmena, bet vistiek gera džiaugtis už savus.
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 21, 17:51)

Noriu pasidžiaugt...

Saunuolis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 21, 17:51)

Noriu pasidžiaugt...Smulkmena tokia juokinga, bet man visą dieną nuo ryto labai gera...Kipras per pusantro mėn. jau nebebijo nardyti ir ne tik kad paneria, bet ir visai gerai plaukia po vandeniu. Su vyru likom apšalę, kad per tiek kartų trenerė jį išmokino šitaip plaukt...Atrodo visą vasarą ir vienaip ir kitaip mokinom. O dabar...Vos per pusantro mėn. plaukia be jokių priemonių ir ne po du tris metrus, o dešimtim metrų blush2.gif Ir pirmą kartą kažkas Kiprą giria, kad gabus vaikis, labai užsispyręs, bet ir daug pastangų deda.
O dar džiaugiuosi, kad mačiau, kad kaifuoja Kipras nuo to, kad nebijo nardyti ir gaunasi plaukt... Na smulkmena, bet vistiek gera džiaugtis už savus.

drinks_cheers.gif
tikrai visada smagu pasidziaugti del savo vaiko 4u.gif
Saunuolis vaikinukas, kad ismoko plaukti thumbup.gif
As labai tikiuosi, kad ir maniskis jau sia vasara pramoks, juk gyvenam salia ezero, buna, kad maudosi 3 kartus per diena... biggrin.gif

o kaip suprasti , kad pirma karta giria g.gif Ta prasme, niekas jo anksciau darzely uz kazka negirdavo? Ar as cia nesupratau kazko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 22 vasario 2013 - 10:14
QUOTE(Mitutok @ 2013 02 21, 14:47)
1. Daugelis rūbų po 6 skalbimų jau neatrodo kaip nauji. Sakyčiau nuo kokybės priklauso.  Vieną mano megztą megztuką nešiojo Lyja, paskui Povilas ir dar draugių vaikai ir jam NIEKO nenutiko nuo skalbimo. Siūlai kažkokie ten superwash buvo... Bet būna ir kitaip...
2. Lyja gavus naują megztą rūbą visad džiaugiasi ir mielai vilki

1. drinks_cheers.gif

2. mano Salomeja su Silvestru visus megztus rubus laaaabai megsta nesiot.
Papildyta:
saunuolis Kipras thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 22, 11:12)

o kaip suprasti , kad pirma karta giria g.gif Ta prasme, niekas jo anksciau darzely uz kazka negirdavo? Ar as cia nesupratau kazko...

Na darželyje jis nedainuoja, išskirtinai nešoka, eilėraščiai sunkiai...Žodžiu, per vaidinimus jo vaidmenys: grybas, medis...Didžiausias buvo varliukas (kur daugiau šokinėt reikėjo rolleyes.gif ). Na, gražiai piešia ir lipdo, bet gi čia gana subjektyvu biggrin.gif Tai kai po vaidinimų mes išklausom liaupsus pagrindiniams veikėjams...Kipras lieka back'u ax.gif

O baseine, pasirodo, jam puikiai sekasi...Ir malonu buvo išgirsti, dar maloniau buvo matyti, kad Kirpas pats mato, kad jam sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 22, 14:41)
Na darželyje jis nedainuoja, išskirtinai nešoka, eilėraščiai sunkiai...Žodžiu, per vaidinimus jo vaidmenys: grybas, medis...Didžiausias buvo varliukas (kur daugiau šokinėt reikėjo rolleyes.gif ). Na, gražiai piešia ir lipdo, bet gi čia gana subjektyvu  biggrin.gif Tai kai po vaidinimų mes išklausom liaupsus pagrindiniams veikėjams...Kipras lieka back'u ax.gif

O baseine, pasirodo, jam puikiai sekasi...Ir malonu buvo išgirsti, dar maloniau buvo matyti, kad Kirpas pats mato, kad jam sekasi.

Aisku , db supratau ax.gif 4u.gif
Smagu, kai vaikas gali pasidziaugti pats savo pasiekimais smile.gif
Atsakyti

Mano panos ir aš vis dar džiaugiamės Mitutok mezginiais wub.gif . Daugybę kartų skalbta, bet viskas kaip nauja.
Atsakyti
QUOTE(arsuad @ 2013 02 23, 19:23)
Mano panos ir aš vis dar džiaugiamės Mitutok mezginiais  wub.gif . Daugybę kartų skalbta, bet viskas kaip nauja.

Na, apie daugiskaita ( kad daug rubeliu) negaliu pasigirt, bet kur buvo numezgus Mitutok maniskiui kepure su saliku- tai wub.gif
Net salika buvom pamete- taip buvo liudna- dar viena gavom wub.gif
O tai gal suknutes ar dar koki geri isaugot blush2.gif mano mazoji dziaugtusi ax.gif ( nepazistamuju tikrai nesiryzciau det, bet savu -taip)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vardaite: 24 vasario 2013 - 00:05
QUOTE(Vardaite @ 2013 02 24, 00:03)
Na, apie daugiskaita ( kad daug rubeliu) negaliu pasigirt, bet kur buvo numezgus Mitutok maniskiui kepure su saliku- tai wub.gif

Ir mes su malonumu nešiojome... Ačiū, Mitutok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho, kiek, pasirodo, savo mezginių esu paskleidus smile.gif Labai smagu, jei jie buvo/yra nešiojami. Ačiū!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitutok: 25 vasario 2013 - 15:39