QUOTE(Mitutok @ 2013 02 21, 15:47)
Daugelis rūbų po 6 skalbimų jau neatrodo kaip nauji. Sakyčiau nuo kokybės priklauso. Vieną mano megztą megztuką nešiojo Lyja, paskui Povilas ir dar draugių vaikai ir jam NIEKO nenutiko nuo skalbimo. Siūlai kažkokie ten superwash buvo... Bet būna ir kitaip...
Lyja gavus naują megztą rūbą visad džiaugiasi ir mielai vilki, tada vyras tą rūbą sukiša į džiovyklę, o tada vėl galiu iš naujo megzt, nes anas tinka tik lėlei...
Bet man pats mezgimo procesas labai malonus, todėl nepaisant to, kad nupirkt greičiau ir dažnais atvejais pigiau ir paprasčiau, vistiek mezgu
Merginos, žiūriu serialą "Homeland", nu nerealus, vakar 6 serijas per vakarą pažiūrėjau, nereiktų į darbą žiūrėčiau per naktį
O mums tavo megzta suknelė vis dar kaip nauja
Ir aš spėjau panešiot, o šią žiemą Aleksandra kiekvieną penktadienį (kai diena be uniformų) ją nešiojo. Labai džiaugėsi, kad daug spalvų ir visos pėdkelnės prie jos tinka. Dažnai neskalbiam, bet vis dar ryški ir super atrodo. Manau dar kelis metus tikrai tiks ir Aleksandrai ir tikiuosi man (kitiems metams
).
Noriu pasidžiaugt...Smulkmena tokia juokinga, bet man visą dieną nuo ryto labai gera...Kipras per pusantro mėn. jau nebebijo nardyti ir ne tik kad paneria, bet ir visai gerai plaukia po vandeniu. Su vyru likom apšalę, kad per tiek kartų trenerė jį išmokino šitaip plaukt...Atrodo visą vasarą ir vienaip ir kitaip mokinom. O dabar...Vos per pusantro mėn. plaukia be jokių priemonių ir ne po du tris metrus, o dešimtim metrų
Ir pirmą kartą kažkas Kiprą giria, kad
gabus vaikis, labai užsispyręs, bet ir daug pastangų deda.
O dar džiaugiuosi, kad mačiau, kad kaifuoja Kipras nuo to, kad nebijo nardyti ir gaunasi plaukt... Na smulkmena, bet vistiek gera džiaugtis už savus.