Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Eglynas9 @ 2013 02 12, 20:19)
Perku iš europietiškų parduotuvių mirksiukas.gif pvz. www.gap.eu Siuntimas iš ten į Lietuvą 4 svarai

notworthy.gif
Atsakyti
Užrašiau Kiprą pas ortopedą. Paprašiau siuntimą pas šeimos gydytoją, tai kreivai į mane pažiūrėjo, tipo gi nepagydoma, o kol nesiskundžia kojų (blauzdų skausmais) nelabai verta ir dėkliukus nešiot. Bet siuntimą davė, tai užrašiau į Grybo g., jeigu gerai pavardę telefonu išgirdau, tai pas Naviką eisim...

Eglynai, ačiū už info GAP. Nes po šios savaitės pasivaikščiojimų po parduotuves, supratau, kad ir man jau labai aktualu doh.gif

Pasidalinkit, ką veiksit per šventinį savaitgalį?? Lieku su vaikais vienišaut, mąstau ką nuveikt...
Atsakyti
Kelsim veliava, kepsim šašlus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 02 15, 23:58)
Kelsim veliava, kepsim šašlus  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 15, 11:25)
Pasidalinkit, ką veiksit per šventinį savaitgalį?? Lieku su vaikais vienišaut, mąstau ką nuveikt...

mes priduodam vaikus seneliams ir varom tusintis i miesta ax.gif
Atsakyti
Vakar buvome "Tėčio pasakoje". Superinis spektaklis. Labai rekomenduoju. http://www.lrytas.lt...ys-aktoriai.htm
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 12, 16:04)

čia ko? kad galiu? ar kad galiu, bet nemezgu biggrin.gif Nes nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 02 17, 17:13)
čia ko? kad galiu? ar kad galiu, bet nemezgu biggrin.gif Nes nereikia biggrin.gif

Kad mokėsi anūkams kojines numegzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 18, 11:40)
Kad mokėsi anūkams kojines numegzti biggrin.gif

aha, jei jie bus tokie, kaip mano vaikai - tai jiems jų nereiks... nedėvim mes vilnonių visai... Mantas kartais prieš miegą užsimauna, bet užmiega jau be jų. O į lauką visą žiemą eina su Crocsais, su paprasta kojine...
Galėčiau megzt ir megzt, ale kad nereikalingas rūbas smile.gif Padovanoja vis kasnors- tai praguli stalčiuose nesunešiojamos. Mantui mezgiau seniau, tai taip ir nesunešiojo nei jis, nei Žana, nei Tauras nebesunešios....
Va kepures tai smagu numegzti smile.gif Arba kumštines pirštines - tokias net draugei dovanojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 02 18, 12:59)
Va kepures tai smagu numegzti smile.gif Arba kumštines pirštines - tokias net draugei dovanojau smile.gif

Tu čia mane specialiai erzini? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 02 18, 12:59)

Galėčiau megzt ir megzt, ale kad nereikalingas rūbas smile.gif Padovanoja vis kasnors- tai praguli stalčiuose nesunešiojamos. Mantui mezgiau seniau, tai taip ir nesunešiojo nei jis, nei Žana, nei Tauras nebesunešios....

O man neapsakomai patinka megzti rubai vaikams- tik va, beda, pati nemezgu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 02 20, 03:08)
O man neapsakomai patinka megzti rubai vaikams- tik va, beda, pati nemezgu  blush2.gif

man gražu į juos žiūrėt smile.gif Bet kad per šilta su jais biggrin.gif Be to, po kokių 6 skalbimų vilnonis rūbas jau visai neatrodo taip, kaip pradžioje. O kai pas mane visi juos velkasi vieną kartą ir skalbt..... žodžiu, nu naudos mažai man iš megztų rūbų biggrin.gif
Atsakyti