Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Tuoj @ 2013 02 11, 16:09)
Aš jau irgi ne... Gaminsiu užgavėnių kaukes doh.gif Prieš savaitgalį įspėti apie jų reikalingumą buvo negalima ph34r.gif

Aprengi čigonais ir jokių kaukių gamint nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 11, 16:09)
Aš jau irgi ne... Gaminsiu užgavėnių kaukes doh.gif Prieš savaitgalį įspėti apie jų reikalingumą buvo negalima ph34r.gif

Tuoj, kiek kaukių reikia??
Manieji per savaitgalį prigamino tiek, kad ir ant priekinės dalies, ir ant užpakalinės galiu dabar mautis doh.gif Tik reikia gumelių nusipirkt, prie šonų pritvirtint..

Tavieji tai tik dėl kaukių nutylėjo, manoji sugeba apie pusmečio kontrolinį pamiršt doh.gif

Dėl parkingo, tai berods CUP lauke turi juostą nemokamo parkingo (palei parduotuves) ir daugiaaukštis parkingas. Irgi nemokamas.

Arsuad, ačiū už info ir už staliuko rezervavimą.

Merginos, jeigu ką reikia paimti iš Antakalnio (tik apie 19 val.), galiu prigriebti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmiršau: 11 vasario 2013 - 15:18
o prie Best Western nemokamo parkingo nera? restorano aprašyme parašyta, kad yra nemokama aikštelė
Atsakyti
Aciu, merginos, uz meeta!!! Kaip visada labai gerai praleidau laika smile.gif Labai malonu buvo pasimatyt su Uzmirsau ir Salne!
Atsakyti
O tai foto nebus? Jau baigiu ir pamirsti kaip visos atrodot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 12, 09:17)
O tai foto nebus? Jau baigiu ir pamirsti kaip visos atrodot ax.gif  4u.gif

Kad paparacių nebuvo biggrin.gif O po vakarykščio nuotykio, manau, dauguma nesinorėtų afišuotis ax.gif, tad teks kada gyvai sudalyvauti. Daugumos sutarimu, vakar buvo nuspręsta prisiminti tradiciją ir dažniau susimatyt ax.gif

Green apple, man irgi labai malonu buvo. Tokia atsigavusi jaučiausi ax.gif Stengsiuos ir ateinantį kartą sudalyvauti ax.gif

Tuoj, ar jau turi tą stebuklingą puodą? Sugalvojau atsinaujint savo keptuvių-puodų barą, įdomūs atsiliepimai iš pirmų lūpų ir apie puodą.
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 12, 10:29)
Kad paparacių nebuvo biggrin.gif O po vakarykščio nuotykio, manau, dauguma nesinorėtų afišuotis ax.gif, tad teks kada gyvai sudalyvauti. Daugumos sutarimu, vakar buvo nuspręsta prisiminti tradiciją ir dažniau susimatyt ax.gif

o, kokios uzuominos... biggrin.gif ka jau prisidirbot g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 12, 10:34)
o, kokios uzuominos... biggrin.gif ka jau prisidirbot g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai jau tikrai lotuliukas.gif

Vat, teks i meetus atvaziuot mirksiukas.gif
Aciu visoms 4u.gif buvo smagu biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu dar kas nors nežino -
eisiu šiandien kepti blynų!

Vežkit čia mašiną miltų!
Ir aliejaus - kad nesviltų.

Dešimt kibirų uogienės!
Ir nelauksim vakarienės -

valgysime, kol karšti,
nes blogai pilvai tušti!

Šiandien turim būti sotūs,
kad sėkmė visiems šypsotųs!

Su Užgavėnėmis brangiosios, Skanių blynų smile.gif
Atsakyti
Seniai bebuvau užėjus, tai pakomentuosiu senesnius postus....

QUOTE(Tuoj @ 2013 01 22, 08:53)
Ar čia yra GAP'o fanių? Sakykit, kokie šio gamintojo dydžiai? Padidinti? Pamažinti? Ar atitinkantys jų lentelės nurodytus ūgio dydžius? ax.gif

Mano vaikams GAP viskas per maži smile.gif Dabar jau Mantui tiktų, bet neperku - jaučiu reiks persimesti... Nors Old Navy pigiau....

QUOTE(Tuoj @ 2013 01 24, 13:16)
Suaugusiam - normalu, o vaikam aš megztukų už 300 Lt neperku  ax.gif 

aš ir sau už tiek neperku. Jėtau, megztinio ypatingai. Megztinio tai iš viso negaliu pirkt, nes juk galiu numegzt biggrin.gif Bet nemezgu, tai apsieinu be megztinių biggrin.gif Iš viso, man megztinis labai retai dėvimas drabužis....

QUOTE(Svetikas @ 2013 02 01, 01:00)
Man atrodo ten buvo mūsų pirmas kalėdinis susitikimas, kai keitėmes dovanėlėmis  wub.gif
Čia Konstitucijos pr., priešais "Europa", prie CUP'o

wub.gif Jėtau, kaip seniai tai buvo... Gaila, kad nepavyksta man iš Kauno pajudėti...Bet tikiuosi pavyks, kai į darbą grįšiu... Kas bus visai netrukus.
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 12, 09:29)
Tuoj, ar jau turi tą stebuklingą puodą? Sugalvojau atsinaujint savo keptuvių-puodų barą, įdomūs atsiliepimai iš pirmų lūpų ir apie puodą.

Dar nelabai įsikirtau, bet pirmas įspūdis teigiamas ax.gif
Tik didesnės talpos imti reikėjo doh.gif

QUOTE(Saksona @ 2013 02 12, 13:02)
Megztinio tai iš viso negaliu pirkt, nes juk galiu numegzt biggrin.gif

Pavydžiu blush2.gif

QUOTE(Saksona @ 2013 02 12, 13:02)
Seniai bebuvau užėjus, tai pakomentuosiu senesnius postus....
Mano vaikams GAP viskas per maži smile.gif Dabar jau Mantui tiktų, bet neperku - jaučiu reiks persimesti... Nors Old Navy pigiau....

Parsisiunčiau iš Old Navy, jų dydžiai (pagal nurodytus ūgius tinklapio lentelėse) atitinka ax.gif

O jūs kai tiesiogiai siunčiatės (Eglynai?), kaip yra su PVM ir muito mokesčiais? Atsiimant reikia mokėti? Ir kaip su mutinės procedūrom ne ES prekėms - ar reikia deklaracijas pildyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 12 vasario 2013 - 15:05
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 12, 15:04)
O jūs kai tiesiogiai siunčiatės (Eglynai?), kaip yra su PVM ir muito mokesčiais? Atsiimant reikia mokėti? Ir kaip su mutinės procedūrom ne ES prekėms - ar reikia deklaracijas pildyti?

Perku iš europietiškų parduotuvių mirksiukas.gif pvz. www.gap.eu Siuntimas iš ten į Lietuvą 4 svarai, yra pirmą kartą priregistruoto el.pašto "pasveikinimo nuolaida" 15% viskam, dar reguliariai šiaip būna visokios akcijos ir nuolaidų kodai, tai viską susumavus, susikooperavus su draugėm, kad ir tuos 4 svarus išsidalintume tarpusavyje, gaunasi tikrai visai geros kainos. O ir pristato labai greitai - yra buvę, kad vakare užsakiusi, ryte jau sulaukiau kurjerio skambučio biggrin.gif
Atsakyti