Na ką, mes irgi atsistojom į eilę mokytis. Šiandien Lyja į sąrašą įtraukta penktu numeriu Jokios konkurencijos
QUOTE(Tuoj @ 2014 01 13, 16:13)
Jei visos mokytojos fainos, ir Kipras patenka į tą moyklą, tai kaip sako Obuoliautoja "užrašiau ir užmiršau"
Teisingau tu sakai...Rimtai, ir Markas paklius į kažkurį darželį ir viskas bus gerai.
QUOTE(Tuoj @ 2014 01 13, 13:51)
Viskas taip nuo požiūrio (pozityvaus) prikauso - kiek, pvz. Salnes postus skaitau, tai ir auklėtojos puikios pasitaikė, ir būrelių vadovės, ir mokytojos; tos pačios gal kitam būtų "baisiai" griežta arba "baisiai" kūrybinga
Stengiuosi mąstyti pozityviai....Nežinau ar dėl to ar ne...bet tikrai neturiu kuom skųstis, nei mokytojom, nei auklėtojom..Viskas tinka ir patinka...Yra aišku prie ko galėčiau prisikabinti...bet kai pažiūri į visumą, tai tie lengvi minusiukai tokie nereikšmingi pasidaro....
Pas mus į mokyklas galima užrašyti tik nuo vasario 1 d, bet jau vyksta neoficialus užrašinėjimas. Saviškį jau užrašėm. Keliaus į tą pačią mokyklą kaip ir brolis. Dieve kaip aš bijau kitų mokslo metų.
QUOTE(Nireglina @ 2014 01 14, 15:06)
Saviškį jau užrašėm. Keliaus į tą pačią mokyklą kaip ir brolis.
Kodėl?
QUOTE(Tuoj @ 2014 01 14, 15:07)
Kodėl?
Beveik nėra pasirinkimo. Be to ta mokykla įsikūrusi buvusio darželio patalpose. Jaukesnė aplinka, mažesnės erdvės Ą bus tik į naudą. Viliuosi, kad persiritus mokslo metams į antrą pusę, broliai rytais galės kartu keliauti į mokyklą.
Nireglina, o kas gąsdina?
Merginos, kokią gėdą vakar apturėjau... Lekiu strimgalviais Pilies gatve žemyn, nes į choro repeticiją vėluoju - prieš mane ateina moteris su berniuku ir taikos užtvert kelią. Aš į šoną - ji irgi.. Vyrui kažkaip pavyko praslyst, jis stovi, žiūri kaip čia man pasiseks. Nu, galvoju, 13 diena, priešpilnis, užkibau. Moteris žiūri į mane, juokiasi, užkalbina.... Mammamia A-drutė! Va taiu ir nesimatyk kokius 4 metus
Libaja, anokia čia gėda. Aš daugumos jūsų gatvėj turbūt nebepažinčiau
QUOTE(Nireglina @ 2014 01 14, 15:54)
Beveik nėra pasirinkimo. Be to ta mokykla įsikūrusi buvusio darželio patalpose. Jaukesnė aplinka, mažesnės erdvės Ą bus tik į naudą. Viliuosi, kad persiritus mokslo metams į antrą pusę, broliai rytais galės kartu keliauti į mokyklą.
Pagal šį aprašymą viskas lyg ir gerai, ar ne?
QUOTE(Mitutok @ 2014 01 14, 18:11)
Nireglina, o kas gąsdina?
Ą ne kolektyvo žmogus. Jam darželis yra kažkoks siaubas. Sako, kad į mokyklą tikrai neis. Sėdės namie. Be to jis turi visokių elgesio problemėlių, tad bus sunku.
QUOTE(Užmiršau @ 2014 01 13, 12:34)
Prano Mašioto situacija dar šustresnė. Nešiau prašymą sausio 6 d., tai priims 102, mes buvo 96 Kadangi po teritorijų perskirstymo ši mokykla mums nebepriklauso, ramiai pasakė, kad šansų neturim, nes pernai visų pagal gyvenamą vietą nesutalpino. Sesė jau baigė Vienintelė galimybė papult, kuo greičiau susiveikt deklaracijos pažymą....Tą dabar ir darom
Gris, susiveik pažymą, jeigu nori į P. Mašiotą Nereali mokytoja yra Birutė L.
Tuoj, sukrititkuok ir įkrėsk smegenų kol galiu keisti (nes kol rašiau, eks Aleksandros klasiokės mama sutiko pagelbėt dėl deklaracijos vietos). Kiprui rinksiu mokytoją ne tą, griežtą, pas kurią tvarką (nors manau jam tokios reikia), o baisiai kūrybingą...
Gris, susiveik pažymą, jeigu nori į P. Mašiotą Nereali mokytoja yra Birutė L.
Tuoj, sukrititkuok ir įkrėsk smegenų kol galiu keisti (nes kol rašiau, eks Aleksandros klasiokės mama sutiko pagelbėt dėl deklaracijos vietos). Kiprui rinksiu mokytoją ne tą, griežtą, pas kurią tvarką (nors manau jam tokios reikia), o baisiai kūrybingą...
Mums priklaus Masioto pagal gyvenamaja vieta. Nunesem sausio 8 is pat ryto, bet jau ir.. 102. Tai irgi ispejo kad kitos mokyklos gali tekti ieskotis