Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

Vasario 11 d. meetas
1. Eglynas
2. Vardaitė
3. arsuad
4. Svetikas
5. Salne
6. Rasiukas
7. Uzmirsau
8. Tuoj
9. Green apple
10.

...? Obuoliautoja, Libaja, Cianga, Saksona, gal Lui Lietuvoj, superjura, Dideja, ech, pamirsau mamytes nicka, kur buvo meete su vaikais- i Airija vis skrenda- ? Dar kas is jusu bus?
Papildyta:
Guziuk, atvaziuok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vardaite: 05 vasario 2013 - 22:00
Merginos,
Gal kuri turite multifunkcinį puodą (crock pot, мультиварка)? Būtų įdomūs atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 02 05, 22:01)
Vasario 11 d. meetas
1. Eglynas
2. Vardaitė
3. arsuad
4. Svetikas
5. Salne
6. Rasiukas
7. Uzmirsau
8. Tuoj
9. Green apple
10.

...? Obuoliautoja, Libaja, Cianga, Saksona, gal Lui Lietuvoj, superjura, Dideja, ech, pamirsau mamytes nicka, kur buvo meete su vaikais- i Airija vis skrenda- ? Dar kas is jusu bus?
Papildyta:
Guziuk, atvaziuok biggrin.gif

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 06, 08:54)
Merginos,
Gal kuri turite multifunkcinį puodą (crock pot, мультиварка)? Būtų įdomūs atsiliepimai ax.gif

Koks fainas daiktas pasirodė, dar niekur tokio nemačiau ir nieko negirdėjau g.gif

Atsakyti
Labas labas. Senokai cia uzejus buvau, tai teko ir sena tema atsiverst, ir naujos jau prirasyta siek tiek smile.gif

QUOTE(Vardaite @ 2013 02 05, 22:01)
ech, pamirsau mamytes nicka, kur buvo meete su vaikais- i Airija vis skrenda- ? Dar kas is jusu bus?

Jei cia apie mane, tai nesu LT ir i lektuva jau nebeileis verysad.gif - liko tik 3sav iki musu maziausio seimos nario atejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 02 06, 18:00)
liko tik 3sav iki musu maziausio seimos nario atejimo  smile.gif

4u.gif
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 06, 15:08)
Koks fainas daiktas pasirodė, dar niekur tokio nemačiau ir nieko negirdėjau g.gif

Turbūt išmėginsiu greitu laiku ax.gif
Atsakyti
Pelene, bet kokie jūs nuoseklūs bigsmile.gif wub.gif Vis kas trejus metus po kūdikėlį smile.gif Sveikinu wub.gif

QUOTE(Tuoj @ 2013 02 06, 07:54)
Merginos,

Pasiskaičiau ir supratau, kad čia turbūt tas stebuklas apie kurį mano draugė nutekėjusi Italijon ir pasakojo bigsmile.gif Kiek žinau, tai patenkinti ir naudojas juo pakankamai dažnai.

QUOTE(libaja @ 2013 02 06, 12:08)

Libaja, kodėl? Laikas netinkamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 06 vasario 2013 - 19:14
QUOTE(Pelene @ 2013 02 06, 19:00)
Labas labas. Senokai cia uzejus buvau, tai teko ir sena tema atsiverst, ir naujos jau prirasyta siek tiek smile.gif
Jei cia apie mane, tai nesu LT ir i lektuva jau nebeileis  verysad.gif - liko tik 3sav iki musu maziausio seimos nario atejimo  smile.gif

Oho biggrin.gif arsuad vejies biggrin.gif Sekmes pasitinkant ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 06, 18:18)

QUOTE(Eglynas9 @ 2013 02 06, 19:14)
Pelene, bet kokie jūs nuoseklūs bigsmile.gif  wub.gif Vis kas trejus metus po kūdikėlį smile.gif  Sveikinu wub.gif

QUOTE(Vardaite @ 2013 02 06, 21:50)
Oho biggrin.gif arsuad vejies biggrin.gif Sekmes pasitinkant ir sveikatos 4u.gif

Aciu. O as dabar galvoju, negi anksciau nesu sakius? blush2.gif Tik dabar staiga emiau ir taip leptelejau blush2.gif ?
O del 4vaikuciu, tai visad taip sakiau, kad tiek turesim. Ir dar sakiau, kad bus du berniukai ir dvi mergytes. Ir nepatikesit, taip ir turetu buti tongue.gif (aisku, jei gydytojai neklysta, kad dabar auginam mergyte smile.gif )

Dar pagalvojau apie mazesniuju vaiku gimtadienius siemet. Kazkokie jie ypatingi gaunasi. Va, Silvestro gimtadieniui turetu but sesute , o per Salomejos gimtadieni bus ypatingas didelis renginys baleto teatre, kur soks Salomeja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 06 vasario 2013 - 23:03
QUOTE(Pelene @ 2013 02 06, 19:00)
Jei cia apie mane, tai nesu LT ir i lektuva jau nebeileis  verysad.gif - liko tik 3sav iki musu maziausio seimos nario atejimo  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Tuoj @ 2013 02 06, 19:18)
4u.gif

Turbūt išmėginsiu greitu laiku  ax.gif

Lauksiu atsiliepimų ax.gif

Vardaite, aš tikiuosi, jūs po valandos neišsilakstysit, nes ir aš ankščiau kaip 19 val. nespėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 07, 11:03)
Vardaite, aš tikiuosi, jūs po valandos neišsilakstysit, nes ir aš ankščiau kaip 19 val. nespėsiu ax.gif
Mes ankščiau 21 val nesiskirstom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2013 02 08, 00:29)
Mes ankščiau 21 val nesiskirstom cool.gif

lotuliukas.gif tai jau tikrai mirksiukas.gif

O jei rimtai, tikrai bent iki 21val bunam...nes juk kiekviena kazka apie save pasakoja, tada kazka gvildenam, tada apiplepam, tada...Svetiko klausom lotuliukas.gif ( Svetikai, nepyk oro_buckis.gif ) dar valgom...tiesa, dar apie vaikus kartais pasnekam biggrin.gif
Atsakyti