Vasario 11 d. meetas
1. Eglynas
2. Vardaitė
3. arsuad
4. Svetikas
5. Salne
6. Rasiukas
7. Uzmirsau
8. Tuoj
9. Green apple
10.
...? Obuoliautoja, Libaja, Cianga, Saksona, gal Lui Lietuvoj, superjura, Dideja, ech, pamirsau mamytes nicka, kur buvo meete su vaikais- i Airija vis skrenda- ? Dar kas is jusu bus?
Papildyta:
Guziuk, atvaziuok
Merginos,
Gal kuri turite multifunkcinį puodą (crock pot, мультиварка)? Būtų įdomūs atsiliepimai
Gal kuri turite multifunkcinį puodą (crock pot, мультиварка)? Būtų įdomūs atsiliepimai
QUOTE(Vardaite @ 2013 02 05, 22:01)
Vasario 11 d. meetas
1. Eglynas
2. Vardaitė
3. arsuad
4. Svetikas
5. Salne
6. Rasiukas
7. Uzmirsau
8. Tuoj
9. Green apple
10.
...? Obuoliautoja, Libaja, Cianga, Saksona, gal Lui Lietuvoj, superjura, Dideja, ech, pamirsau mamytes nicka, kur buvo meete su vaikais- i Airija vis skrenda- ? Dar kas is jusu bus?
Papildyta:
Guziuk, atvaziuok
1. Eglynas
2. Vardaitė
3. arsuad
4. Svetikas
5. Salne
6. Rasiukas
7. Uzmirsau
8. Tuoj
9. Green apple
10.
Papildyta:
Guziuk, atvaziuok
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 06, 08:54)
Koks fainas daiktas pasirodė, dar niekur tokio nemačiau ir nieko negirdėjau
Labas labas. Senokai cia uzejus buvau, tai teko ir sena tema atsiverst, ir naujos jau prirasyta siek tiek
Jei cia apie mane, tai nesu LT ir i lektuva jau nebeileis - liko tik 3sav iki musu maziausio seimos nario atejimo
QUOTE(Vardaite @ 2013 02 05, 22:01)
ech, pamirsau mamytes nicka, kur buvo meete su vaikais- i Airija vis skrenda- ? Dar kas is jusu bus?
Jei cia apie mane, tai nesu LT ir i lektuva jau nebeileis - liko tik 3sav iki musu maziausio seimos nario atejimo
QUOTE(Pelene @ 2013 02 06, 18:00)
liko tik 3sav iki musu maziausio seimos nario atejimo
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 06, 15:08)
Koks fainas daiktas pasirodė, dar niekur tokio nemačiau ir nieko negirdėjau
Turbūt išmėginsiu greitu laiku
Pelene, bet kokie jūs nuoseklūs Vis kas trejus metus po kūdikėlį Sveikinu
Pasiskaičiau ir supratau, kad čia turbūt tas stebuklas apie kurį mano draugė nutekėjusi Italijon ir pasakojo Kiek žinau, tai patenkinti ir naudojas juo pakankamai dažnai.
Libaja, kodėl? Laikas netinkamas?
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 06, 07:54)
Pasiskaičiau ir supratau, kad čia turbūt tas stebuklas apie kurį mano draugė nutekėjusi Italijon ir pasakojo Kiek žinau, tai patenkinti ir naudojas juo pakankamai dažnai.
QUOTE(libaja @ 2013 02 06, 12:08)
Libaja, kodėl? Laikas netinkamas?
QUOTE(Pelene @ 2013 02 06, 19:00)
Labas labas. Senokai cia uzejus buvau, tai teko ir sena tema atsiverst, ir naujos jau prirasyta siek tiek
Oho arsuad vejies Sekmes pasitinkant ir sveikatos
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 06, 18:18)
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 02 06, 19:14)
QUOTE(Vardaite @ 2013 02 06, 21:50)
Oho arsuad vejies Sekmes pasitinkant ir sveikatos
Aciu. O as dabar galvoju, negi anksciau nesu sakius? Tik dabar staiga emiau ir taip leptelejau ?
O del 4vaikuciu, tai visad taip sakiau, kad tiek turesim. Ir dar sakiau, kad bus du berniukai ir dvi mergytes. Ir nepatikesit, taip ir turetu buti (aisku, jei gydytojai neklysta, kad dabar auginam mergyte )
Dar pagalvojau apie mazesniuju vaiku gimtadienius siemet. Kazkokie jie ypatingi gaunasi. Va, Silvestro gimtadieniui turetu but sesute , o per Salomejos gimtadieni bus ypatingas didelis renginys baleto teatre, kur soks Salomeja
QUOTE(Pelene @ 2013 02 06, 19:00)
Sveikinimai
QUOTE(Tuoj @ 2013 02 06, 19:18)
Lauksiu atsiliepimų
Vardaite, aš tikiuosi, jūs po valandos neišsilakstysit, nes ir aš ankščiau kaip 19 val. nespėsiu
QUOTE(Užmiršau @ 2013 02 07, 11:03)
Vardaite, aš tikiuosi, jūs po valandos neišsilakstysit, nes ir aš ankščiau kaip 19 val. nespėsiu
Mes ankščiau 21 val nesiskirstom QUOTE(Svetikas @ 2013 02 08, 00:29)
Mes ankščiau 21 val nesiskirstom
tai jau tikrai
O jei rimtai, tikrai bent iki 21val bunam...nes juk kiekviena kazka apie save pasakoja, tada kazka gvildenam, tada apiplepam, tada...Svetiko klausom ( Svetikai, nepyk ) dar valgom...tiesa, dar apie vaikus kartais pasnekam