QUOTE(Salne @ 2014 01 03, 15:45)
Mano dičkė lanko Vytės Nemunėlio mokyklą...Aš labai patenkinta..Šiandien ir mažąjį jau užrašiau..Tai šnekėjau su direktore, tai su tais kas ne pagal gyvenamą vietą bus bėda...nes šiemet priima tik 50 pirmokėlių, tai netilps visi norintys..Mums kadangi priklauso pagal gyvenamą vietą..plius dar sesė lanko...tai be problemų..Per dvi dienas, nes nuo vakar tik prašymus priiminėja...jau 17 vaikų sąraše..Maniškis 17 numeriu..
O aš girdėjau gandus, kad ją iškelt ketinama, griaut ruošiamasi..
Čia gal ne artimiausiais metais? Tai kol kas susilaukiau su užrašymu į šitą, nusiunčiau į P.Mašioto, A.Kulviečio, A.Vienuolio ir S.Daukanto..Į Kulviečio tikrai manau pateksim, nes pagal gyvenamąją vietą, o į visas kitas - mažai šansų..
QUOTE(Tuoj @ 2014 01 03, 22:37)
Saviškį prieš kelis metus užrašiau į
ŠiMC, ir buvau rami, bet... Rašiau pas konkrečią mokytoją, o ji ėmė ir išėjo, su manim nesusiderinus
Pas atėjusią vietoj jos vaiko neleisiu. Tai mes dar neapsisprendę, atsarginis variantas yra (Genio), bet jis tikrai ne idealus
o šita mokykla kaip ir privati, taip, t.y.mokslas mokamas?
Tai va, aš į A.Vienuolio norėčiau vien dėl mokytojos, bet yra bet..Jei mokytoja išeis..
QUOTE(Vardaite @ 2014 01 04, 17:17)
Vat jei bus kažkas blogai- tada spręsim kà daryt ir kuom keist
ir aš užrašiau į kelias, kur pateksim, pateksim, kažkaip bandau nusiteikti, kad viskas bus gerai