Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

as noreciau taip pat su dukryte Milana prisijungti prie jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 11 19, 00:33)

Ne, nesikeikia. Ir nezino,kas tai yra blush2.gif

Kad Tavo vaikuciai nesikeikia, pilnai tikiu smile.gif Saunuoliai 4u.gif

Bet, kad nezino kas tai yra, man kazkaip keistai nuskambejo g.gif ax.gif

Vaikai, anksciau ar veliau, kazkur, kazkada , darzeliuose, mokyklose, ar kitose viesose vietose nugirsta tuos bloguosius zodzius ir bent jau paklausia "kas tai yra", ar "ka tai reiskia" vien jau, kad ir smalsumo genami ax.gif

O va toliau jau tevu pareiga isaiskinti jiems kas tas yra ir kodel nedera taip kalbeti 4u.gif

Ar as klystu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 19 lapkričio 2013 - 12:40
QUOTE(Dideja @ 2013 11 19, 12:40)
Vaikai, anksciau ar veliau, kazkur, kazkada , darzeliuose, mokyklose, ar kitose viesose vietose nugirsta tuos bloguosius zodzius ir bent jau paklausia "kas tai yra", ar "ka tai reiskia" vien jau, kad ir smalsumo genami ax.gif
O va toliau jau tevu pareiga isaiskinti jiems kas tas yra ir kodel nedera taip kalbeti 4u.gif
Ar as klystu?  smile.gif

Sutinku. Darželyje ar mokykloje yra daug vaikų. Tarp jų tikrai atsiranda vienas ar keli, kurių žodynas labai platus lotuliukas.gif Tuomet visi kiti išgirsta tai, ko galbūt iki tol nebuvo girdėję.

Papildyta:
QUOTE(Miliuks @ 2013 11 19, 11:35)
as noreciau taip pat su dukryte Milana prisijungti prie jusu 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 11 19, 18:28)
Sutinku. Darželyje ar mokykloje yra daug vaikų. Tarp jų tikrai atsiranda vienas ar keli, kurių žodynas labai platus  lotuliukas.gif Tuomet visi kiti išgirsta tai, ko galbūt iki tol nebuvo girdėję.

drinks_cheers.gif
Ta ir norejau pasakyti smile.gif
Juk nelaikomi vaikai uzdaryti tarp 4 sienu namie ax.gif
Atsakyti
Merginos, vaikas atsikeles is ryto pradejo skustis , kad skauda kakla, negali pasukti verysad.gif
Gal perpute....ar nugulejo kazkaip...

Skaicau , kad galima deti pusiau spiritinius kompresus.

Ka dar galiu padaryti, kad pagelbeti jam?

Gal yra kokie tepalai vaikiski , kad patrinti jam ta kakla g.gif

Obuoliautoja, berods Tavo Jokubui kazkada buvo panasiu bedu, ka daret g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 21 lapkričio 2013 - 10:49
QUOTE(Dideja @ 2013 11 21, 10:49)
Merginos, vaikas atsikeles is ryto pradejo skustis , kad skauda kakla, negali pasukti verysad.gif
Gal perpute....ar nugulejo kazkaip...

Skaicau , kad galima deti pusiau spiritinius kompresus.

Ka dar galiu padaryti, kad pagelbeti jam?

Gal yra kokie tepalai vaikiski , kad patrinti jam ta kakla g.gif

Obuoliautoja, berods Tavo Jokubui kazkada buvo panasiu bedu, ka daret g.gif

Buvo, bet turbūt seniai, gėda prisipažinti, aš neprisimenu, ką darėm.
Gal tepėm traumeel tokį tepalą. Bet tikrai ėjom pas gydytoją.

Žiūrėkitės. Linkuu, kad nebūtų rimta ir greit praeitų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliautoja: 21 lapkričio 2013 - 13:15
QUOTE(Obuoliautoja @ 2013 11 21, 14:14)
Buvo, bet turbūt seniai, gėda prisipažinti, aš neprisimenu, ką darėm.
Gal tepėm traumeel tokį tepalą. Bet tikrai ėjom pas gydytoją.

Žiūrėkitės. Linkuu, kad nebūtų rimta ir greit praeitų!

Dekui smile.gif
Nupirkau vaistinej kazkoki tepaliuka, tikiuosi pagelbes ax.gif

O ka gydytojas jums pasake, kazkas rimciau , nei perputimas buvo? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Man štai koks klausimas kilo: iki šiol kai maudydavom vaikus kišdavom abu kartu į vonią, jie ten sau pasižaisdavo, tada nuprausdavau. Dabar galvoju gal jau laikas juos vonioj praust atskirai? Ar dar kartu? Povilas be kelnaičių jau gėdijasi eiti net iš vonios į kambarį, jei ten yra Lyja. Vonioj ir pirty būt dar nesigėdija. Kada tuos vaikus pagal lytis atskyrinėt, kaip darot jūs?
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 03, 09:52)
Kada tuos vaikus pagal lytis atskyrinėt, kaip darot jūs?

Maniškiai dar nuogumo nesigėdija, bet prausiasi visi savarankiškai ir atskirai, dažniausia po dušu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 03 gruodžio 2013 - 14:11
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 03, 10:52)
Labas rytas smile.gif

Man štai koks klausimas kilo: iki šiol kai maudydavom vaikus kišdavom abu kartu į vonią, jie ten sau pasižaisdavo, tada nuprausdavau. Dabar galvoju gal jau laikas juos vonioj praust atskirai? Ar dar kartu? Povilas be kelnaičių jau gėdijasi eiti net iš vonios į kambarį, jei ten yra Lyja. Vonioj ir pirty būt dar nesigėdija. Kada tuos vaikus pagal lytis atskyrinėt, kaip darot jūs?

as tai jau atskirciau,nes manajai 6 metai ir ji jau buna klausineja kodel cia taip skiriasi,beto is darzelio jie dar prisikalba visko.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Naujais metais!

Vis blaškausi dėl mokyklos savo merginai..Pasidalinkit, kas kur užrašėt..Mums pagal gyvenamą vietą priklauso Kulviečio, man prie darbo tiktų V.Nemunėlio ir A,Vienuolio, prie vyro darbo - P.Mašioto pradinės (į šitą labiausiai norėčiau, ale šansų praktiškai nėr verysad.gif ). Į kelias mokyklas galima pateikti prašymus?
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2014 01 02, 15:40)
Su Naujais metais!

Vis blaškausi dėl mokyklos savo merginai..Pasidalinkit, kas kur užrašėt..Mums pagal gyvenamą vietą priklauso Kulviečio, man prie darbo tiktų V.Nemunėlio ir A,Vienuolio, prie vyro darbo - P.Mašioto pradinės (į šitą labiausiai norėčiau, ale šansų praktiškai nėr  verysad.gif ). Į kelias mokyklas galima pateikti prašymus?

Mano dičkė lanko Vytės Nemunėlio mokyklą...Aš labai patenkinta..Šiandien ir mažąjį jau užrašiau..Tai šnekėjau su direktore, tai su tais kas ne pagal gyvenamą vietą bus bėda...nes šiemet priima tik 50 pirmokėlių, tai netilps visi norintys..Mums kadangi priklauso pagal gyvenamą vietą..plius dar sesė lanko...tai be problemų..Per dvi dienas, nes nuo vakar tik prašymus priiminėja...jau 17 vaikų sąraše..Maniškis 17 numeriu..
Atsakyti