Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Užmiršau @ 2013 09 26, 06:33)
Būk gera, pažiūrėk. Pagal vietą mums patogu butų.

Buvau nusifotkinus šitą skelbimą, tai jei gerai iššifruoju 8 656 75585
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ligos siaucia? vykit jas lauk 4u.gif bijau ir as ju,bet nepabegsi ax.gif bus kaip bus,pas mus namie jauv vesu,tik 16-17 silumos,tai labai tikiuos, kad uzsigrudinsime iki tu salciu rolleyes.gif

Siandien busimi pirmokai isvaziavo i ekskursija,Boso sodyba, tai kokia patenkinta mano A,jai kaip ivikis koks geras thumbup.gif Prase net kuprine su maistu idet doh.gif lotuliukas.gif pagal sese ir broli ji cia,labai nori viska tapati daryt lotuliukas.gif

Lankom pirma klase muzikalkej,tai visai nieko sugroja jau kelias trumpas daineles,dar pusesere pamokina,tai patinka labai thumbup.gif dainuot chore aisku labiau rolleyes.gif

Na ir sportine gimnastika lankom antrus metus,bet neipatingai nori,tai mastom gal pervest i krepsini ar lengvaja atletika,nes sportuot jai butinai reikia,sportiska mergina ji biggrin.gif

Preis savaite fotkinomes ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 09 27, 09:53)

Fainute smile.gif Pamaiva tongue.gif mirksiukas.gif
Ir tokia vyresne ji man sitoj foto atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliautoja @ 2013 09 27, 09:33)
Buvau nusifotkinus šitą skelbimą, tai jei gerai iššifruoju 8 656 75585

Ačiū...
Pasirinko vyras vistik FM Vilnius blush2.gif

QUOTE(guziukas @ 2013 09 27, 09:53)

Kokia faina...Ir tikrai, tokia vyresnė atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Oho, kokia dicke thumbup.gif tikrai vyresne atrodo

Ai, man tas rudens sezonas ziaurus...depresija verysad.gif o iki Kaledu dar taip tooooli
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 09 28, 00:09)
Ai, man tas rudens sezonas ziaurus...depresija verysad.gif

Kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 09 28, 22:29)
Kas atsitiko?

Argi depresijai reikia priežasties?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 09 29, 16:15)
Argi depresijai reikia priežasties?

Man reikėdavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 09 29, 15:46)
Man reikėdavo  verysad.gif

Tai, vadinas, neturėdama priežasties galėdavai jos išvengt? Tada puiku. O mane nuo rudeninės depresijos gelbsti tik darbas, darbas ir darbas, kitaip, matyt, būtų labai blogai...
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 09 29, 18:15)
Tai, vadinas, neturėdama priežasties galėdavai jos išvengt?

Deja tų priežasčių tuomet nebuvo įmanoma išvengti.

Atsakyti
Uzpuole vaikus ligos, maze dar i darza ne ienos dienos nenuejo doh.gif , dickis irgi- tai kosti, tai vemia, o siandien dirbau iki velumos, griztu- pradziugino MB- nukele nuo lango dicki, nes uzsilipes ant palanges, atsidare langa ir draugams kieme puponautus mete cool.gif nes jie paprase...tai Aciu D. Kad as to nemaciau...nes butu vietoj sirdis sustojus doh.gif
Kas tiems vaikams šauna i galva- nesuprantu...absurdas kazkoks...o ir paciai jau nebe 18, kad dideliu tempu begt...o darbu dregna, lynoja, šalta...tai nedaug ir reikia depresijai
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 10 01, 00:25)
Uzpuole vaikus ligos, maze dar i darza ne ienos dienos nenuejo doh.gif , dickis irgi- tai kosti, tai vemia, o siandien dirbau iki velumos, griztu- pradziugino MB- nukele nuo lango dicki, nes uzsilipes ant palanges, atsidare langa ir draugams kieme puponautus mete cool.gif nes jie paprase...tai Aciu D. Kad as to nemaciau...nes butu vietoj sirdis sustojus doh.gif
Kas tiems vaikams šauna i galva- nesuprantu...absurdas kazkoks...o ir paciai jau nebe 18, kad dideliu tempu begt...o darbu dregna, lynoja, šalta...tai nedaug ir reikia depresijai

Uzjauciu del ligu, zinau, kaip nesmagu, kai vaikas serga ax.gif

O to vaizdelio "vaiko prie atidaryto lango" , tai ir as nenoreciau pamatyti doh.gif Gerai, kas gerai baigiasi... 4u.gif

Atsakyti