Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Mitutok @ 2013 09 19, 13:19)
O namų darbų pirmokams jau užduoda?

Gal kas girdėjot atsiliepimų apie Vilniuje įsikūrusią Miuziklo mokyklą? "Svetimi" atsiliepimai geri, bet įdomi artimesnio rato žmonių nuomonė. Pagal aprašymą Lyjai idealiai tiktų.

Pažįstu ten dirbančius žmones (prieš išeidama į dekretą su jais dirbau pati). Super komanda, visi tikrai profesionalai, labai atsidavę darbui. Tiesa, mokyklėlės rezultato nemačiau, nors labai kvietė, bet manau, kad turėtų būti gerai.

Namų darbai pirmokams užbaigimas visokių nebaigtų užduotėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 19 rugsėjo 2013 - 14:07
QUOTE(Saksona @ 2013 09 19, 08:50)
1. Man kol kas mistiškai baisu galvoti apie ateinančius metus.... kai Mantas pradės į mokyklą eit - neįsivaizduoju, ką jis veiks po prailgintos, kuri daugelyje pradinių baigiasi iki 17:30.....

2. Dar klausimas, kol kas nepriėmė to idiotiško įstatymo projekto, kad negalima vaikų vienų palikti iki 12 ir net 14m, o mokytojai išleidžia pirmokus vienus namo?

1. Ir man plaukai šiaušiasi pagalvoju apie kitus m. m. Dieve mano, ką Ą veiks mokykloje unsure.gif
2. Mano dičkio mokytoja išleisdavo. Pirmas keturias dienas parvesdavome, o nuo penktos dienos sėkmingas pareidavo namo pats. Ą turbūt teks parvesti visus metus ar ilgiau.

QUOTE(Mitutok @ 2013 09 19, 14:19)
O namų darbų pirmokams jau užduoda?

Maniškis namų darbus ruošdavo beveik nuo pirmos dienos. Mokytoja buvo atsiklaususi tėvų leidimo. Dauguma buvome už.

Tuoj, rašei, kad esat išbandę homeopatinį gydymą. Ar ilgai teko laukti rezultatų? Maniškiui po mėnesį trukusio gydymo, jokių pokyčių verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 19 rugsėjo 2013 - 15:09
Net ir nebuvau girdėjusi apie tokią Miuziklo mokyklą... dabar jau pasigooglinau biggrin.gif

O Miglė šiemet pradėjo lankyti Aikido treniruotes. Išsvajotos, užtai dabar trečia savaitė ekstazėje. Kita vertus, kai stebiu ją, atrodo, jog pataikėm į dešimtuką smile.gif

Beje, turiu pasiūlymą - gal kas norėtų ryt prisijungti ir eiti kartu į spektaklį Menų spaustuvėje "Tėčio pasaka"? Pradžia 18 val, bilietai suaugusiems 20 Lt, vaikams iki 10 m. 15 Lt (iki 3 m. nemokamai). Jei ką domintų parašykit man (arba paskambinkit +37061475707). Nes užrezervavau daugiau bilietų kaip "grupei", kad nereiktų mokėt tiketai už kievieną bilietą dar +4 Lt, o dabar, žiūriu, byra mūsų kompanija... tai yra laisvų vietų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 09 19, 15:08)
Tuoj, rašei, kad esat išbandę homeopatinį gydymą. Ar ilgai teko laukti rezultatų? Maniškiui po mėnesį trukusio gydymo, jokių pokyčių  verysad.gif

Maždaug mėnesį ir teko 4u.gif
O ką vartojate?
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 09 19, 15:25)
O Miglė šiemet pradėjo lankyti Aikido treniruotes. Išsvajotos, užtai dabar trečia savaitė ekstazėje. Kita vertus, kai stebiu ją, atrodo, jog pataikėm į dešimtuką smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 09 20, 08:54)
Maždaug mėnesį ir teko 4u.gif
O ką vartojate?

Dviejų rūšių žirniukus. Vakar užbaigėm, pakelius išmečiau, tad pavadinimų nepamenu tiksliai- lyg ir Ignatia ir Tarantula. Pirmadienį skambinsiu gydytojai. Žiūrėsiu ką pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 09 20, 13:09)
Dviejų rūšių žirniukus. Vakar užbaigėm, pakelius išmečiau, tad pavadinimų nepamenu tiksliai- lyg ir Ignatia ir Tarantula. Pirmadienį skambinsiu gydytojai. Žiūrėsiu ką pasakys.

Apie Tarantulą nesu girdėjusi, o Ignatia (skirtingų potencijų, c30 ir 200, keičiant kasdien) esu davusi dviem vaikams, abiem padėjo, Įdomu, ką gydytoja pasakys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 20 rugsėjo 2013 - 20:29
Mes rudeni pradejom ligom doh.gif idomu,kaip pirmokam su lanlomumu g.gif
Kaupiuosi, nes reik mastyt i kuria mokykla leisti...

Pasirinkimai 3 galimi...Genys, Filaretai ir S.Daukanto pradine g.gif
Kas ka esat gero girdeje...ypac apie mokytojas, nes sienos yra sienos...
Atsakyti
Sveikos,

Tai negi niekas į futbolą neleidžia??

Nors ir ne pirmokas, Kipras kol kas (tfiu tfiu tfiu) noriai eina į mokyklą. Pinigų užsidirbt, kol kas irgi nori biggrin.gif Tuoj 4u.gif
Mokytoja giria Kiprą...KOL KAS biggrin.gif

Vardaite, jeigu man reiktų rinktis mokyklą (nes kiek suprantu mokytojų nei vienoje nepažįsti asmeniškai), tai rinkčiausi tą, kuri arčiausiai namų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 09 23, 12:26)
Sveikos,

Tai negi niekas į futbolą neleidžia??

Neleidžiu, bet darželyje mačiau skelbimą, kad vyskta treniruotės E. Pliaterytės progimnazijoje Žirmūnuose. Jei reikia galiu pažiūrėt kontaktų.

Atsakyti
QUOTE(Obuoliautoja @ 2013 09 23, 14:45)
Neleidžiu, bet darželyje mačiau skelbimą, kad vyskta treniruotės E. Pliaterytės progimnazijoje

ir Žvėryno gimnazijoje yra, pernai lankėm.
Atsakyti
Oi, su tuom arti namu...taip reliatyvu...tada Genys...o bet taciau...

Is musu grupes lanke futbola- beveik mes irgi gundemes lyg Zalgiryje g.gif nezinau, paklausciau, bet dabar nelankom- sergam doh.gif kai pamatysiu to berniuko mama- galesiu brukstelt

Maze vemia fontanais doh.gif kosmaras ruduo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliautoja @ 2013 09 23, 15:45)
Neleidžiu, bet darželyje mačiau skelbimą, kad vyskta treniruotės E. Pliaterytės progimnazijoje Žirmūnuose. Jei reikia galiu pažiūrėt kontaktų.

Būk gera, pažiūrėk. Pagal vietą mums patogu butų.

VARDAITE, sveikit.

Mano žvėris (kalbu apie Kiprą), jau bando skaityt...Tik susinervuoja, jeigu nesiseka. Jejejej, kaip čia reikės mokytoją rasti pagal jo charakterį.

Tiesa, nuo kitos savaitės Kiprą jau perveda į didįjį baseiną, tad atsilaisvina jo vieta vakarinėj grupėj mažame. Nežinau, gal galėčiau kaip nors vietoj jo ką nors ir gegužinukų įrašyt. Laikas pirmadienis ir trečiadienis, nuo 18 val.
Jeigu kam reikia, tai užklausčiau ir gal iškart sutvarkyčiau (ta prasme sutartį perrašyčiau).
Atsakyti