Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Gris @ 2013 09 08, 18:41)
maniškė praeitais metais tokius lankė, buvau ne kartą video įmetus į FB, gal matei? tokie show dance stiliaus šokiai..praeitais metais lankė Š.Kirdeikio akademijoje, bet šiemet ta pati vadovė atidaro savo studiją, Kalvarijų gatvėj, šalia Kuro aparatūros loftų tų naujai įrenginėjamų, ten sudaroma nauja grupė, pirmadienį pirma repeticija, jeigu domina, galite pirmoje repeticijoje (nebūtinai pirmadienį, tiesiog, kada norėsite) nemokamai apsilankyti, pabandyti..Paskui dukart per savaitę, pirmadieniais trečiadieniais, 18.30-19.30 repeticijos, 90lt/mėn, paskaityk ČIA. Vadovė jauna, šiais metais jos kurtas šokis su kita grupe buvo pripažintas geriausiu keliuose festivaliuose, gali pažiūrėt ČIA. Dar radau mūsų video Youtubėj, čia pirmas viešas pasirodymas mažesniųjų - Darbas žmogų puošia..ČIA jų vadovė šoka, pati pirma, rudom kelnėm.  ax.gif

sveikos

ačiū! manau būtinai ateisime į artimiausią repeticiją.
o ką apie Show Makers Tomą manai ? http://www.showmaker...t/tvarkarasciai
Man čia tiesiog laikas 17.30 labiau patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2013 09 10, 13:39)
ačiū! manau būtinai ateisime į artimiausią repeticiją.
o ką apie Show Makers Tomą manai ? http://www.showmaker...t/tvarkarasciai
Man čia tiesiog laikas 17.30 labiau patinka  blush2.gif

nea, nieko apie jį nežinau, kai maniškė ten šoko, visai kiti žmonės dirbo (per vasarą daug žmonių iš ten išėjo)..ten tik vienas pliusas, kad kada nors galbūt pavyks kur nors viešai, kokiam garsiam renginy sušokt, pasirodyt per tv, ten gi žvaigždžių uab'as, bet man po praeito karto nebelabai norisi tokio viešumo.. ax.gif
a, aš kaip tik, atvirkščiai, ieškojau vėlesnio laiko, kad spėtų vyras iš darbo grįžt ir su kitais vaikais pasilikt, kad nereiktų kartu temptis į repeticiją ir laukt..tai dėl laiko ten mums ok.
Atsakyti
Įdomu kaip sekasi šešiamečiams tikriesiems pirmokėliams?
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 09 18, 14:07)

Danielei kolkas gerai. Vezioja mokyklinis autobusas,mokykla 20km nuo namu,7,20h isvaziuoja.16h buna namie.Po pamoku eina i prailginta grupe.
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 09 18, 13:07)

Įvairiai smile.gif Žinant merginos Ego, sakyčiau gerai.
Atsakyti
Man kol kas mistiškai baisu galvoti apie ateinančius metus.... kai Mantas pradės į mokyklą eit - neįsivaizduoju, ką jis veiks po prailgintos, kuri daugelyje pradinių baigiasi iki 17:30.....

Dar klausimas, kol kas nepriėmė to idiotiško įstatymo projekto, kad negalima vaikų vienų palikti iki 12 ir net 14m, o mokytojai išleidžia pirmokus vienus namo?
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 09 19, 07:50)
Dar klausimas, kol kas nepriėmė to idiotiško įstatymo projekto, kad negalima vaikų vienų palikti iki 12 ir net 14m, o mokytojai išleidžia pirmokus vienus namo?

Kasmet rugsėjį rašome prašymą, kad vaiką (ne)išleistų namo vieną, ir nurodome, kas, be tėvų (močiutė/auklė, etc.) turi teisę jį pasiimti iš mokyklos.
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Saksona @ 2013 09 19, 08:50)
Man kol kas mistiškai baisu galvoti apie ateinančius metus.... kai Mantas pradės į mokyklą eit - neįsivaizduoju, ką jis veiks po prailgintos, kuri daugelyje pradinių baigiasi iki 17:30.....

Bet tai 17,30 kaip ir normalus laikas jau g.gif smile.gif

O tai ka kalbeti tada, jei mano vaikui pamokos db baigiasi 12 val... ax.gif O prailgintos grupes is viso nera...

Po to jis eina i visus imanomus burelius ir 14 val. viena moteris parveda ji namo...gerai, kad dar yra seneliai, kurie , tiesa, jau visai be sveikatos, tai pabuna su juo ,kol mes po darbu griztam is Vilniaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 19 rugsėjo 2013 - 08:14
QUOTE(Dideja @ 2013 09 19, 08:14)
O tai ka kalbeti tada, jei mano vaikui pamokos db baigiasi 12 val...  ax.gif  O prailgintos grupes is viso nera...

Pamenu tuos laikus... pirma klasė, pamokos baigiasi 11 val., prailgintos nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 09 19, 07:50)
Dar ne.

QUOTE(Dideja @ 2013 09 19, 08:14)
O tai ka kalbeti tada, jei mano vaikui pamokos db baigiasi 12 val...  ax.gif  O prailgintos grupes is viso nera...

Po to jis eina i visus imanomus burelius ir 14 val. viena moteris parveda ji namo...gerai, kad dar yra seneliai, kurie , tiesa, jau visai be sveikatos, tai pabuna su juo ,kol mes po darbu griztam is Vilniaus...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tas pats. Mano mergina namo važiuoja su mumis apie 16 val. Būreliai baigiasi 14, tai ji nabagė su dičkiais dainuoja....
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 09 19, 10:59)

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tas pats. Mano mergina namo važiuoja su mumis apie 16 val. Būreliai baigiasi 14, tai ji nabagė su dičkiais dainuoja....

na tai, o ka daryt ax.gif geriau tegu dainuoja vaikas, negu kur vienas bindzinetu ax.gif smile.gif cia juokas pro asaras, kaip sakoma...taip iseina, kad vienas is tevu turetu nedirbti, kad galetu tinkamai vaiku pasirupinti...o leisti sau nedirbti, tai tikrai tik mazuma gali...
Mano tai ir dainuoja ir soka ir vaidina ir sportuoja, visi bureliai is eiles, kad tik laika pratempti, o ir nepamaisys manau smile.gif
Atsakyti
O namų darbų pirmokams jau užduoda?

Gal kas girdėjot atsiliepimų apie Vilniuje įsikūrusią Miuziklo mokyklą? "Svetimi" atsiliepimai geri, bet įdomi artimesnio rato žmonių nuomonė. Pagal aprašymą Lyjai idealiai tiktų.
Atsakyti