MITUTOK, vedu Kirpą į LVJC. Ir Kiprui, ir man patinka. Tik vakarinės grupės didelės labai. Dabar jau džiaugiamės, kad trenerė pasiūlė po poros mėn. pereit Kiprui į didįjį baseiną. Jis pats nenori, tai šiuo metu kalbamės ir bando trenerė įrodyti, kad jam reikia į didįjį.
VARDAITE, o kas yra elitinė
Na, tiesiog vyro kai kurie bendradarbiai (kurie gali sau leisti) veda į Prancūzų mokyklą. Manau ji yra elitinė. Kiek man apie ją pasakoja, superiniai atsiliepimai. Klasės mažos, vaikai draugiški. Mano kaimynė į kitą privačią veda (Liubertienės). Patenkinta, bet nežinau ar mano akimis ji elitinė
Bet aš kaimas-lašiniai, tai tikrai nežinau pagal ką vertinamas elitiškumas: ar pagal vaikų mokslo pasiekimus, ar pagal tėvus. Tad nieko bijot nereikia. Aleksandros klasėj irgi yra šustrų tėvų vaikų, bet tikrai nepastebėjau, kad vaikai kažkokie kitokie būtų: draugiški, paprasti
. Vistik vaikai gi mokinasi, ne tėvai
Tad nesiparink. Svarbiausia, mokytoja gera būtų.
TUOJ, pasiūliau Kiprui pinigų, jeigu kasdien skirs po dešimt minučių skaitymui. Pirma, susiderėjo, didesnę sumą (kad LEGO išeitų, kur dabar reklamuoja). Na, žiūrėsim, kaip seksis, bo termino neuždėjau.
NIREGLINA, tiesiog kvailai noriu, kad mokėtų ir nebūtų tas vienintelis, kuris nemoka. Žinau, kad jam bus didelis stresas, jeigu taip būtų.