Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Mitutok @ 2013 09 07, 11:08)
Gal kas nors vedat vaikus į plaukimo būrelį? Pasidalinkit mintimis, kur, kaip, kada...

o maniškis nori šokti hip hopą, gatvės šokius, tai jeigu turite rekomendacijų, irgi labai laukčiau

Šiandien atlikau žygdarbį - Karolio spintą perkračiau. Kiek daug dalykų atradau joje, gaila, kai kas jau išaugta. Vieni iš jų - šie nuostabūs UGG kedukai, 31 dydis, taip ir neapsiavė, gal kam reikia (135 lt)?
http://www.6pm.com/u...ig-kid-chestnut
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 09 06, 16:10)
Šiaip, tikiuosi išmoks skaityti ir rašyti dar iki pirmos klasės...

Kodėl manai, kad tai būtina?
Atsakyti
Gal kas nors vedat vaikus į plaukimo būrelį? Pasidalinkit mintimis, kur, kaip, kada...

Moksleivių rūmai gal?
Atsakyti
Gal kraustydamos spintas radot išaugtą ką nors berniukiško žieminio? Reikia kombinezono ir striukės. Mielai nupirkčiau.

Tuoj, gal tu buvai šiandien Vilniaus dienų šventėje? Beveik esu tikra, kad tave mačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 09 07, 18:55)
Gal kraustydamos spintas radot išaugtą ką nors berniukiško žieminio? Reikia kombinezono ir striukės. Mielai nupirkčiau.

Tuoj, gal tu buvai šiandien Vilniaus dienų šventėje? Beveik esu tikra, kad tave mačiau  blush2.gif

Ech, issiparcialiavau blush2.gif turiu tik 30d ecco zieminius batus, ir 29-30 makvyno kroksus ax.gif dar pasikuisiu- jei ka rasiu- parasysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 09 06, 07:37)

O ko tu "elito" bijai? Del arogancijos ?  smile.gif

Oi, ne... biggrin.gif tokia ir as galiu but, kai reik cool.gif

Labiau- ju vertybiu...
Atsakyti
MITUTOK, vedu Kirpą į LVJC. Ir Kiprui, ir man patinka. Tik vakarinės grupės didelės labai. Dabar jau džiaugiamės, kad trenerė pasiūlė po poros mėn. pereit Kiprui į didįjį baseiną. Jis pats nenori, tai šiuo metu kalbamės ir bando trenerė įrodyti, kad jam reikia į didįjį.

VARDAITE, o kas yra elitinė ax.gif Na, tiesiog vyro kai kurie bendradarbiai (kurie gali sau leisti) veda į Prancūzų mokyklą. Manau ji yra elitinė. Kiek man apie ją pasakoja, superiniai atsiliepimai. Klasės mažos, vaikai draugiški. Mano kaimynė į kitą privačią veda (Liubertienės). Patenkinta, bet nežinau ar mano akimis ji elitinė biggrin.gif Bet aš kaimas-lašiniai, tai tikrai nežinau pagal ką vertinamas elitiškumas: ar pagal vaikų mokslo pasiekimus, ar pagal tėvus. Tad nieko bijot nereikia. Aleksandros klasėj irgi yra šustrų tėvų vaikų, bet tikrai nepastebėjau, kad vaikai kažkokie kitokie būtų: draugiški, paprasti thumbup.gif. Vistik vaikai gi mokinasi, ne tėvai mirksiukas.gif Tad nesiparink. Svarbiausia, mokytoja gera būtų.
TUOJ, pasiūliau Kiprui pinigų, jeigu kasdien skirs po dešimt minučių skaitymui. Pirma, susiderėjo, didesnę sumą (kad LEGO išeitų, kur dabar reklamuoja). Na, žiūrėsim, kaip seksis, bo termino neuždėjau.

NIREGLINA, tiesiog kvailai noriu, kad mokėtų ir nebūtų tas vienintelis, kuris nemoka. Žinau, kad jam bus didelis stresas, jeigu taip būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmiršau: 08 rugsėjo 2013 - 17:46
QUOTE(r@siukas @ 2013 09 07, 15:18)
o maniškis nori šokti hip hopą, gatvės šokius, tai jeigu turite rekomendacijų, irgi labai laukčiau

maniškė praeitais metais tokius lankė, buvau ne kartą video įmetus į FB, gal matei? tokie show dance stiliaus šokiai..praeitais metais lankė Š.Kirdeikio akademijoje, bet šiemet ta pati vadovė atidaro savo studiją, Kalvarijų gatvėj, šalia Kuro aparatūros loftų tų naujai įrenginėjamų, ten sudaroma nauja grupė, pirmadienį pirma repeticija, jeigu domina, galite pirmoje repeticijoje (nebūtinai pirmadienį, tiesiog, kada norėsite) nemokamai apsilankyti, pabandyti..Paskui dukart per savaitę, pirmadieniais trečiadieniais, 18.30-19.30 repeticijos, 90lt/mėn, paskaityk ČIA. Vadovė jauna, šiais metais jos kurtas šokis su kita grupe buvo pripažintas geriausiu keliuose festivaliuose, gali pažiūrėt ČIA. Dar radau mūsų video Youtubėj, čia pirmas viešas pasirodymas mažesniųjų - Darbas žmogų puošia..ČIA jų vadovė šoka, pati pirma, rudom kelnėm. ax.gif

sveikos
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 09 07, 17:55)
Tuoj, gal tu buvai šiandien Vilniaus dienų šventėje? Beveik esu tikra, kad tave mačiau  blush2.gif

Nebuvau smile.gif
QUOTE(Užmiršau @ 2013 09 08, 17:45)
TUOJ, pasiūliau Kiprui pinigų, jeigu kasdien skirs po dešimt minučių skaitymui. Pirma, susiderėjo, didesnę sumą (kad LEGO išeitų, kur dabar reklamuoja).

Šaunuolis Kipras, nenusipigino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 09 06, 14:52)
Maniškis pažįsta tik kelias raides. Nei skaito, nei rašo. Aš iš tų mamų, kurios dėl to nesuka galvos. Dičkis išėjo į mokyklą net ne visas raides pažindamas. Dabar yra pirmūnas, klasės seniūnas. Tikiu, kad ir Ą mokykloje seksis.

Aš irgi tokia. Jei Mantas būtų vienturtis - manau sukčiau, nes laiko turėčiau biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Užmiršau @ 2013 09 08, 17:45)
MITUTOK, vedu Kirpą į LVJC. Ir Kiprui, ir man patinka. Tik vakarinės grupės didelės labai. Dabar jau džiaugiamės, kad trenerė pasiūlė po poros mėn. pereit Kiprui į didįjį baseiną. Jis pats nenori, tai šiuo metu kalbamės ir bando trenerė įrodyti, kad jam reikia į didįjį.

Mes irgi einame i LVJC. Buvom tiksliau dar tik vieną kartą, bet labai patiko Jokūbui. Tai ir džiugu!

Atsakyti
Ech, kaip pavydziu as jums visoms miestietems, kad galite rinktis vaikams burelius is daugybes paciu ivairiausiu ax.gif

Musu mokykloj maziukams yra: sokiai, dainavimas, molio lipdymas, sportas smile.gif

Aivas eis i visus isbandyti, o ir siaip gerai, mokykloj ilgiau pabuna uzsiemes smile.gif .

Dar planuojam pabandyti leisti i futbola, va cia tai jam butu thumbup.gif
Tik vezioti reikes tolokai, 21 km nuo namu... o ziema, kai keliai uzpustyti ir slidus, tai ne kas...
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 09 06, 20:05)
Vilnietės, gal kuri vedat į futbolą?? Domina, kur, kada ir kokia kaina.

Dėl futbolo, pernai pas mus darželyje buvo skelbimas, kad vyksta vaikams treniruotės M. Daukšos mokyklos stadione, o paskui salėje matyt... Bet šiemet to skelbimo nebeatnešė.. O visai žadėjom lankyt...

Atsakyti