QUOTE(Vardaite @ 2013 09 05, 19:14)
Dideja- pasirinkai- nebesiblaskyk viskas bus ok, ypac jei mokytoja tikrai ir padirbes, ir jei ji Aivui patinka.
Tik del pacios soc.aplikos tu kitu klasioku...kol kas ok- gal baisiai nesvarbu...bet 3-4 klase...reiks daug kalbetis, ziuret papomokine veikla...kad su klasiokais "nenugrybautu"...
Mes galvojam apie mokykla, kuri ,pastebejau, pamegta "elito" nes prie pat "nosies" ir net darbo...tai va- as labiau bijau "elito"
Zinai, Vardaite, sunku musu kaimuke su ta soc. aplinka....Kiekvienoj klasej po kelis tokius vaikiukus yra, vienoj daugiau, kitoj maziau, bet yra...
Didmiesciai, manau, nuo tokiu zmoniu "apsivalo", nes kaip bebutu keista, dauguma tu asocialiu seimu - atvykeliai is miesto, pardave ten butus ir susipirke bustus pas mus "papigiai"...
Klausiau savo vaiko, ar jau susirado drauga klasej, sako taip, pasake kuri (tyliai pasidziaugiau, kad draugas is normalios seimos ).
O ko tu "elito" bijai? Del arogancijos ?
QUOTE(libaja @ 2013 09 05, 20:15)
Tikrai taip. Ir dauguma mokytojų netgi pageidauja, kad vaikai atėję į 1 klasę rašyt nemokėtų.
O kad susidėliojai prioritetus - labai sveikinu. Pačiai bus ramiau.
O kad susidėliojai prioritetus - labai sveikinu. Pačiai bus ramiau.
Zinok, tikrai aprimau... Ypac , kai daug mano pasnekovu sake veliau gailejosi savo zingsnio, paskubeje isleisti i 1 klase
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 09 05, 22:29)
- "kad greičiau rašyčiau, nes mano mintys labai greitos" - paaiškino būsima knygos "Miško paslaptys ir lobiai" autorė
Gerai pasakyta
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2013 09 05, 22:36)
Maniskiui labiausiai patinka visokios enciklopedijos
Va ir sia savaite nauja atsinese is bibliotekos, idomi tokia, tarkim aprasytas ugnikalnis, ir pavaizduota kaip paciam ji "sumeistrauti" - ta ir bandysim padaryti savaitgali , su lavos (dazytos sodos ir acto ) issiverzimu
O va vasara ,po maudyniu ezere, uzmate nendrese kazkoki augala violetiniais ziedais, priverte teti listi i tas nendres nuskinti viena, nes sake "noriu istirti, esu mates enciklopedijoj toki, atsiversiu paziuresiu ar tikrai sitas"
Na ir tikrai ten buvo butent tas augalas