Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Saksona @ 2013 08 30, 07:43)
Beje, supratau, kas mane labiausiai vargina auginant vaikus - pastovus jų prašymas VALGYT  doh.gif
pas mus atvirkščiai, užkniso šiukšliadėžę maitinti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na, rytoj ir mums dviguba šventė ax.gif
Kipro koja 30.
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 09 01, 20:31)
Sveikos,

Na, rytoj ir mums dviguba šventė ax.gif
Kipro koja 30.

Kodel dviguba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 09 02, 00:50)
Kodel dviguba? g.gif

Nes Kipras žygiavo į Dvarčionių pradinę (dabar Daukšos sk.) nulinę klasę...Kaip ir priklauso, pasipuošęs ir su gėlyte ax.gif
Aleksandrai taip pat buvo šventė naujoje mokykloje. Kol kas labai euforijoj...Nežinau, kaip ji taip sugeba: gi visai nauji vaikai, jos klasėje nei vieno jos eks klasioko, o per vos penkių minučių pertrauką aplink ją jau sukiojosi penkios-šešios mergaitės doh.gif Tipo jau draugės ir visos nori su Aleksandra sėdėt doh.gif

Saksona, Tuoj, baisu skaityt...Nes man jau dabar atrodo, kad nieko nedarau, tik valgyt pagal pageidavimus blink.gif
Atsakyti
Maniskis siandien visas laimingas i priesmokykline, o maze, deja, uzsirgo verysad.gif taigi, pas vaikus pandysim po keliu sav issveikus- sustiprejus...
Atsakyti
O as jauciuosi pasimetusi... verysad.gif

Nuvedziau vaika i 0 klase, ten 9 vaikuciai, didesne puse vaiku is asocialiu seimu(kurie ne darzelio nelanke), is veiduku jau matosi, kad kazkas negerai verysad.gif
Galvojau ar teisingai pasielgiau leisdama ji i 0 g.gif Mokytoja sake, kad dalis is tu vaiku, dar spalvu nemoka skirti doh.gif
Maniskis puikiausiai skaiciuoja, net dauginti sugeba ...raides pazista , dviskiemenius zodzius skaito, galvoju ar nebus regresas tokioj grupej bunant g.gif
Na,mokytoja sako, kad duos jam papildomos veiklos ir uzduociu, bet kazi kaip ten bus...

Merginos, ka jus galvojat...patarkit, ka man daryti, laukti ir ziureti kaip ten klostysis? Ar galima vezti i ta PPT prasidejus mokslo metams ir tikrinti ji ar tinkamas 1 klasei ir perkelt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 rugsėjo 2013 - 07:44
QUOTE(Dideja @ 2013 09 04, 07:43)
Merginos, ka jus galvojat...patarkit, ka man daryti, laukti ir ziureti kaip ten klostysis? Ar galima  vezti i ta PPT prasidejus mokslo metams ir tikrinti ji ar tinkamas 1 klasei ir perkelt ?

Jei tik netinka aplinka, būtinai keisk.
Jeigu valstybinė mokykla rugsėjį nepriima, tai privati tikrai priimtų... vėliau galima perkelti.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 09 04, 14:04)
Jei tik netinka aplinka, būtinai keisk.
Jeigu valstybinė mokykla rugsėjį nepriima, tai privati tikrai priimtų... vėliau galima perkelti.

Beda ta, kad mokykla pas mus is viso tik viena yra ax.gif

Bet atrodo, kad 1-oje klaseje geresni vaikai susirinke, nei nulineje....
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 09 04, 13:49)
Bet atrodo, kad 1-oje klaseje geresni vaikai susirinke, nei nulineje....

Tai tarkis su direktore, jei matai, kad jis pasiruošęs mokyklai. PPT išvados yra tik rekomendacinio pobūdžio.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 09 04, 16:40)
Tai tarkis su direktore, jei matai, kad jis pasiruošęs mokyklai. PPT išvados yra tik rekomendacinio pobūdžio.

Vaikams, neturintiems 7 metų kalendoriniais, o mūsų gegužiukai tokie ir yra, PPT išvados yra svarbiausios priimant vaiką į 1 klasę.
Didėja, manau, kad kaime klasė nebus perpildyta, nes tai būtų priežastis Aivo nepervesti. Vaiką pervest į kitą klasę galima bet kada. O pačioje pradžioje be jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 08 30, 14:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tavo visi tokie valgūs? Mano tik Ą nuolat išalkęs. Viena laimė, kad jis dažnai pats ką nors iš šaldytuvo ar nuo stalo pasiima. Prie puodų kiaurą dieną nestoviu.

jie valgūs, bet labai išrankūs biggrin.gif

QUOTE(Užmiršau @ 2013 09 02, 19:13)
Saksona, Tuoj, baisu skaityt...Nes man jau dabar atrodo, kad nieko nedarau, tik valgyt pagal pageidavimus blink.gif

tai aš nesakiau, kad valgo viską ir bet ką biggrin.gif tiesiog pastoviai nori valgyt biggrin.gif
Atsakyti
mes po TA: ūgis 126 cm, svoris 24 kg, koja 31-32
p.s. atsisiunčiau iš USA dabar taip populiarius lengvus lengvus kedukus - kitaip dar bėgimo batais vadinami, 34 dydžio, jei kam nors reikia, galiu perleisti, 90 lt.
Atsakyti