Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(libaja @ 2013 08 17, 18:53)
batai 34-35  doh.gif

blink.gif biggrin.gif
Nors zinant ugi, tai kaip ir suprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 08 17, 18:53)
batai 34-35  doh.gif

ax.gif su Saboniu sugriešijai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 08 17, 21:40)
ax.gif su Saboniu sugriešijai? mirksiukas.gif

tu kaip visada taikliai biggrin.gif

Pravirkdė vakar mane mažė doh.gif
Nupirkom viską mokyklai - kuprinę, sportinuką ir kitokių daiktelių. Važiuojam namo o ji vis čiauška, kaip ji man dėkinga. Paskui sako: "Kai pradėsiu eit į mokyklą ir užsidirbsiu pinigėlių aš tau tikrai juos grąžinsiu už šituos daiktelius". Paaiškinu, kad nereikia nieko grąžint, kad mano tokia pareiga ir t.t. Tada ji sako pagalvojus: "Mano padėka bus tokia, kad aš stengsiuos labai gerai mokytis" Nu apsižliumbiau kaip mažvaikė....
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 08 19, 12:44)
"Mano padėka bus tokia, kad aš stengsiuos labai gerai mokytis" Nu apsižliumbiau kaip mažvaikė....

wub.gif

Atsakyti
Nu apsižliumbiau kaip mažvaikė....

wub.gif
Atsakyti
dievulėliau kaip gražu cray.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Vardaite @ 2013 08 16, 18:04)
O koki batu dydi nesioja? Maniskis 30 baigia isaugt...
28 dydį dabar nešioja Nojus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 08 16, 18:04)
O koki batu dydi nesioja? Maniskis 30 baigia isaugt...

apie 30-32 - kaip ko.... ir labai jau nuo firmos priklauso tie dydžiai... o ir tos pačios firmos gali modelių dydžiai skirtis...
Atsakyti

wub.gif

mano astuonmete visad taip sako,ka benupirksi visad sako "kiek as tau dabar turiu atiduoti? " biggrin.gif o kadangi man atiduoti nereikia nieko,tai atsidekoja laaabai geru mokymusi wub.gif Tikiuos ir A bus tokia,na bent jau i didesne puse rolleyes.gif
Atsakyti

Pravirkdė vakar mane mažė  doh.gif

wub.gif

Na ką, startuosim ir mes pirmadienį su priešmokykline.. ax.gif Kol kas nuotaikos geros, skaičiuoja dienas iki To pirmadienio, tikiuosi, kad nenumuš nieks ūpo darže.. ax.gif
Atsakyti
Aš tai tai su vaikais žiauri biggrin.gif Mantas jau antrą savaitę leidžia pas mano tetą sodyboj smile.gif Žana su Tauro visą šią savaitę pas mano mamą sodyboj - kalbėjom, kad po to į darželį, bet tik grįšim sekmadienį, ir pirmadienį į darželį smile.gif Be jokio pasiruošimo.
Nieko nepirkau, nieko nedariau. Ilsiuosi nuo visko šią savaitę, tik į darbą einu smile.gif

Beje, supratau, kas mane labiausiai vargina auginant vaikus - pastovus jų prašymas VALGYT doh.gif Iš esmės tai kaip ir mėgstu gaminti, bet.... kai tą reik daryt visą laiką - tai jau nea... o dar ir išranki mano chebra smile.gif
Tai šią savaitę net nepirkau maisto smile.gif Vyras vakar neapsikentė - nuvažiavo į parduotuvę ir parašė emailą, kad to, kito ir trečio nupirkau, gali nepirkti biggrin.gif Sakė, kad nebeliko nieko valgyt namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 08 30, 06:43)
Beje, supratau, kas mane labiausiai vargina auginant vaikus - pastovus jų prašymas VALGYT  doh.gif 

Oj, palauk, kas dar laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 08 30, 07:43)
Beje, supratau, kas mane labiausiai vargina auginant vaikus - pastovus jų prašymas VALGYT  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tavo visi tokie valgūs? Mano tik Ą nuolat išalkęs. Viena laimė, kad jis dažnai pats ką nors iš šaldytuvo ar nuo stalo pasiima. Prie puodų kiaurą dieną nestoviu.
Atsakyti