Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(libaja @ 2013 08 12, 18:49)
Šiandien buvom pažymos mokyklai. 135 cm. ir 25 kg.

Oho, kaip mano ketvirtokai biggrin.gif
QUOTE(Green.apple @ 2013 08 12, 21:50)
Merginos, gal zinote tikrai gera ir patikima LORa? Buciau labai dekinga, jei pasidalinsite kontaktais... galima ir i AZ... Aciu

Vaikui? Suaugusiui? Parašyk daugiau, turiu šiokią tokią LOR'ų duomenų bazę cool.gif
Atsakyti
Oho, kokia Elzė aukšta smile.gif Daili panelė auga, vadinasi.

Mes kankinamės su pūlinga angina. Niekad nemaniau kad taip bjauriai gali vaikai sirgt doh.gif:

Green_Apple, mes prireikus kreipiamės į Sakalinską (Santariškių klinikose).
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 08 13, 11:45)

Mes kankinamės su pūlinga angina. Niekad nemaniau kad taip bjauriai gali vaikai sirgt doh.gif:

Bjauru unsure.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti

Maniškis yra turėjęs šį "džiaugsmą". Teko ir ligoninėje pagulėti. Nuo to laiko namie visada turiu rupūžės užpilo. Stebuklingai gydo anginą ar skaudančią gerklę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 07 23, 14:55)
Mantas virš 26kg - tai tikrai, bet tiksliai dabar nežinau.
Ūgis..... jėtus, neatgaminu, buvo 122cm, birželio 9d.
Žana 107cm (svorio nerašyt gal... virš 24....), Tauras 92cm (apie 16,2kg)

Mano Aleksandra 29 kg biggrin.gif

QUOTE(libaja @ 2013 08 12, 19:49)
Šiandien buvom pažymos mokyklai. 135 cm. ir 25 kg. Šlanga  doh.gif
Milda 167, kai mano ūgis 168  doh.gif KOŠMARAS!

Wau bigsmile.gif Išties aukšta...Aleksandra 139 bigsmile.gif
O kodėl košmaras?? Super, ilgakojė manekenė thumbup.gif

Sveikit. Šiemet persirgau...Tikiuosi, artimiausius penkis metus nebesirgt.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 08 13, 15:02)
...Nuo to laiko namie visada turiu rupūžės užpilo. Stebuklingai gydo anginą ar skaudančią gerklę...

Fui fui fui biggrin.gif Man varlių fobija, tai man toks vaistas pats baisiausias. Jei sirgčiau turbūt vien nuo minties, kad reikės jį gerti, pasveikčiau biggrin.gif Na, dar koks kobros užpilas būtų baisesnis...

Nireglina o kas pagamina tau tą užpilą?

O nebūna tokių užpilų vaistinėj, tik be varlių?
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 08 14, 11:43)
Fui fui fui  biggrin.gif Man varlių fobija, tai man toks vaistas pats baisiausias. Jei sirgčiau turbūt vien nuo minties, kad reikės jį gerti, pasveikčiau biggrin.gif Na, dar koks kobros užpilas būtų baisesnis...

Nireglina o kas pagamina tau tą užpilą?

O nebūna tokių užpilų vaistinėj, tik be varlių?

Pas mane namie tos varlės ir nėra. Vien tik skystimėlis lotuliukas.gif Bijau ir aš varlių, bet kai gerklė siaubingai skauda, geriu užpilą. Gydomės visa šeima. Esu išgelbėjusi ir draugę bei kaimynę. Joms buvo taip blogai, kad žadėjo gydytis AB. Daviau užpilo ir AB nebereikėjo.
Vaistus padaro mano mama. Sugauna rupūžę, uždaro litriniame stiklainyje ir užpila spiritu ar naminuke. Degtinė nelabai tinka, nes ji per silpna. Po kurio laiko skystį nupila ir perkošia. Laikau šaldytuve. Duodu triskart per dieną tiek lašų, kiek vaikui metų. Dar nebuvo nė karto, kad nepadėtų. Mano vaikų gydytoja sakė, kad gerai darau, jog vaikus gydau rupūže, o ne chemija. Mane pačią nuo to užpilo siaubingai purto, bet ne dėl to, kad tai rupūžė. Negaliu pakęsti naminės kvapo. Vis tik, jei gerklė siaubingai skauda, traukiu iš šaldytuvo stiklainiuką biggrin.gif
Esu skaičiusi, kad vaistinėje būna panašių vaistų su rupūžės ištrauka- Bufo 3.
Atsakyti
Kaip įdomu, ačiū kad pasidalinai 4u.gif Paskaitysiu daugiau apie tuos lašus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitutok: 14 rugpjūčio 2013 - 21:20
QUOTE(Nireglina @ 2013 08 14, 14:41)
Pas mane namie tos varlės ir nėra.

ir is kur tai mamai tiek drasos biggrin.gif
Atsakyti
Laba, na, maniskis 121cm, 20kg po vasaros darzoviu doh.gif visai nevalgo normaliai...
Feee rupuze schmoll.gif bjauru doh.gif

Mes ejom pas Sakalinska, o kai atostogavo- pas Lesinska operuotis. Jei Tuoj neparase kontaktu-brukstelk man Green apple 4u.gif

O koki batu dydi nesioja? Maniskis 30 baigia isaugt...
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 08 16, 18:04)

O koki batu dydi nesioja? Maniskis 30 baigia isaugt...

Maniskis jau avi 32 d smile.gif
Atsakyti
batai 34-35 doh.gif
Atsakyti