Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Užmiršau @ 2013 07 15, 16:33)

Kokio ūgio ir svorio 2007 m. gegužinukai??

120 cm ir 22.5 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 07 10, 16:22)
na su šituo tai nesutinku.... mano manymu po skiepo vaiko reiktų nevesti į kolektyvą bent 3-4 savaites... o vasarą tai paprasčiau.... todėl ir sakau, kad vasaros gale, o ne rudenį....

QUOTE(Dideja @ 2013 07 10, 21:56)
Negirdejau dar tokio dalyko ax.gif  smile.gif
Idomu kodel, jei tarkim po skiepo jokiu pasaliniu reakciju nera, tai kam taip ilgai izoliuot g.gif

Įtariu, kad tokia rekomendacija galėtų būti labiau dėl paskiepyto vaiko - jo saugojimo nuo kolektyve pasigaunamų ligų, kad nebūtų dar didesnio krūvio imuninei sistemai mirksiukas.gif

QUOTE(Užmiršau @ 2013 07 15, 16:33)
Kipro ūgis 118, sveria 19 kg. Greičiausiai, iš mažesnių būsim.

Nu kad normalus ūgis man atrodo rolleyes.gif Miglė dabar 119 cm, o grupėje vidutinio ūgio, gal net link didesnių. Va, svoris gal 18 kg ir siekia, o gal ir ne... biggrin.gif Bet šiaip sportiška labai mergina, šią vasarą jau galutinai mane įtikino, kad reikia ją leist bent į kokius kovos menus.
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 07 15, 18:22)
Nu kad normalus ūgis man atrodo rolleyes.gif Miglė dabar 119 cm, o grupėje vidutinio ūgio, gal net link didesnių. Va, svoris gal 18 kg ir siekia, o gal ir ne... biggrin.gif Bet šiaip sportiška labai mergina, šią vasarą jau galutinai mane įtikino, kad reikia ją leist bent į kokius kovos menus.

Jau galvojau, kad čia mano Kiprutis mažas...
Į sportą ir aš noriu jį leisti, nes vistik baseinas jam - tai SPA. Neišsikrauna jis ten. Tai prieš rudenį dar nueisim pas ortopedą ir bandysim į futbolą ar į ledo ritulį lesti. Čiužinėt ant ledo laaabai mėgsta, su riedučiais jau baisu ir išleist, nes fintus pradėjo išdarynėt doh.gif Bet futbolo tėtis žaidžia.
Atsakyti
Maniškio ūgis 120 cm, svoris 21.5 kg. Tarp grupės draugų yra vidutinio ūgio ir turbūt vienas kūdžiausių. Valgo nenormaliai daug. Neaišku kur tas maistas dingsta hihihi.gif
Atsakyti
Vadinasi Lyja dručkė tarp bendraamžių. Ūgis apie 125 cm, svoris 26 kg... Bet nu nestora ji.
Atsakyti
Danielė sveria 20kg, ir 115 cm.Jau pradėjo geriau valgyt smile.gif nors maistui ji labai išranki..Rudenį eis į pirmą klasę.
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 07 16, 17:25)
Vadinasi Lyja dručkė tarp bendraamžių. Ūgis apie 125 cm, svoris 26 kg... Bet nu nestora ji.

maniske irgi tokia,bet ir nestora,aisku stambiu kaulu,valgo gerai,bet ir sportuoja nuo ryto iki vakaro,kaip uzsukta turbina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 07 16, 17:25)

Mitutok, tavo Lyja labai graži, išraiškinga mergytė. Tokia ryški. Ir tikrai nestora, čia mano ir Nireglinos bernai per kūdi. Tikrai, Kipras kūūūūdena baisu žiūrėt į jį. Ant kojų gyvos vietos nėr.

Nireglina, mana Kipras irgi daug valgo. Tikrai daugiau negu sesė. Dabar pas mano mamą, tai ir ji juokiasi, kad pusryčiams visi pavalgo košės, tada vaikams duoda po sūrelį. O jau po valandos Kipras suvalgo 5-7 rankų gamybos koldūnų doh.gif Plius sausainiai, ledai, saldainiai. Pietums sriuba. Aleksandrai kaip ir gana, o Kipras valandai nepraėjus, šmotą mėsos be duonos, su agurku jau kerta...
Žodžiu, valgo tikrai daug, bet drabužiai kaip ant pakabos.

Bet nemažai čia pirmokėlių bus thumbup.gif
Atsakyti
Sweikos,Elinga panasiai kaip Mitutok mergina sveria smile.gif uztat kita mergina vaikstantis sakaliuku vyniotinis doh.gif
Kadangi UK anksciau i mokykla vaikai suoliuoja tai maniske jau antron klasen zygiuos smile.gif
Atsakyti
Laba,
Maniskis kiek sveria nezinau, bet jei tinka kai kurie dar 4 metu rubai doh.gif vienu zodziu- prie kudesniu, tik ugis vidutinis- grupeje nei didziausias, nei maziausias. Kur pagal rubai, tai tinka tarp 116-122.
Reik uzsirasyt kazkada i polikl., nes ir pazymos reik, ir paskiepyt. Is tiesu, del pacios imunines sistemos nerekomenduojama i dideli kolektyva leist po skiepo, kad kazko papildomai negaut- neapkraut vaiko. Siaip- nors penkt. patare mum skieytis, jei jaueina i darza, kad nors sest- sekmad grupej vaikU nebutu...

Ech, pasiilgau arsuad uogu wub.gif
Atsakyti
Daniele dar nepaskiepyta doh.gif bet tai kaip man teks ja paskiepyt as nezinau, neislaikysiu tiesiog jos. ir viskas.krauja kai ima vos islaikau,dabar jau paaugo, tai kad nezinau kaip man cia reikes daryt.Kartais buna stipresne uz mane ji blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 07 18, 17:47)

Ech, pasiilgau arsuad uogu wub.gif

uogos laukia taves 4u.gif
Atsakyti