Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Dideja @ 2013 06 21, 10:52)
Merginos, man paskambino is poliklinikos ir primine, kad vaikui jau priklauso skiepas (tiksliau 2), nes jau 6- eri metai.

Gal kuri jau skiepijote vaikus, kaip praeina pati procedura, cia i petuka skiepijama ar kaip g.gif

Tikejausi baisaus rekimo (vien nuo zodzio skiepas apsiverkdavo), bet atlaike vyriskai ir sake nebaisu buvo smile.gif
Atsakyti
Lui, kokios foto avatare wub.gif

Ar ka girdejot,kad priesmokyklines kels i mokyklas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 06 26, 23:28)

musu miestelyje tai taip ir yra...

nuo rugsejo keliaus mano berniukas i priesmokykline i mokykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 06 27, 09:04)

nuo rugsejo keliaus mano berniukas i priesmokykline i mokykla smile.gif

gal ir gerai ka bigsmile.gif mano laikas tai ir budavo tos vadinamos nulines klases,gerai adaptuojiesi prie mokyklos iskart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 06 27, 13:25)
gal ir gerai ka bigsmile.gif mano laikas tai ir budavo tos vadinamos nulines klases,gerai adaptuojiesi prie mokyklos iskart thumbup.gif

manau, kad gerai smile.gif

darzelio aukletoja akis ispute, kai pasakiau, kad i priesmokykline saviski leisiu, sako kodel ne i pirma, jis puikiai pasiruoses...
o as galvoju , kad spes dar....prisimokys....tegu su aplinka, su rezimu apsipranta, o ir vyresnis , brandesnis baigs mokykla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 06 26, 22:28)

Pirmą katą girdžiu. Aš prieš schmoll.gif
QUOTE(guziukas @ 2013 06 27, 12:25)

Tai ir šiais laikais yra nulinės klasės.

Šiandien paskiepijo maniškį. Vedžiausi padėjėjus, nes maniau, jog bus pasaulio pabaiga. Neprireikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 06 27, 17:12)

Tai ir šiais laikais yra nulinės klasės.

pas mus tai negirdejau,nebent tik muzikos mokykloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 06 27, 13:19)
darzelio aukletoja akis ispute, kai pasakiau, kad i priesmokykline saviski leisiu, sako kodel ne i pirma, jis puikiai pasiruoses...
o as galvoju , kad spes dar....prisimokys....tegu su aplinka, su rezimu apsipranta, o ir vyresnis , brandesnis baigs mokykla  ax.gif

Berniukams nerekomenduoja anksčiau eiti į mokyklą, būtent dėl Tavo išvardintų priežasčių.
Elzytei atliko brandumo testą - eis į pirmą.
Atsakyti
Tai cia del to,kad darzelio grupes atlaisvint sugalvojo maziesiems g.gif
bet gavau sms,kad gavom mazei darza- reik dar pasiaiskint kas ir kaip g.gif
bet tai ,mokykloj priesmokykline bus jau su mokyklos mokytojais, nebe darzelio priesmokykliniais pedagogais g.gif ir iki keliu? Jei kaip pamokos- ka po to? g.gif kur ruosemes eit i pirmaklase, tai yra po pamoku grupe, atskira mokytoja...o jei dabar ta priesmokykline padarys- nors tik kalbos, gal nepadarys- ka darytjei ne iki vakaro? g.gif
Atsakyti
Vardaite, aš tai supratau, kad tokia idėja būtų įgyvendinama ne visuose daželiuose, o tik viename kitame. Ir ten, kur tą planuoja daryti, tėvai jau informuoti. Taip kad mažiau panikos mirksiukas.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 06 22, 17:44)
viena vakcina, berods-  difterija, stablige, kokliusas
kita-  tymai, raudoniuke ir dar kazkas ax.gif

Vaje, kiek daug... g.gif Reiks pasidomėt daugiau ir pasiplanuot, kaip čia daryt.
Dėl to, kaip Miglė reaguos į skiepijimą, tai kažkaip visai ramu - man ji jau pakankamai didelė ir sąmoninga atrodo, kad susitvardytų, net jei jai ir labai baisu būtų.

QUOTE(libaja @ 2013 06 27, 18:48)
Berniukams nerekomenduoja anksčiau eiti į mokyklą, būtent dėl Tavo išvardintų priežasčių.
Elzytei atliko brandumo testą - eis į pirmą.

Jau šiemet? bigsmile.gif Štai ir turėsim tarp gegužinukų pirmokę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 06 27, 18:48)

Tai as ir planuoju ji leisti i priesmokykline grupe (ar 0 kitaip), ar kazko nesupratau is tavo posto g.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Vardaite @ 2013 06 27, 21:40)

bet tai ,mokykloj priesmokykline bus jau su mokyklos mokytojais, nebe darzelio priesmokykliniais pedagogais  g.gif ir iki keliu? Jei kaip pamokos- ka po to? g.gif kur ruosemes eit i pirmaklase, tai yra po pamoku grupe, atskira mokytoja...o jei dabar ta priesmokykline padarys- nors tik kalbos, gal nepadarys- ka darytjei ne iki vakaro? g.gif

va cia ir didziausia problema....as irgi galva suku ka daryti ir kur vaika deti, jei pasibaigs pamokeles 12-13 val g.gif pas mus mokykloj jokiu vadinamu "prailgintu grupiu", deja , nera....sake yra taip vadinamas dienos centras, na, vaikai gali nueiti i kazkoki bureli, ar i biblioteka, na dar mazdaug porai valandu...tai panasu, kad teks ieskotis zmogaus, kuris ji galetu pasiimti ir pabuti iki kol mes is darbu grisim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 06 28, 07:48)
  pas mus mokykloj jokiu vadinamu "prailgintu grupiu", deja , nera...

Dirbantiems tevams tikrai ner gerai tada schmoll.gif
Atsakyti