Tikriausiai ant batuto prisisokinejo. aciu, Dievui, jau viskas ok. Sveikas kaip ridikas
Sveikos,
Gaila ,kad nesusitikom
Gaila ,kad nesusitikom
QUOTE(Vardaite @ 2013 06 12, 22:49)
kaip jusu reikalai? kaip pernesat liga? Bena net neisbere?
QUOTE(Green.apple @ 2013 06 12, 23:04)
kaip jusu reikalai? kaip pernesat liga?
Na, pana jau linksma, nors zirzla, nes DAR lenda dantya
Dickio net neisbere, tik buvo temp pakilus viena diena
Merginos, man paskambino is poliklinikos ir primine, kad vaikui jau priklauso skiepas (tiksliau 2), nes jau 6- eri metai.
Gal kuri jau skiepijote vaikus, kaip praeina pati procedura, cia i petuka skiepijama ar kaip
Gal kuri jau skiepijote vaikus, kaip praeina pati procedura, cia i petuka skiepijama ar kaip
QUOTE(Dideja @ 2013 06 21, 09:52)
Merginos, man paskambino is poliklinikos ir primine, kad vaikui jau priklauso skiepas (tiksliau 2), nes jau 6- eri metai.
Dar neskiepijom. Kitą sav. eisim profilaktiškai, tad turbūt ir paskiepys. Dičkį tokio amžiaus skiepijo į abu pečius. Neišleido nė garso. Mažasis aišku rėks ant viso miesto Neįsivaizduoju kaip reikės nulaikyti.
QUOTE(Nireglina @ 2013 06 21, 13:31)
Dar neskiepijom. Kitą sav. eisim profilaktiškai, tad turbūt ir paskiepys. Dičkį tokio amžiaus skiepijo į abu pečius. Neišleido nė garso. Mažasis aišku rėks ant viso miesto Neįsivaizduoju kaip reikės nulaikyti.
Elzę skiepijo praeitą savaitę. rezultatas: aš apkandžiota, seslė apspardyta, o vakcina man akyse, nes taip sutraukė raumenį, kad vaistai dėjo atgal.
QUOTE(libaja @ 2013 06 21, 14:36)
Elzę skiepijo praeitą savaitę. rezultatas: aš apkandžiota, seslė apspardyta, o vakcina man akyse, nes taip sutraukė raumenį, kad vaistai dėjo atgal.
Čia Elzė taip priešinos, ar taip skausminga jai buvo?
Ir priminkit, nuo ko skiepai dabar turi būti?
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 06 21, 15:13)
Čia Elzė taip priešinos, ar taip skausminga jai buvo?
Taip, priešinosi. Ji daktarų beveik nemačiusi, tai kiekvienas baltas chalatas sukelia baisias asociacijas. Nors ir kalbėjom kiek, ir pasakojau, kad visai nebaisu..
Ją skiepijo iškart 2 vakcinom, nes labai ilgai atsisakinėjau nuo tymų. Tai dabar gavo ir anuos ir stabligę-kokliušą. Gal kažką supainiojau kas ten su kuo, bet ligos tai šitos buvo įvardintos.
QUOTE(Dideja @ 2013 06 21, 10:52)
Sveikos
Maniske praeita savaite jau paskiepijo. Tyliai ir ramiai. Tik skiepo vieta iki siol paraudus ir sukietejus. Sake bus taip jei kasys, bet tikrai nekase.
Kaip smagu, kad tiek ilgai islikes skyrelis!
QUOTE(libaja @ 2013 06 21, 14:36)
o tai kaip cia db skaitosi, kad ji liko neskiepyta? reiks dar syki ?
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 06 21, 16:13)
viena vakcina, berods- difterija, stablige, kokliusas
kita- tymai, raudoniuke ir dar kazkas
QUOTE(libaja @ 2013 06 21, 13:36)
Bijau, kad ir mums panašiai nebūtų. Kai maniškiui ima iš piršto kraują, taip priešinasi, kad turime laikyti abu su vyru. Mažas, bet jėgų oho kiek atsiranda