Sveikos...
Na, beveik išgyvenom šią sunkią savaitę. Eina sau, kaip sunku su trim vaikais plius vyras susiruošt...Ir kaip tyčia, skubi ir niekas nieko neranda arba randa to, ko nereikia. Toks įspūdis, kad vyras apskritai ne namie gyvena, o dukra savo lovo patalynės dėžes vietoj spirntos naudoja (ir pati tą atrado, kai dalį drabužių jau spintoj nerado).
Tuoj, kaip su susigyvent/pakeist/nekreipt dėmesio??? Jau ir taip dešimties cm akinius nuo saulės užsidėjau, bet žiūriu paskutiniu metu ir jie nebepadeda. Kantrybė kažkur pasislėpė.
Na, bet svarbiausia. Pirmos komunijos sakramentas jau priimtas!!! Šiandien atsiskaitė baleto klasę, gavo pažymėjimą. Vėlavom (jau įprasta), o mane tas nervuoja. Begam su Aleksandrą, ją skubinu, kad greičiau, o ta dar juokaut man bando...Sako, mama, žiūrėk, gal maratoną laimėsim. Eina sau, galvojau sprogsiu nuo pykčio.
Ateinančią savaitę laukia dar baigiamasis choro koncertas, baigiamoji parodomoji gimnastikos pamoka, išleistuvės ir dalyvavimas geg.31 d. šokio eisenoj. Ir atostogos...Beveik:)
Bandau vyrą pratint prie minties, kad teks susiorganizuot pasimatymą su darželio direktore, kol kas apsimeta, kad negirdi.
Papildyta:Nireglina, ačiū už sveikinimus. Lengviau nebus, bet...Kipras irgi toks...Dvynys. Vienas jis, nereralus: komunikabilus, mandagus, diplomatiškas, dėmesingas, mato, kada padėt reikai ir kaip, organizuotas. Kitas, visiška priešingybė: isteriškas, bandai derėtis, net neklauso, nepatenkintas rėksnys.
Tai va keista, kad vistiek tu draugų aplink jį visad pilna, nors vriednas iki negalėjimo būna. Mes net porą jam suradom. Turim draugus, jų mergytė vienas prie vieno kaip Kirpas. Gyvenam šiuo metu viename kieme, tai vienas su kitu ramiai ilgai negali žaist, bet ir vienas be kito negali. Mergaitė tik pamato Kiprą ar mūsų mašiną, tai skresai per kliūtis į balkoną lekia...Gali ir basa
Kažkada esu sakiusi, kad jeigu kas sutiks tekėt už Kipro, tai merginai paminklą pastatysiu. Tai tos mergaitės mama (beje, irgi mergaitė antras vaikas iš trijų) sakė, kad vaikinas, kuri ves jos mergaitę, sulauks iš jos, kaip uošvės, ne tik pyragų-tortų, bet ir keptų kalakutų