Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

as tai jau gruodi nueisiu uzrasysiu ir ramu bus,nes musu mokykloj tik po dvi pirmas,tai vietu greit nelieka lotuliukas.gif

Su sestuoju visas,kaip greit laikas lekia doh.gif

Mano sesemete biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 05 23, 08:22)
Galbūt, kompanjonas kaip tik juodo šokolado spalvos smile.gif

Na, tai kitą kartą ieškosiu to juodo šokolado gražuolio, kad ir su kitais šeimos nariais.

QUOTE(Eglynas9 @ 2013 05 23, 11:36)
Su šeštuoju visas ir visus! smile.gif
Esu girdėjus, kad prašymai į mokyklas priimami tik einamaisiais metais, t.y., iš rudens nenuneši, tik nuo sausio 1 g.gif Bent jau prieš porą metų tą esu girdėjusi iš draugės, gal dabar pasikeitė tvarka?
O tai kaip su gegužinukų meetu darom? mirksiukas.gif Kiek būtų norinčių?
Nes manęs jau Miglė vakar klausė biggrin.gif Patiko jai labai pernai Akropolio "Nuotykių mieste", o kadangi daugiau ten taip ir nebuvom, tai matyt tikisi, kad su gegužinukais ir vėl ten eitume cool.gif  biggrin.gif

Tai taip ir yra, kalendoriniams metams užrašymais vyksta. Bent Aleksandros pradinėj taip buvo ir P. Vileišio mokykloje prašymus priima nuo sausio vid. iki rugpj. 25 d.
Jeigu mokykla priklauso pagal gyvenamą vietą, tai be diskusijų priima.

MEET'o laukiam, nes birž. vid. žadam išvažiuot, tai praleist nenorim.

Guziuk, labai miela tavo šešiametė.
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2013 05 23, 12:51)

Mano sesemete biggrin.gif

Kokia fainuole bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Nebuvau gegužinukų temos įtraukusi į favorite, tad užmiršau, kad apskritai tokia egzistuoja doh.gif Šįvakar netikėtai prisiminiau, įlindau ir radau džiugių naujienų. Sveikinimai Pelenei ir Užmiršau. Jūs šaunuolės.
Mes vargstam su savo jautuku. Bliamba kas per charakteris. Darbe šiemet žiauriai sunku. Grįžtu namo, o ten neką lengviau. Tikiuosi, kad bėgant laikui Ą nors kiek pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 05 23, 19:51)
Mes vargstam su savo jautuku. Bliamba kas per charakteris. Darbe šiemet žiauriai sunku. Grįžtu namo, o ten neką lengviau. Tikiuosi, kad bėgant laikui Ą nors kiek pasikeis.

Užsispyręs?
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 05 24, 09:23)
Užsispyręs?

Užsispyręs- per švelniai pasakyta. Jo nuotaika labai permainingai, dažnai net pats nežino ko nori, nuolat prieštarauja, visiškai neturi kantrybės, kartais net isteriškas. Yra individualistas. Buvimas kolektyve jam kelia stresą. Vis dar neatsikratom ryškių tikų. Nusivylėm chemija. Bandysim gydytis pas chomeopatą. Šią savaitę pradėjom struktūrizuoti jo ryto ir vakaro veiklą. Yra pagerėjimas. Teks taip žaisti, jei kitos išeities nėra.
Nepaisant tokių nelinksmų dalykų, Ą. turi daug gerų savybių. Juokingiausia klausyti kai jis pasakoja apie savo būsimą gyvenimą. Jis jau suplanavęs savo ateitį iki pensijos lotuliukas.gif Susiras žmoną (sako, kad ras miške grybaudamas arba kavinėje), nupirks jai gėlių ir žiedą, atsiklaups ir paprašys tekėti. Turės tris vaikus (du berniukus ir mergaitę), gyvens sodyboje, pasistatys rastų namą, augins gyvulius, daržoves, turės traktorių. Pasiims mane gyventi pas save. Ves vaikus į darželį, žais su jais, gamins valgyti. Negers vyno, nes žmona gali pabėgti ir t. t. Jo planai labai realistiški ir visada tokie patys. Su vyru juokiamės, kad tik netaptų viengungiu, be vaikų ir gyvenantis mieste hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 24 gegužės 2013 - 17:35
Nireglina,kaip zavu wub.gif uzrasyk kur- uz 20metu padovanosi biggrin.gif

Del uzrasymo- kiek teko girdet-nemazai kas jau apie spali pradeda nest pareiskimus i mokykla( cia i prir namu mokykla tai tikrai). Mes tikrai neleisim si rudeni dar,

Guziuk, grazi mergyte wub.gif

Meetas butu smagu thumbup.gif

Ir su Gimtadieniu marcia arsuad 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...

Na, beveik išgyvenom šią sunkią savaitę. Eina sau, kaip sunku su trim vaikais plius vyras susiruošt...Ir kaip tyčia, skubi ir niekas nieko neranda arba randa to, ko nereikia. Toks įspūdis, kad vyras apskritai ne namie gyvena, o dukra savo lovo patalynės dėžes vietoj spirntos naudoja (ir pati tą atrado, kai dalį drabužių jau spintoj nerado).

Tuoj, kaip su susigyvent/pakeist/nekreipt dėmesio??? Jau ir taip dešimties cm akinius nuo saulės užsidėjau, bet žiūriu paskutiniu metu ir jie nebepadeda. Kantrybė kažkur pasislėpė.

Na, bet svarbiausia. Pirmos komunijos sakramentas jau priimtas!!! Šiandien atsiskaitė baleto klasę, gavo pažymėjimą. Vėlavom (jau įprasta), o mane tas nervuoja. Begam su Aleksandrą, ją skubinu, kad greičiau, o ta dar juokaut man bando...Sako, mama, žiūrėk, gal maratoną laimėsim. Eina sau, galvojau sprogsiu nuo pykčio.

Ateinančią savaitę laukia dar baigiamasis choro koncertas, baigiamoji parodomoji gimnastikos pamoka, išleistuvės ir dalyvavimas geg.31 d. šokio eisenoj. Ir atostogos...Beveik:)

Bandau vyrą pratint prie minties, kad teks susiorganizuot pasimatymą su darželio direktore, kol kas apsimeta, kad negirdi.
Papildyta:
Nireglina, ačiū už sveikinimus. Lengviau nebus, bet...Kipras irgi toks...Dvynys. Vienas jis, nereralus: komunikabilus, mandagus, diplomatiškas, dėmesingas, mato, kada padėt reikai ir kaip, organizuotas. Kitas, visiška priešingybė: isteriškas, bandai derėtis, net neklauso, nepatenkintas rėksnys.
Tai va keista, kad vistiek tu draugų aplink jį visad pilna, nors vriednas iki negalėjimo būna. Mes net porą jam suradom. Turim draugus, jų mergytė vienas prie vieno kaip Kirpas. Gyvenam šiuo metu viename kieme, tai vienas su kitu ramiai ilgai negali žaist, bet ir vienas be kito negali. Mergaitė tik pamato Kiprą ar mūsų mašiną, tai skresai per kliūtis į balkoną lekia...Gali ir basa biggrin.gif

Kažkada esu sakiusi, kad jeigu kas sutiks tekėt už Kipro, tai merginai paminklą pastatysiu. Tai tos mergaitės mama (beje, irgi mergaitė antras vaikas iš trijų) sakė, kad vaikinas, kuri ves jos mergaitę, sulauks iš jos, kaip uošvės, ne tik pyragų-tortų, bet ir keptų kalakutų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmiršau: 26 gegužės 2013 - 14:25
QUOTE(Nireglina @ 2013 05 24, 17:32)
Bandysim gydytis pas chomeopatą.

Labai pažįstama tai, ką rašai 4u.gif
Puiku, kad struktūrą įvedate, tai svarbu.
Mano vyresnėliui nuo tiko homeopatė buvo paskyrusi ignatia, padėjo.
Ir prieš svarbesnius stresą keliančius įvykius (mokykla po atostogų/kelionė/t.t.) jam iš anksto ypatingą dėmesį skiriu - atsipalaidavimo priemones, papildus ir pan. Dabar 9 m., problema sumažėjo, tik jautrumas išliko - visam laikui, turbūt.
QUOTE(Užmiršau @ 2013 05 26, 14:24)
Tuoj, kaip su susigyvent/pakeist/nekreipt dėmesio???

Suprantu, kad esi greita biggrin.gif Nu bet come on, leisk sau ir šeimai adaptuotis! Vasarą daugiau laiko visokiem susiruošimams, niekas į mokyklą/darželį nevėluoja, o iki rudens viskas nusistovės, ir rugsėjį jau bus gerai 4u.gif
O į vaikų lovos stalčius silpnesnių nervų žmonėms geriau nežiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Tai ka: pirmadieni,18val darom geguziuku meeta 4u.gif

Pasirinkimas: arba birzelio 3d arba 10d

Aktopolio vaiku zaidimu kambarys.

Balsuojam- kuri diena tinkamesne?
( iprasciau butu geguzes 10- antras men pirmadienis)

1. Vardaite ( galiu abiem dienom)

Mitutok, su Tortadieniu 6-mete 4u.gif
Atsakyti
Tuoj, man atrodo, kad neskubu... Bet, atostogų laukiu labiau negu Aleksandra.
Kažkaip, man baisu ne tik po dukros lova žiūrėt, bet ir į stalčius nosį kišt. Įtariu po kelerių metų ir į kambarį be išankstinio laiko suderinimo nebeįeisiu biggrin.gif

Mums meet'as tinka labiau 3 d., bet ir 10 d. ateitume, tik vėluotume.
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 05 28, 05:50)
Tuoj, man atrodo, kad neskubu... Bet, atostogų laukiu labiau negu Aleksandra.
Kažkaip, man baisu ne tik po dukros lova žiūrėt, bet ir į stalčius nosį kišt. Įtariu po kelerių metų ir į kambarį be išankstinio laiko suderinimo nebeįeisiu biggrin.gif 

Oj, tikrai taip. Ir ne tik į kambarį, bet ir į skudurų parduotuvę su ja kartu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vardaite @ 2013 05 27, 21:51)
Balsuojam- kuri diena tinkamesne?
( iprasciau butu geguzes 10- antras men pirmadienis)

Na, kadangi mes gegužę jau pergyvenom, tai.... teks nebūt biggrin.gif
Atsakyti