Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

QUOTE(Pelene @ 2013 04 10, 18:52)
Aciu, graziai musu mazoji auga. Kol kas jokiu problemeliu, tik didelis dziaugsmas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip miela, jau kokia didelė tavo šeimyna, fantastika wub.gif

QUOTE(Vardaite @ 2013 04 10, 23:39)
O man geda prisipazint, bet nezinau kas toka Gris blush2.gif

tu ir neturėjai žinot, turbūt dar nerašiau po vardo keitimo, aš buvusi Cansado, gal dabar prisimeni? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2013 04 11, 07:38)
kaip miela, jau kokia didelė tavo šeimyna, fantastika  wub.gif
tu ir neturėjai žinot, turbūt dar nerašiau po vardo keitimo, aš buvusi Cansado, gal dabar prisimeni?  blush2.gif

mirksiukas.gif
Papildyta:
Bet kiek pas ms daugiavaikiu.... wub.gif
Atsakyti
Pelene, Užmiršau sveikinimai!!! wub.gif

Fainiai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 04 09, 10:54)
Sveikos,

Balandžio 3 d. naktį, 06.04, kiek netikėtai ir ankščiau, bet įstojau į daugiavaikių šeimų klaną biggrin.gif

Berniukas, nors net einant į gimdyklą personalas porino, kad pagal pilviuko formą tai šimtoprocentinė mergaitė turėtų būt ax.gif

Gimė 51 cm, 3260, Markas!

Kaip jau rašiau, gimė ankščiau laiko, nepilnos 37 sav., tai pabuvom ilgeliau ligoninėj, bet žinau, kad viskas jam bus gerai. Toks pūkuotukas-goriliukas, bet man vistiek labai gražus wub.gif

Pats gimdymas....Kaip ir ankstesni:) Greiti ir lengvi...Tik šis dar ir su šypsena ax.gif

oi kokios naujienos bigsmile.gif sveikinu ir kiek supratau trecias cia? oi kaip smagu bus seimynai gausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 24, 10:14)
Nuo Naujųjų Forum Cinemas tikrina dokumentus. Kaip kitur nežinau.

Kokį dokumentą turėtų turėti vaikas eidamas į kiną 7m, jei jam jie sueina pavasarį, į mokyklą keliaus tik rudenį? t.y. mokinio pažymėjimo jis dar negali turėti... Negiasmens tapatybės kortelė privalomanepilnamečiams? Teoriškai, tai gimimo liudijimas turėtų tikti biggrin.gif biggrin.gif Bet jis juk be nuotraukos biggrin.gif Žodžiu, va šitoj vietoj man prasilenkia logika....

Lena, nerealiai smile.gif Justina jau pranešė seniau man smile.gif

O dėl daugiavaikių.... tai aplink begalė jų.... man net sunku suvokti. Viena draugė laukiasi trečio, rūgpjūtinuko, tai sako, kad SM temoj tai dauguma ten trečiakartės ir ketvirtakartės biggrin.gif Net keista biggrin.gif Žodžiu trys vaikai daug kam jau norma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saksona @ 2013 04 26, 18:43)
Kokį dokumentą turėtų turėti vaikas eidamas į kiną 7m, jei jam jie sueina pavasarį, į mokyklą keliaus tik rudenį? t.y. mokinio pažymėjimo jis dar negali turėti... Negiasmens tapatybės kortelė privalomanepilnamečiams? Teoriškai, tai gimimo liudijimas turėtų tikti biggrin.gif biggrin.gif Bet jis juk be nuotraukos biggrin.gif Žodžiu, va šitoj vietoj man prasilenkia logika....

Taip, gimimo liudijimą reikia turėti. Jo tikrai prašo. Bet tik tuo atveju, jei filmas pažymėtas metų cenzu.
Atsakyti
Sveikos,

Saksona, ačiū...Žinai, mes ir daugiau bendrų pažįstamų turim. Mūsų draugai rodė savo mergaitės Viktorijos nuotraukas, kelias ir iš darželio biggrin.gif O gi, žiūrau, matytas veidas...Paklausiau tos šešiametės mergaitės ar tai ne Mantas. Sako, Mantas ax.gif

O Justės turbūt reikia prašyt suorganizuot meet'ą g.gif Su visais vaikais. Svarbu bus statistikos nepamest.

Merginos, dar kartelį ačiū už sveikinimus.

Ir, atgaivinant temą ir galbūt ką nors užkrėsiu, pasidalinsiu įspūdžiais ir patirtim.

Pagal planą turėjau gimdyti balandžio 24 d., pagal ginekologę, kuri net nėščiosios kortoj man įrašė vaisiaus augimo atsilikimą dėl vėlesnio pastojimo, balandžio 30 d. Sau mintyse buvau nusistačiusi idealią datą - balandžio 21 d., iš bėdos tiko ir bal. 19 d., na ir dead line'as - bal. 24 d.
Tad bal. 3 d. ir dar naktį nubėgę vandenys visai visai neįėjo į mano planus. Net daiktų nebuvau susikrovus. Ir net neturėjau visko ko susikraut. Vaiko rūbeliai nepraskalbti...Žodžiu, prisiminiau jogos kvėpavimą...Vyras miega, o aš dėlioju planą kaip JAM pranešt, kad kažkieno gimtadienis bus vistik šiandien ir greičiausiai JAM teks atidėt krūvą suplanuotų kelionių.
Nusiprasiu, sarėmių vis dar nėr...Žadinu vyrą, prašau nuvažiuot iki būdinčios vaistinės ir juokais sakau, kad nepasisekė...Teks važiuot į AK.
Kaip jau minėjau, gimdymas buvo lengvas (sąrėmiai prasidėjo apie gerokai po 04.00, mano skausmo slеnkstis turbūt aukštas, net sąrėmius fiksuojant 70, dar šokau) ir greitas (tikrai greitas, net pati nustebėjau, kad taip greitai galima pagimdyt). Ir dar su PLAČIA ŠYPSENA.

Ligoninėj praleidom daugiau laiko, bet žinojau ir vis dar žinau, kad viskas bus gerai. Maratonas per gydytojų kabinetus jau prasidėjo, bet bandau į viską žiūrėt su šypsena. Naivi gi esu..TUOJ parašė, kad gerą datą Markas pasirinko (AČIŪ), visiems ir užtikrintai aiškinu, kad Markas bus sveikas ir laimingas.

Namie...Tfiu tfiu tfiu...Bijojau labiau, ypač Kipro reakcijos. Bet kol kas lengviau negu galvojau. Kasdienis ritualas - tai Kipras turi gaut brolį palaikyt. Einant į darželį, ateina paglostyt, iš darželio mes jį pasiimam, kartu grįžtam. Na, tik privalau kiekvieną vakarą sedėt vonioj ir žiūrėt kaip Kipras dantis valosi.
Įdomu ir keista, kad Kipras ne visiems leidžia pažiūrėt į brolį. Vieniems leidžia, o kitiems, nei darželio draugams nei jų tėvams neleido. Tai nepatogiai pasijutau...

Aleksandra turbūt jau ir pamiršo, kad sesės norėjo. Sako, kad Markas labai gražus. O aš naivi, tikiu ir ja biggrin.gif

Beje, vardą išrinko vaikai...mes dar blaškėmės, bandėm ieškot, o tie jau nuo antro vakaro kitaip nevadino, Markas ir taškas.

Aš...Tikėjausi ramaus vaiko, kuris daug valgo ir daug miega. Nesigavo. Vėl...Valgo gerai, miega kaip laikrodis, kas dvi valandas keliasi. Dieną turbūt apskritai nemiegotų, jeigu ne vežimas ir laukas. Tad jau nebejaučiu kada diena, kada naktis, tik guodžiu save, kad po metų-kitų vėl išsimiegosiu. Gerai, kad vyras vakarais vis pasiganyt su Aleksandra ir Kipru išleidžia...Tonusą sau pasikeliu.

Didžiausias draugas - ledai. Negaliu jų atsivalgyt. Riboju, bet jeigu tik galėčiau, tai tiktų ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei.

Didžiausias priešas - veidrodis. Supratau, kodėl AK nėra veidrodžių pilnu ūgiu. Grįžusi namo (nors AK jaučiausi labai liekna ir graži), pamačiau realybę...Atrodo ir nedaug priaugau, vistik visai nebepanaši į jokią aštuoniukės parodiją).

Na, tai kuri sekanti mirksiukas.gif

Atsakyti
Smagu, kad viskas gerai, Užmiršau 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Ugnei, Medai ir Karoliui!!! happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUI: 27 balandžio 2013 - 14:20
wub.gif Uzmirsau wub.gif
Tiesa, ejom su dickiu i N7 lyg Melynoji planeta pavadinimas g.gif buvau tik po keliones, tai nuluzau kine lotuliukas.gif , tai niekas nei manes, nei vaiko Akropolyje nekause kiek jam metu...

Laaabai tikiuos, kad bus geguziuku meetas..ane, arsuad? biggrin.gif
Papildyta:
Oi, kaip tik pagalvojau, balandzio pabaiga- lyg Karolio gimtaienis...

Taigi musu pirmieji geguziukai- Ugne, Meda, Karoli - su 6 metais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 04 27, 15:19)
wub.gif Uzmirsau wub.gif
Tiesa, ejom su dickiu i N7 lyg Melynoji planeta pavadinimas g.gif buvau tik po keliones, tai nuluzau kine lotuliukas.gif , tai niekas nei manes, nei vaiko Akropolyje nekause kiek jam metu...

Papildyta:

organizuosimės ir bus biggrin.gif
Robertą pražiopsojom. Jai jau porą dienų kaip šešeri 4u.gif . Visiems švenčiantiems po balioną 4u.gif
Užmiršau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LUI @ 2013 04 27, 14:17)
Sveikinimai Ugnei, Medai ir Karoliui!!! happybday.gif

QUOTE(Vardaite @ 2013 04 27, 14:19)
wub.gif Uzmirsau wub.gif

Papildyta:

QUOTE(arsuad @ 2013 04 27, 16:16)
organizuosimės ir bus  biggrin.gif
Robertą pražiopsojom. Jai jau porą dienų kaip šešeri  4u.gif . Visiems švenčiantiems po balioną  4u.gif
Užmiršau  wub.gif

4u.gif
susitinkam?
Atsakyti