Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužinukai

Ech, kokia tyla cia...o jau atvelykis biggrin.gif
Na, kiek zinau, geru naujienu turi Neuzmirsau thumbup.gif laukiam laukiam placiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2013 04 07, 22:37)
Ech, kokia tyla cia...o jau atvelykis biggrin.gif
Na, kiek zinau, geru naujienu turi Neuzmirsau thumbup.gif laukiam laukiam placiau biggrin.gif

Norejai turbut parasyti Uzmirsau g.gif biggrin.gif
Aga, labai smalsu kokios naujienos, nors jau itariu kokios bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Balandžio 3 d. naktį, 06.04, kiek netikėtai ir ankščiau, bet įstojau į daugiavaikių šeimų klaną biggrin.gif

Berniukas, nors net einant į gimdyklą personalas porino, kad pagal pilviuko formą tai šimtoprocentinė mergaitė turėtų būt ax.gif

Gimė 51 cm, 3260, Markas!

Kaip jau rašiau, gimė ankščiau laiko, nepilnos 37 sav., tai pabuvom ilgeliau ligoninėj, bet žinau, kad viskas jam bus gerai. Toks pūkuotukas-goriliukas, bet man vistiek labai gražus wub.gif

Pats gimdymas....Kaip ir ankstesni:) Greiti ir lengvi...Tik šis dar ir su šypsena ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmiršau: 09 balandžio 2013 - 09:55
QUOTE(Užmiršau @ 2013 04 09, 10:54)
Sveikos,

Balandžio 3 d. naktį, 06.04, kiek netikėtai ir ankščiau, bet įstojau į daugiavaikių šeimų klaną biggrin.gif

Berniukas, nors net einant į gimdyklą personalas porino, kad pagal pilviuko formą tai šimtoprocentinė mergaitė turėtų būt ax.gif

Kaip jau rašiau, gimė ankščiau laiko, nepilnos 37 sav., tai pabuvom ilgeliau ligoninėj, bet žinau, kad viskas jam bus gerai. Toks pūkuotukas-goriliukas, bet man vistiek labai gražus wub.gif

Pats gimdymas....Kaip ir ankstesni:) Greiti ir lengvi...Tik šis dar ir su šypsena ax.gif

thumbup.gif
Kuo silciausi sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 04 09, 10:54)
Sveikos,

sveikinu sveikinu darkart thumbup.gif ale pranašiškai parašei man dar išvakarėse, kad gimdyt nenori ir še tau, už kelių valandų išvažiavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 04 09, 09:54)
Sveikos,

Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip smagu, kad geguziukuose daugeja daugiavaikiu mamyciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 09 balandžio 2013 - 17:26
Užmiršau, kaip džiugu girdėt tokias naujienas! bigsmile.gif Sveikinimai wub.gif
O jūs iš anksto žinojot, kad bus berniukas?

Pelene, o kaip gi Tavo mažoji Dorotėja auga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmiršau @ 2013 04 09, 09:54)

Welcome to the club biggrin.gif
Markas pasirinko puikią dieną gimti, augs sveikas ir laimingas 4u.gif
Atsakyti
Užmiršau!!! Sveikinimai. Kaip miela!

Atsakyti
Labai ačiū už sveikinimus ax.gif Negalvojau ir nesitikėjau, kad taip skraidysiu...Jaučiuosi, kaip gero narkotiko gavusi.

Egle, prieš pat pabaigą vistik sužinojom kas. Netyčia...Sugebėjau gerokai susirgt kovo mėn., tad siuntė į AK išsamiam vaisiaus tyrimui, kad įvertintų kaip laikosi. Ir gulėdama leisgyvė pamiršau perspėt, kad nesakytų, o gydytoja tik op...Ir pirmi jos žodžiai, O, kaip gražiai berniukas pasirodė biggrin.gif
Bet su vardu tai sunkiai...Mergaitei turėjom vieną variantą, o va su berniukų vardais strigom...

Tuoj, tai jau tikrai pasirinko...Nesitikėjau, kad taip anksti gims doh.gif Ankščiausiai buvau sau nusistačiusi datą bal. 19 d. blush2.gif Ir ne ankščiau
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 04 09, 18:51)

Pelene, o kaip gi Tavo mažoji Dorotėja auga? 4u.gif

Aciu, graziai musu mazoji auga. Kol kas jokiu problemeliu, tik didelis dziaugsmas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uzmirsau wub.gif
O man geda prisipazint, bet nezinau kas toka Gris blush2.gif
Atsakyti