Sveikos ir vėl pasikeitė mano planai, penktadienį Vilniuje nebūsiu, būsiu pirmadienį,
18d.
Gal susitinkam?
QUOTE(Saksona @ 2013 03 14, 15:18)
Sveikos ir vėl pasikeitė mano planai, penktadienį Vilniuje nebūsiu, būsiu pirmadienį,
18d.
Gal susitinkam?
18d.
Gal susitinkam?
Aš už. Smagu būtų susitikti.
Pasiulau ir cia,gal kieno kojyte mazesne nei musu,nes labai jau fainuciai
NEXT 13 dydis,vitpadis 20cm,realiai sviesesni i ruzavuma ciut
NEXT 13 dydis,vitpadis 20cm,realiai sviesesni i ruzavuma ciut
QUOTE(Saksona @ 2013 03 08, 10:34)
O aš kitą penktadienį, 15d, planuoju būti Vilniuje - laikytis egzaminą. Tai tuo pačiu norėčiau ir jus pamatyti vakare (aš nuo pietų laisva būsiu) - jei tai būtų įmanoma
QUOTE(Saksona @ 2013 03 14, 14:18)
18d.
Gal susitinkam?
18d.
Gal susitinkam?
Tai ar atsirado kompanija?
Būčiau visai norėjusi, bet šįkart, deja... Penktadienį į Kino pavasarį bilietą turėjau, o šiandienos vakaras irgi jau seniai buvo pažadėtas.
Beje, o kas per egzaminas, jei ne paslaptis? Ir kaip pasisekė?
QUOTE(guziukas @ 2013 03 18, 14:15)
Pasiulau ir cia,gal kieno kojyte mazesne nei musu,nes labai jau fainuciai
Patiktų maniškei jau vien dėl to, kad su raišteliais (tik per dideli jai dar būtų)
Turiu klausimą toms, kas vaikšto su vaikais į filmus. Jei prie filmo parašyta N-7, tai reiškia, kad rekomenduojama žiūrėt nuo 7 m. ar kad su mažesniais vaikais gali neįleisti? Domina būtent Forum cinemas kinoteatrų tvarka...
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 03 18, 23:56)
Turiu klausimą toms, kas vaikšto su vaikais į filmus. Jei prie filmo parašyta N-7, tai reiškia, kad rekomenduojama žiūrėt nuo 7 m. ar kad su mažesniais vaikais gali neįleisti? Domina būtent Forum cinemas kinoteatrų tvarka...
Neleis. Einant su vaikais į metais pažymėtus filmus reikia turėti vaiko gimimo dokumentą. Ir perkant bilietą ir prie salės durų tikrina.
QUOTE(libaja @ 2013 03 19, 08:15)
Neleis. Einant su vaikais į metais pažymėtus filmus reikia turėti vaiko gimimo dokumentą. Ir perkant bilietą ir prie salės durų tikrina.
Ačiū, aišku...
Prisireikė Miglei irgi į Kino pavasarį (ir kur neprisireiks, kai visi aplinkui tik kalbasi/renkasi/aptarinėja... o ji šiaip tokia dalyvautoja visur, tai pasijuto žmogus likęs "už borto" ). Tik va tie amžiaus ženkliukai viską gadina Nors šiaip suprantu, kad dedami jie matyt ne be pagrindo...
Kopanija atsirado... sloga iki kelių..... tai nieko nebeieškojau, išlaikiau egzaminą, ir tiesiu taikymu Kaunan....
Jo, filmus N-7 reikia siųsitis nelegaliai, jei nori vaikui parodyt Juokinga man čia.
Egzaminas šitas.
921/1000 (60 klausimų). Dar šiemet laukia du.... tie bus sunkesni, bet nieko, paskui alga gera bus
Jo, filmus N-7 reikia siųsitis nelegaliai, jei nori vaikui parodyt Juokinga man čia.
Egzaminas šitas.
921/1000 (60 klausimų). Dar šiemet laukia du.... tie bus sunkesni, bet nieko, paskui alga gera bus
Dėl filmų tai daug kas nuo paties kino teatro priklauso. BUvom su vaikais "Karališka drąsa" Akropolyje, įleido be problemų. O va draugės Multikino su tokio paties amžiaus vaikais neleido... Pasirodo irgi kažkokiom raidėm pažymėtas tas filmas...
QUOTE(Mitutok @ 2013 03 07, 11:14)
Klausykit, ar jūsų vaikai serga? Nu mus jau visiška neviltis suėmus, nes nueina į darželį 3 dienas ir serga tris savaites, su kosuliais iki vėmimo...
Mes gulim iskrite visi su gripu
Del n7. Atejom i Oza i Karaliska Drasa. Buvau macius,kad zenklas N7. Saviskiui ir sakau- jei klaus- sakyk,kad tau 7 metai ir eini jau i mokykla, jeigu ka negrazu meluot, bet i kinuka tai nori labai...ateinam, klausia- kiek metu( klausia jo). Atsako- man 7. Taip nuziuri itartinai, ir sako- tikrai?- tikrai, sako maniskis. As jau ir i mokykla einu...ir ileido.
Vienu zodziu, pasigyriau savo nepedagoginiu auklejimu
Tiesa, o Forum Cinema tai nieks nieko neklause. Kai isejom is vieno kinuko, nes buvo issigandes garso( per drakonu filma )pries pora metu, tai atsake,kad tevu atsakomybeje i koki filma eiti.
Del n7. Atejom i Oza i Karaliska Drasa. Buvau macius,kad zenklas N7. Saviskiui ir sakau- jei klaus- sakyk,kad tau 7 metai ir eini jau i mokykla, jeigu ka negrazu meluot, bet i kinuka tai nori labai...ateinam, klausia- kiek metu( klausia jo). Atsako- man 7. Taip nuziuri itartinai, ir sako- tikrai?- tikrai, sako maniskis. As jau ir i mokykla einu...ir ileido.
Tiesa, o Forum Cinema tai nieks nieko neklause. Kai isejom is vieno kinuko, nes buvo issigandes garso( per drakonu filma )pries pora metu, tai atsake,kad tevu atsakomybeje i koki filma eiti.
QUOTE(Vardaite @ 2013 03 23, 23:47)
Mes gulim iskrite visi su gripu
Nuo Naujųjų Forum Cinemas tikrina dokumentus. Kaip kitur nežinau.
Su sv.Velykom