Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 03 25, 16:51)
Aš dar nickname neįsimenu, išmoksiu, bet kažkuri išmėgino receptukų smile.gif) aww kaip miela smile.gif) p.s. sviestukas gėrrrisss smile.gif rekomenduoju su šaldytom braškėm, trintom kartu su šiek tiek medaus, pavirint, atvėsint ir su sviestu išplakt... supilstyt į indelius ir i saldytuva...nu kaip ledus suvalgysit  biggrin.gif

Koks sviestukas? Kokosu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 03 25, 17:51)
Aš dar nickname neįsimenu, išmoksiu, bet kažkuri išmėgino receptukų smile.gif) aww kaip miela smile.gif) p.s. sviestukas gėrrrisss smile.gif rekomenduoju su šaldytom braškėm, trintom kartu su šiek tiek medaus, pavirint, atvėsint ir su sviestu išplakt... supilstyt į indelius ir i saldytuva...nu kaip ledus suvalgysit  biggrin.gif

As,as bandziau mirksiukas.gif nuo ryto, viska pagaminau, man l.patiko ziedinio kopusto kuskusas, toks nesuprasi ka valgai, valgiau ryte ir per pietus, sito seima nepripazino smile.gif , o ta deserta su datulem tai vaikai islaize kaip mat, jie pas mane ir smoothes geria, man patinka.
Sviesta kitai dienai atidejau, gaila braskiu saldytu neturiu, isivaizduoju to sviestuko skoni smile.gif
Vakarienei pasikepiau zuvies gabaliuka su sezamu ir aisberg, greiciau is sodo darzoves prasidetu, tokie salsciai uzsitesia kazin kokie derliai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 25, 16:27)
Koks sviestukas? Kokosu?  bigsmile.gif

ne ne paprastas smile.gif beje ir kokosų būtų pasaka, sustingdžius gabalyčiais biggrin.gif

Atsakyti
As pagal Sedindriukes receptus gaminau nesaldu svogunu pyraga, kotletukus su vistiena ir ziediniais kopustais, picos pada, pyraga su uogom. Svogunu pyraga du kartus kepiau, antra karta dar ir svieziu pomidoru idejau. Picos padas plonokas gavosi, kita karta storiau desiu. Ant picos dejau pakepinta astru jautienos farsa ir pakepintus svogunus su paprikom, vietoj surio uzpyliau plakta kiausini su kokoso pienu. MB sake, kad skaniausia jo valgyta pica ( turbut normalios picos skonio nepamena lotuliukas.gif ). O pyragas su uogom wub.gif

Pas mus kaip tik darzoviu sezonas, savaitgaliais prisiperku daaaaauuuug darzoviu is ukininiu turgaus. Turiu savo megiamus receptus, bet dabar norisi vis ka nors naujo paleo isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2013 03 25, 20:07)
As pagal Sedindriukes receptus gaminau nesaldu svogunu pyraga, kotletukus su vistiena ir ziediniais kopustais, picos pada, pyraga su uogom. Svogunu pyraga du kartus kepiau, antra karta dar ir svieziu pomidoru idejau. Picos padas plonokas gavosi, kita karta storiau desiu. Ant picos dejau pakepinta astru jautienos farsa ir pakepintus svogunus su paprikom, vietoj surio uzpyliau plakta kiausini su kokoso pienu. MB sake, kad skaniausia jo valgyta pica ( turbut normalios picos skonio nepamena lotuliukas.gif ). O pyragas su uogom wub.gif

Pas mus kaip tik darzoviu sezonas, savaitgaliais prisiperku daaaaauuuug darzoviu is ukininiu turgaus. Turiu savo megiamus receptus, bet dabar norisi vis ka nors naujo paleo isbandyti.

susilydziau smile.gif dar net kad vyrui patiko biggrin.gif o picos padas is ko? ziedinio kopusto ir riesutu miltu? uogu pyragas, kuris cia biggrin.gif sakes nebepamenu biggrin.gif ne bet vau kaip miela girdet smile.gif))

mano vakariene ale panasiai kaip cia: http://civilizedcave...288381481237582
tik tiesiog farsas, paprika, morkos, svogunu daug, moliugo kubeliu ir cinamonas, meduoliu prieskoniai, kakavos biskuteli, druska, pipirai, cili dziovinti, skardine konservuotu pomidoru bei pusstikline balto vyno (man rodos jo reikejo nepilt, prasmirdo nuo jo . bet skaniai biggrin.gif) maniskis atsikels, valgys ir.. galvojau va pavirsiu ryziu jam (hehe liktu troskinio ilgesniam laikui.. bet taip pffffff kol nepastebes kad nera bulviu, ryziu, tol pati nekisiu biggrin.gif nes kirto kalafioro ''ryzius'' su karbonadu kad net ausys raitojos biggrin.gif kazkada pasake kad man ryziu ir makaronu ir duonos reik, sako svoris krenta.. vos i ausis is tapkes nepaleidau... sakau kurmi tie diedai... jie kveptelejimo svoriai krenta, raumenys ryskeja... biggrin.gif)

Papildyta:
Merginos, PASIJUOKIT BALSU biggrin.gif

http://whatshouldwec...ife.tumblr.com/
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 03 25, 22:19)
susilydziau smile.gif dar net kad vyrui patiko biggrin.gif o picos padas is ko? ziedinio kopusto ir riesutu miltu? uogu pyragas, kuris cia biggrin.gif sakes nebepamenu biggrin.gif ne bet vau kaip miela girdet smile.gif))

Taip,picos padas is ziediniu kopustu ir migdolu miltu, kur prie vistienos fajitas recepto buvo. O pyragas su saldytom ivairiom uogom, migdolu miltais, medum, cinamonu. Dar va Velykom dairausi i ta kokosini gausiai sokoladu aplieta essen.gif Zodziu, ne badas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 03 25, 22:19)

thumbup.gif

O kaip jus artimiesiems paaiskinat, kad kazko nevalgot? Na tokiems ne labai artimiems artimiesiems?

Savaitgali buvom pas MB mama. Sestadieni atvaziavom pavalge, nereikejo pas ja valgyti. Bet ji klausinejo, ka seimadienio pietums pagaminti. MB pasake, kad mes 'ant dietos' ir nevalgom bulviu, duonos, ryziu, makaronu ir pan. Teko isklausyti paskaita, kaip reikia valgyti duona, bet po nedaug ir ne kartu su bulvem ar ryziais. Nesigincijau. Sekmadieni atvaziavom, buvo padarius artisokus, idarytus tunu, o vietoj bulviu pagarino kalafijoru. Visa laika siule skrudintos duonos ir pati valge pasigardziuodama, kaip skanu biggrin.gif O finalas buvo sviezi vaisiai su liesu jogurtu. Kai MB pasake, kad mes ir pieno produktu nevalgom, jejau, kaip jinai baresi!!! Supratau tik, kad piena BUTINA vartoti! Po dvi stiklines pieno i diena, kad dantys sveiki butu. Baresi, kol MB pasiaukojo ir sutiko valgyti deserta lotuliukas.gif O ji vis primindavo, kad jogurtas gi liesas, sveikas smile.gif Nezinau, ka per Velykas reikes daryti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 25 kovo 2013 - 22:30
QUOTE(gummy bear @ 2013 03 25, 21:29)
thumbup.gif

O kaip jus artimiesiems paaiskinat, kad kazko nevalgot? Na tokiems ne labai artimiems artimiesiems?

Savaitgali buvom pas MB mama. Sestadieni atvaziavom pavalge, nereikejo pas ja valgyti. Bet ji klausinejo, ka seimadienio pietums pagaminti. MB pasake, kad mes 'ant dietos' ir nevalgom bulviu, duonos, ryziu, makaronu ir pan. Teko isklausyti paskaita, kaip reikia valgyti duona, bet po nedaug ir ne kartu su bulvem ar ryziais. Nesigincijau. Sekmadieni atvaziavom, buvo padarius artisokus, idarytus tunu, o vietoj bulviu pagarino kalafijoru. Visa laika siule skrudintos duonos ir pati valge pasigardziuodama, kaip skanu biggrin.gif O finalas buvo sviezi vaisiai su liesu jogurtu. Kai MB pasake, kad mes ir pieno produktu nevalgom, jejau, kaip jinai baresi!!! Supratau tik, kad piena BUTINA vartoti! Po dvi stiklines pieno i diena, kad dantys sveiki butu. Baresi, kol MB pasiaukojo ir sutiko valgyti deserta lotuliukas.gif O ji vis primindavo, kad jogurtas gi liesas, sveikas smile.gif Nezinau, ka per Velykas reikes daryti unsure.gif

oi pakikenau biggrin.gif paleo ir puolama dėl kalcio. juk pieno kibirais negeri! o pieną geriant dar greičiau osteoporozė ateis... deja. įrodyta. ir šalyse kur pien daug suvartojama, osteoporozė regresuojanti juk.
o velykos juk bus kiaušinių, mėsiško kažkas bus. Mano velykos bus kelyje i lietuva, tai ruosiuos uzkandelių (bernai gales patys rupintis sumustiakais ar net nezinau kuom): o as ant desktopo pasirasius ka desiuos: kiausiniu, krutineles ar kukuliu kokiu, moliuginiu blyneliu pasikepsiu, alyvuogiu, avokado... na ka reikes sunaudojus buti, o busiu nespejus sunaudoti namie biggrin.gif

o siaip as kai pradejau whole30, su mama pliurpėm skype, sakau va pradėsiu odą gydyt, organizmą, sako tai ką valgysi.. sakau mėsa, zuvi, darzoviu bilekiek, riesutus, aliejus,.... ji sako, tai kad cia labai normalus maistas. o kiti tiesa sakant nepastebi, nes nera kam pastebet.. aplinkoj mazai zmoniu, o LT grizus bus matyt... miltiniu n metu nevalgau, taip kad neikistu jokiu makaronu (jie man ir siaip ne maistas), varskes manau neatsisakysiu, nes baisiai megstu i ja prisivarys seklu riesutu ir niamnioti pusryciams... dabar likusia namie paslepus giliai kameroj po karbondu biggrin.gif
Atsakyti
Iš straipsnio:http://www.gnolls.org/3324/there-is-another-level-above-im-doing-fine/

“Sure, everyone knows soda and candy aren’t good for you…but why should I give up bread, pasta, muffins, and all that other wonderful stuff? I’m doing fine.“

There is an entire level of daily existence above “I’m doing fine.”

Are You Sure You’re “Fine”?
Even if you’re not on prescription medication right now, are you really “fine”?

Do you need caffeine in order to wake up in the morning, or not fall asleep after lunch?
Do you still suffer from acne? Headaches? Acid reflux?
How about stiffness and joint pain? Gas and bloating?
Do you sleep through the night?
How quickly do you go through that bottle of Tylenol or Aleve? How about the cortisone, to deal with that random itchy, flaky skin?
Are you convinced that you must continually restrict your eating to maintain a healthy bodyweight—let alone the body composition you want?
What’s that stuff hanging over the top of your belt? Even if you don’t care about your appearance, imagine how much lighter on your feet you’d feel if you didn’t have to carry around that extra twenty pounds.
Can you go more than five hours without food, without becoming weak and shaky?
Atsakyti
Gaminau siandien sokolada http://wellnessmama....ocolate-recipe/
Radau kakavos organic sviesto, bet vaniles nedejau, man ranka nekyla moketi 7lt uz viena nupiepusia anksti, reikes ieskoti pigiau. Dabar stengsta essen.gif
Kepiau bananini kokosu miltu pyraga, nelabai man gaunasi sumalti tas drozles. Reiketu pasirupinti geresne virtuves iranga biggrin.gif Dali drozliu uzmerkiau, darsysiu piena, vyras ziuri i mane kaip i stupid.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 26, 18:16)
Gaminau siandien sokolada http://wellnessmama....ocolate-recipe/
Radau kakavos organic sviesto, bet vaniles nedejau, man ranka nekyla moketi 7lt uz viena nupiepusia anksti, reikes ieskoti pigiau. Dabar stengsta  essen.gif
Kepiau bananini kokosu miltu pyraga, nelabai man gaunasi sumalti tas drozles. Reiketu pasirupinti geresne virtuves iranga  biggrin.gif  Dali drozliu uzmerkiau, darsysiu piena, vyras ziuri i mane kaip i  stupid.gif  lotuliukas.gif

as lt grizus kavamale ismeginsiu pati namie kokosdrozles bemalant. Cia uk tai sumaltas perku... tikiu kad iki pudros nesusimala, taip jos ir nera sumaltos, kaip kad kvietiniai miltai ar cukraus pudra...

Atsakyti
Dievuleliau, koks sokoladas gavosi, burnoj tirpsta. Ir kokosu pienukas jega, dabar turesiu su kuo vasara braskes valgyt yahoo.gif
Nepykit, kad tersiu tema savo emocijom, bet koks kaifas wub.gif
Atsakyti