Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

Aciu thumbup.gif pamaciau receptukus, tai net silpna pasidare notworthy.gif

Super ideja, susimalti paciam, noriu, visko noriu bigsmile.gif del anglu kalbos ne beda, man ji kaip gimtoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 03 24, 14:35)
Aciu  thumbup.gif  pamaciau receptukus, tai net silpna pasidare  notworthy.gif

Super ideja, susimalti paciam, noriu, visko noriu  bigsmile.gif  del anglu kalbos ne beda, man ji kaip gimtoji  ax.gif

tai tik pradek sekt blogus, skaityt ir kaifuot biggrin.gif

ISWF knyga rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 03 24, 16:36)
ISWF knyga rekomenduoju smile.gif

Antrinu: tikrai gera knyga, ir parašyta nesunkiai, ir informacijos nemažai, lengvai skaitosi. Na, tikrai verta perskaityti smile.gif
Atsakyti
dar neiškojau taip inirtingai, biggrin.gif bet įdomu tapo, o pranc. kalba yra literatūros Paleo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 24, 19:06)
dar neiškojau taip inirtingai,  biggrin.gif  bet įdomu tapo,  o pranc. kalba yra literatūros Paleo ?  g.gif

turėtų būti.. tikriausiai nėra tik lietuvių kalba apie šį dalyką, o visom kitom rasti galima biggrin.gif biggrin.gif

radau tokį http://www.regimepaleo.com/

http://www.amazon.co...s/dp/0984288333 smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 24 kovo 2013 - 21:16
pusę akies panaršiau google, tai tikrai galima rasti thumbup.gif tik išsirinkti belieka biggrin.gif

nu va, užvalgiau gabalėlį juodo šokolado (70 % kakavos, kokybiškas) , tai ką, išbėrė... verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 24, 21:13)
pusę akies panaršiau google, tai tikrai galima rasti  thumbup.gif  tik išsirinkti belieka  biggrin.gif
nu va,  užvalgiau gabalėlį juodo šokolado (70 % kakavos, kokybiškas) , tai ką, išbėrė...  verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Irmulia, tavo organizmas dabar jautresnis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 24, 22:13)
nu va,  užvalgiau gabalėlį juodo šokolado (70 % kakavos, kokybiškas) , tai ką, išbėrė...  verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man nuo jo buna raumenu spazmai, matosi visualiai kaip raumuo po oda trukcioja. Neskausminga, bet nemalonu. Tas pats ir grudiniu uzvalgius budavo (pradzioj kelis kartus nusizengiau mitybos taisyklems) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip dziaugiuosi, kad neriau stacia galva i Paleo thumbup.gif ne tik sveika, o dar ir skanuu, o ir pirmi pokyciai,lyg, nuotaiku svyravimas nesikeicia per diena n kartu, o man jau beda buvo mirksiukas.gif kazkokia harmonija uzliejo, ramybe smile.gif
Vakar vaziavom apsipirkt su vyru ir mazyliais, tai jau tipo sveikuole staigiai patapau lotuliukas.gif stoviu prie lentynu skaitau, skaitau, ir nieko neimu, tai vyras sako tai ka nieko nepirksim, ir pradejo mesti i vezima viskooo schmoll.gif . As toliau skaitau, o ir skaityt neverta, nes jei sudetis parasyta tai aisku kas ssssss. Paemiau ziedini kopusta, spanguoliu, salotu, datuliu, kokoso,riesutu, zuvies,seklu. bandziau surasti sauleje dziovintu pomidoru, neraaa, tik koncervuoti,reikes l.paieskoti, gal eko parduotuveje, o gal LT nera?
Beje Chia seklos thumbup.gif
Siandien planuose gaminimas, ziedinio kopusto kuskusas, desertinis sviestas su graikiskais riesutais,Datatella, aciu Sedindriuke uz receptukus mirksiukas.gif , oi ten viska dar gaminsiu smile.gif
Ar naudojate pieno produktu, pvz kefyras , varske g.gif
O dziovinti vaisiai? Lt. jie l.saldus, sako juos mirko sirupe,tiesa? Nes parvesti is Usa eko, tai visai kitokie, naturalus skonis, prasom profes pasisakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bos: 25 kovo 2013 - 07:41
QUOTE(Bos @ 2013 03 25, 08:30)
O dziovinti vaisiai? Lt. jie l.saldus, sako juos mirko sirupe,tiesa? Nes parvesti is Usa eko, tai visai kitokie, naturalus skonis, prasom profes pasisakyti smile.gif

Na, dauguma džiovintų vaisių, tai eko ar ne eko, visi jie sirupe būna, tik kartais tas sirupas būna iš ekologiškai auginto cukraus. Bet cukraus vis tiek. Džiovintos spanguolės kartais obuolių ar granatų sultyse būna mirkytos saldumui, tai jų galima rasti ir nesaldintų cukrumi. Na, razinos, džiovintos slyvos ne sirupuose, bet jas pakuoja su kažkokiu konservantu (tuščia galvoj, negaliu prisiminti, koks), tai aš jas pamirkau ir išdžiovinu... na, atseit nusiplauna (ramiau pačiai biggrin.gif). Dar galima rasti liofilizuotų uogų (freeze-dried), kurios irgi nieko, ir vitaminai išlieka. O iš tiesų geriausia tai pačioms susidžiovinti. Bent žinosim, ką dėjom ir ko ne smile.gif

QUOTE(irmulia @ 2013 03 24, 23:13)

Ojetau... o ką reiškia kokybiškas? Nes aš kai pasižiūriu tuos parduotuvėse, tai beveik visi turi sojos lecitino ir dar kažkokių neaiškių medžiagų. Tada nueinu iki sveikų produktų parduotuvės ir už 10 Lt nusiperku 30 g raw šokoladuką. O po to suprantu, kad prietranka, kam aš jį pirkau biggrin.gif
Atsakyti
na kažkaip nebūdavo tokių bėrimų nuo juodo šokolado ( nuo kitų - taip) g.gif , bet S greičiausi teisi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 25, 10:14)
na kažkaip nebūdavo tokių bėrimų nuo juodo šokolado ( nuo kitų - taip)  g.gif , bet S greičiausi teisi  hihihi.gif

manau, kad teisi muhaha :]]] (<<Velniška šypsenėlė tipo biggrin.gif)

Aš šiandien apie w30 kalbėjau su Škotiško laikraščio žurnaliste biggrin.gif apie pokyčius ir panašiai biggrin.gif keista buvo, bet įdomiai, plinta ir UK paleo, aišku daug mažiau ir konservatyviau nei Amerikoje (na žmonių populiacijos mastai skiriasi biggrin.gif)

pieno produktai... nevartoju, bet var6k4s pavartosiu Lietuvoje tikrai... mamai streso nevarysiu, kad nevalgau to ir to.. nes visada varškės parūpindavo ir jau rami būdavau ir aš ir ji, o dabar sako... šakės kopūstų morkų užsiprašė biggrin.gif

Mergikės, o va paleo iš tikro nėra maisto kurio sudėtį reiktų skaityt..taigi palengvėja viskas..eini pardės perimetru tik-pakraščiais, o ne tarp lentynų.. ir vsio biggrin.gif Aišku vyrui nesuvokiama.. kai piculę kokią nori pasiimt...

Aš pusryčiams kiaušį valgiau, su mesgaliuku ir kepintais kopustais (baltas paprastas kopustas mano pagrindine darzove... su kiausiniais visa ziema ir mitau pusryciams juos biggrin.gif juokinga nu bet ka pasikepini puse kopusto ir sutarsai biggrin.gif )
pietums puse avokado likusio nuo ryto, vistos krutineles ir aisbergo salotu. kava pasimegavimui..

Aš dar nickname neįsimenu, išmoksiu, bet kažkuri išmėgino receptukų smile.gif) aww kaip miela smile.gif) p.s. sviestukas gėrrrisss smile.gif rekomenduoju su šaldytom braškėm, trintom kartu su šiek tiek medaus, pavirint, atvėsint ir su sviestu išplakt... supilstyt į indelius ir i saldytuva...nu kaip ledus suvalgysit biggrin.gif
Atsakyti