Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

QUOTE(Elata @ 2013 04 25, 23:39)
Oi biggrin.gif biggrin.gif man taip kartais nutinka, kai pasidarau kokoso sviesto biggrin.gif Taip, ups, kur dingo ta pusė indelio biggrin.gif

Oho biggrin.gif. Na o kaip tą sviestą pasidarot?
Dar noriu paklausti, per Whole 30 tiktų kokosų pieną/sviestą/drožles valgyti, ar geriau atsisakyti - vis dėl to tai saldus dalykas... ax.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 25, 23:40)
ugnis tai minimumas turi buti, net jei puodas didelis, tai vistiek dekit ant maziausios kaitvietes.  4u.gif

Manau kad tiesiog per ilgai virinau. Bandysiu kitą kart atidžiau. O ir dabar visai įdomaus skoniaus degalas gavosi - tik kažin ar sveikas. doh.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 04 26, 09:43)
o mano mityba man nėra dieta,

Dažnai žodį "dieta" vertėtų keisti žodžiu "režimas" - man tai kažkaip logiškiau skamba. Ypač šalia mitybos, kurią renkamės ilgam laikui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalastaja: 26 balandžio 2013 - 17:09
Sveikos, siandien ziauriai valgyt noriu, einu kampais, privalgiau pietums kiausu su daug sviesto ir lengvai pakepiau grybus su spinatais. Vakarienei laukia ozkienos gabalas su troskintom darzovem. Likau su vienom kelnem ant uzpakalio ir ziuriu, kad jos pradeda kabet, o tik pries menesi pirktos, nu ziauru, vel reiks pinigus skudurams leisti doh.gif arba vaikscioti nuogu uzpakaliu lotuliukas.gif

Man su skydliauke buvo bedos, bet dabar norma. Vaistu jokiu negeriau, nes kai pageriau, po savaites i klinikas atsiguliau su nenormalia alergija ir temperatura (gydytojai galvojo, kad man sepsis), bet taip ir nesuprato kas ten buvo unsure.gif

Varysim rytoj i Druskininkus, pasirelaksuoti. Siandien darbe pavargau, pradejo ranku pirstai dilgcioti ir stubura degino, persistengiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 26, 16:07)

Bandysiu laikytis whole30 grieztai, domina, kaip mesa galeciau pakeist?

Nebent kiausiniais, sviestu ir taukais. O zuvi valgot?
Papildyta:
QUOTE(Kalastaja @ 2013 04 26, 17:09)
Oho biggrin.gif. Na o kaip tą sviestą pasidarot?

Jei turit galinga virtuves aparatura, kuri butu pajegi sumalti kokosa iki tyres/sviesto. Maniske per silpna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 26, 18:20)
Jei turit galinga virtuves aparatura, kuri butu pajegi sumalti kokosa iki tyres/sviesto. Maniske per silpna  verysad.gif

Deja... sad.gif neturiu. Na, kaip nors. O aš naivuolė tikėjausi, kad galima nugirebti sluoksnį nuo kokoso pieno - man kažkoks ryte nusistojęs buvo, tai ''supratau'' kad čia a la grietinėlė iš kurios tikriausiai sviestą muša lotuliukas.gif
O su kelnėm tai aja jai problema. Aš ir panašioj situacioj. Nei senų nešiot, nei naujų pirkt - dar atrodo kad keli nukris. rolleyes.gif
Atsakyti
Likau su vienom kelnem ant uzpakalio ir ziuriu, kad jos pradeda kabet, o tik pries menesi pirktos, nu ziauru, vel reiks pinigus skudurams leisti  doh.gif  arba vaikscioti nuogu uzpakaliu  lotuliukas.gif

smagūs rūpesčiai prieš vasarą, sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 04 26, 17:35)
Deja... sad.gif neturiu. Na, kaip nors. O aš naivuolė tikėjausi, kad galima nugirebti sluoksnį nuo kokoso pieno - man kažkoks ryte nusistojęs buvo, tai ''supratau'' kad čia a la grietinėlė iš kurios tikriausiai sviestą muša  lotuliukas.gif

As ta sluoksni kartais nugriebiu, gaunasi kazkas panasaus i grietinele, imetus i saldytuva tai sustingsta. As tada atsignybiu ir i kava isimetu.

Parsivesiu is bobules kavamale, gal mazom porcijom ji sumals iki to sviestuko, pabandysiu ir informuosiu ar gaunasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 26, 17:35)
smagūs rūpesčiai prieš vasarą, sveikinu.  4u.gif

Aciu 4u.gif greiciau sukneles prasidetu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kalastaja @ 2013 04 26, 17:35)
O su kelnėm tai aja jai problema. Aš ir panašioj situacioj. Nei senų nešiot, nei naujų pirkt - dar atrodo kad keli nukris.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

O kaip butent susitvarke skydliauke?Del mitybos?O pas jus per daug pasyvi ar aktyvi ji buvo? g.gif
As kaip tik mesos ir atsisakiau, nes vienas motyvu buvo, kad mesos produktai arba tiksliau, kas joje yra gali aktyvinti skydliauke per daug. Turiu omeny pasaru likuciai, antibiotikai ir t.t. Tas pats su zuvim, nebent ezeru sake tinka g.gif Taip ir zinok zmogau..Dabar kaip ir gereja, bet mityba mano labai griezta turi buti ir baisiausi mano atveju skydliaukes priesai tai yra kvieciai, glitimas, saldumynai.
Baltai pavydziu grazios figuros ir numestu kilu. As kai priaugau nuo skydliaukes apie 20 kg per 3-4 metus, tai pamirsau, ka reiskia but lieknai ir dailiai verysad.gif O man tik 28 bus verysad.gif
Gal ta sviestuka galima padaryt malant malimo masinele?Buna juk gan smulkiai tos detales, jeigu gerai pamalus, gal kas ir pavyktu g.gif
As turiu blendery, bet kai nustojau smoothius gert ir morku sultis kasdien spaudziu, nelabai jau ir naudojamas patapo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 26, 18:48)
Parsivesiu is bobules kavamale, gal mazom porcijom ji sumals iki to sviestuko, pabandysiu ir informuosiu ar gaunasi  4u.gif

Idėja! Turiu tokią trenktą, kuri kavą per smulkiai sumala - mažu tiks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 04 26, 18:44)
Idėja! Turiu tokią trenktą, kuri kavą per smulkiai sumala - mažu tiks? smile.gif

Bandom drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 26, 18:39)

Manau nuo mitybos, is pradziu buvo hyper, paskui hypo, ir dar ATPO daug gaminosi. As priaugau trisdesimt kilogramu per kelis metus ir tuos kilus tampiau nuo 2007m, ir badavau ir veganizmu buvo ir tt. Ziuredauvau i savo grazios nuotraukas ir bliaudavau.
Tai mes vienmetes drinks_cheers.gif
Dar turiu lasinuko, atsisedus ir padanga susimeta biggrin.gif Nieko, po biskuti po truputi isgrazesim ir palengvesim.
Blenderis man uzkaista, turiu toki inda kur prisisuka pats blenderio korpusas, nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
LumiLumi, o juos mirkytus malti, ar sausus?
Atsakyti
youtubej paziurejau kaip kokosu piena daro - paprasto blenderiu susmulkina - butinau sita pabandysiu, nes riesuta 79ct, o skardine pieno 1.79eur, o ten visai nemazai gaunas tik is keliu riesutu. del sviesto nezinau... turiu virtuves kombaina, jis gan smarkus, bet kiek kwh reik sviestui?
Atsakyti
Šiandien vėl gaminau kalafijorų kuskusą, tik dar prieš baigiant kept įmušiau kiaušinį ir permaišiau, tai dar skaniau gavos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 04 26, 19:29)
LumiLumi, o juos mirkytus malti, ar sausus?

Kiek ziurejau youtube kaip ji gamina tai vieni is sausu drozliu mala, kiti dar prideda sauksta kokoso aliejaus del dregmes, kiti is riesuto mesytes mala, cia matyt reikia savo buda atrasti.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 04 26, 19:31)
turiu virtuves kombaina, jis gan smarkus, bet kiek kwh reik sviestui?

Manau apie 1000, gal ir 800 uztektu g.gif bet bijau sumeluoti.
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2013 04 26, 19:33)
Šiandien vėl gaminau kalafijorų kuskusą, tik dar prieš baigiant kept įmušiau kiaušinį ir permaišiau, tai dar skaniau gavos wub.gif

Man antra diena kiausiniu manija, traukia juodai. Mmmm, kalafijoras, reiks i turgu susiruosti.

As siandien po vakarienes uzsinorejau deserto, radau kameroj trecdali banano susaldyto, tai imeciau sauja saldytu saltalankio uogu ir sumaliau. Niam smile.gif
Atsakyti