QUOTE(" voresta " @ 2013 04 25, 20:23)
net ir bakteriją HP turi/ turėjai. Garantija, kad rūgšties tau trūksta o ne per daug.
Dar klausimukas, kol Silveris pasirodys -pažiūrėk į veidrodį, (šviesa neturi kristi į akis) į savo akių vyzdžius- jie susitraukę, vaikštai šiek tiek prisimerkusi, veido oda paraudusi, akys ašaroja? Gal ir astma kankina? (aš tik spėlioju)
vyzdžiai- maži ar dideli?
palygink su nuotrauka
https://encrypted-tb...blKhvoKSs-q_IdA
Dar klausimukas, kol Silveris pasirodys -pažiūrėk į veidrodį, (šviesa neturi kristi į akis) į savo akių vyzdžius- jie susitraukę, vaikštai šiek tiek prisimerkusi, veido oda paraudusi, akys ašaroja? Gal ir astma kankina? (aš tik spėlioju)
vyzdžiai- maži ar dideli?
palygink su nuotrauka
https://encrypted-tb...blKhvoKSs-q_IdA
laba diena,
Pradėjau skaityti jūsų temuke, kolkas ypač domina "sveiki produktai" aliejai (visai nebesusigaudau kas gerai o kas ne, ir ant ko kept galima) ir t.t.t.
Kažkaip ir užkliuvo api evyzdžius, rankų nagus, nes mano su juostelėmis, ir vysdžiai senai tokei dideli.. ir pasidarė neramu, nes nežinau ką tai reiškia.. ir šeip sveikato sbėdelių yra..
Būčiau dėkinga už atsakymą, galima ir AŽ..
kaip Jum spatogiau
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 26, 12:04)
*O sausį ir vasarį beveik kasdien pakakdavo ir vieno karto, vėlyvą popietę. Iš ryto nebūdavo apetito, tad ir nevalgydavau, kol jis neapsireikšdavo.
*Labai lengva praleisti kokią parą išvis nevalgant. Ant svorio tai niekaip nebesireiškė, vadinasi, dabar jis yra optimalus.
*70 kg prie 175 ūgio.
*Labai lengva praleisti kokią parą išvis nevalgant. Ant svorio tai niekaip nebesireiškė, vadinasi, dabar jis yra optimalus.
*70 kg prie 175 ūgio.
*Aš irgi skaitau daug , domiuos, daug ką išbandžiau, bet vis nerandu TIKROS sveikos mitybos ar bent jau man tinkamos..
Vieni rašo, kad valgyt tik kai jausies alkanas, kiti kad būtina kas tris-4 valandas, treti, kad gana 3 Sykių per dieną...
bandžiau visaip, bet ne ilgai...nes svoris ir taip didelis..
*bandžiau badavimą, bet sveikatos problemoms spręsti..gan sudėtinga, nors patiko..bet senokai tai buvo..ar dažnai praktikuoji?
*OOOO kokia būčiau laiminga tiek sverdama.. aš panašaus ūgio..