Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

QUOTE(" voresta " @ 2013 04 25, 20:23)
net ir bakteriją HP turi/ turėjai.  Garantija, kad rūgšties tau trūksta o ne per daug.  blink.gif   
Dar klausimukas, kol Silveris pasirodys -pažiūrėk į veidrodį, (šviesa neturi kristi į akis) į savo akių vyzdžius- jie susitraukę, vaikštai šiek tiek prisimerkusi, veido oda paraudusi, akys ašaroja? Gal ir astma kankina? (aš tik spėlioju)
vyzdžiai- maži ar dideli?
palygink su nuotrauka
https://encrypted-tb...blKhvoKSs-q_IdA

laba diena,

Pradėjau skaityti jūsų temuke, kolkas ypač domina "sveiki produktai" aliejai (visai nebesusigaudau kas gerai o kas ne, ir ant ko kept galima) ir t.t.t.

Kažkaip ir užkliuvo api evyzdžius, rankų nagus, nes mano su juostelėmis, ir vysdžiai senai tokei dideli.. ir pasidarė neramu, nes nežinau ką tai reiškia.. ir šeip sveikato sbėdelių yra..

Būčiau dėkinga už atsakymą, galima ir AŽ.. ax.gif
kaip Jum spatogiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 26, 12:04)
*O sausį ir vasarį beveik kasdien pakakdavo ir vieno karto, vėlyvą popietę. Iš ryto nebūdavo apetito, tad ir nevalgydavau, kol jis neapsireikšdavo.

*Labai lengva praleisti  kokią parą išvis nevalgant. Ant svorio tai niekaip nebesireiškė, vadinasi, dabar jis yra optimalus.

*70 kg prie 175 ūgio.

*Aš irgi skaitau daug , domiuos, daug ką išbandžiau, bet vis nerandu TIKROS sveikos mitybos ar bent jau man tinkamos.. doh.gif
Vieni rašo, kad valgyt tik kai jausies alkanas, kiti kad būtina kas tris-4 valandas, treti, kad gana 3 Sykių per dieną... unsure.gif
bandžiau visaip, bet ne ilgai...nes svoris ir taip didelis..

*bandžiau badavimą, bet sveikatos problemoms spręsti..gan sudėtinga, nors patiko..bet senokai tai buvo..ar dažnai praktikuoji?

*OOOO kokia būčiau laiminga tiek sverdama.. bigsmile.gif aš panašaus ūgio..
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 04 26, 12:16)
laba diena,

Pradėjau skaityti jūsų temuke, kolkas ypač domina "sveiki produktai" aliejai (visai nebesusigaudau kas gerai o kas ne, ir ant ko kept galima) ir t.t.t.

Kažkaip ir užkliuvo api evyzdžius, rankų nagus, nes mano su juostelėmis, ir vysdžiai senai tokei dideli.. ir pasidarė neramu, nes nežinau ką tai reiškia.. ir šeip sveikato sbėdelių yra..

Būčiau dėkinga už atsakymą, galima ir AŽ.. ax.gif
kaip Jum spatogiau 4u.gif

Dėl nejudraus gyvenimo būdo dažnam virš 30 ima trūkti druskos rūgšties skrandyje, o kai jos trūksta, kimba virtinė ligų. Nagai su išilginėmis iškiliomis juostelėmis tai rodytų.
Platūs vyzdžiai rodytų, kad dabar organizme suaktyvinta simpatinė VNS, susitraukę-parasimpatinė.
Taip pat platūs vyzdžiai gali būti ir dėl psichotropinių vaistų.

*OOOO kokia būčiau laiminga tiek sverdama.. bigsmile.gif aš panašaus ūgio..

na prieš tą paleo, tai po vėžio gydymo turėjau ir 85 kg smile.gif laimė, kad jie ištirpo patys, savaime, skaniai ir riebiai valgant . Tikrai nesportavau. Nebent rytais trumpai ant batuto pašokinėdavau.. Tačiau dabar žinau, kad ir neįgalus, sėdėdamas vežimėlyje, "tirpsta" ,maitindamasis paleo low carb.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 26 balandžio 2013 - 11:35
Na psichotropinių vaistų nevartoju.. O nuo ko reikėtų pradėti keisti mityba esant per mazam drusko skiekiui skrandyje (valgau nei suriai, nei ne suriai, per viduriuka..).. O ka sta simpatine suaktyvinta VNS? kaip ja nuramint? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
negalima pakeisti kažko vieno, viskas keičiasi iš karto, tik palengva.
Sek Gaspadine, nustok valgyt krakmolą-(bulvės ir grūdai), cukrų -visais pavidalais(fruktozė, laktozė, sacharozė ir t.t.) aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 04 26, 12:39)
Na psichotropinių vaistų nevartoju.. O nuo ko reikėtų pradėti keisti mityba esant per mazam drusko skiekiui skrandyje (valgau nei suriai, nei ne suriai, per viduriuka..).. O ka sta simpatine suaktyvinta VNS? kaip ja nuramint? biggrin.gif g.gif

na, druskos rūgštis, tai skrandžio rūgštis, padedanti skrandžiui virškinti maistą. Kai jos nepakanka, maisto tinkamai nesuvirškina, todėl maisto gabalėliai vis kyla aukštyn, užtat atsiranda deginimo pojūtis. Druskos rūgšties kiekis nuo valgomosios druskos suvartojimo nepriklauso.
Skrandžio rūgščių gaminimą galima paskatinti, pvz. pankolio, pipirmetės ar imbiero arbatomis. Reiktų vengti grūdinių produktų ir verčiau rinktis baltyminį maistą. Nežinau, ar Lietuvoje parduodamos druskos rūgšties tabletės, bet jos gali padėti maisto virškinimui.
Simpatinė suaktyvinta VNS tai yra vegetacinė nervų sistema. Nežinau, kokiam ji kontekste pavartota, bet manau, kad "voresta" žinių apie visa tai gavo iš homosanitus ir unimed tinklalapių, tad galite pasiieškoti atsakymų ir ten. (Nors šiaip ten nemažai, pavadinkim, skiedalų, tad vertinkite kritiškai).
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 26, 14:42)
(Nors šiaip ten nemažai, pavadinkim, skiedalų, tad vertinkite kritiškai).

kaip kas supranta . mirksiukas.gif Man ten gauta informacija leidžia pamiršti šiuolaikinės medicinos- simptomų šalintojos- egzistavimą.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 26, 15:02)
kaip kas supranta .  mirksiukas.gif  Man ten gauta informacija leidžia pamiršti šiuolaikinės medicinos- simptomų šalintojos- egzistavimą.

na, juk pasauly nieko nėra tik juoda ir balta, tad nei mūsų daktarai viską gerai žino, nei homosanitus visomis temomis teisūs, todėl ir sakau, kad vertinti kritiškai.
Atsakyti
gal kuri turit to burokelinio pyrago recepta, kur kiekiai gramais? as pamakolojau kazka is akies ir gavosi... na toks idomus skonis, manau kad ne visai tikslus, nes burokeliu privariau visus 600g. recepte viskas puodeliais, bet mano virtuves kombainas su svarstyklem, tai gramais butu kur kas patogiau...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 26, 15:50)
gal kuri turit to burokelinio pyrago recepta, kur kiekiai gramais? as pamakolojau kazka is akies ir gavosi... na toks idomus skonis, manau kad ne visai tikslus, nes burokeliu privariau visus 600g. recepte viskas puodeliais, bet mano virtuves kombainas su svarstyklem, tai gramais butu kur kas patogiau...

85 g 70 proc. Šokolado arba trys kupini saukstai kakavos
3 kiaušiniai
150 g medaus, galima ir daugiau, pagal skony
240 ml saulėgražų aliejaus arba kito - as dejau kakavos sviesta arba kokosu irgi tinka
300 g virtų burokėlių
vanilės esencijos kelių lašelių
200 g miltų - keisti kokoso miltais
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnis druskos

Cia mazdaug kokios proporcijos, plius minus pagal skony g.gif Ar saldziau, tai daugiau medaus, as megstu karciau, tai kakavos dejau daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 04 26, 12:21)
laba diena,

*Aš irgi skaitau daug , domiuos, daug ką išbandžiau, bet vis nerandu TIKROS sveikos mitybos ar bent jau man tinkamos..  doh.gif
Vieni rašo, kad valgyt tik kai jausies alkanas, kiti kad būtina kas tris-4 valandas, treti, kad gana 3 Sykių per dieną...  unsure.gif
bandžiau visaip, bet ne ilgai...nes svoris ir taip didelis..

*bandžiau badavimą, bet sveikatos problemoms spręsti..gan sudėtinga, nors patiko..bet senokai tai buvo..ar dažnai praktikuoji?

*OOOO kokia būčiau laiminga tiek sverdama..  bigsmile.gif aš panašaus ūgio..

na,ačiū šiai temai ir jos šeimininkėms,kad įtikino mane ir mokslškai pagrindė,jog valgyti kas 3-4 val.netinkama,norint tirpdyti riebalą,kolkas,(3 kart tfu),nei apetito nėra didelio,ir dingo noras užkandžiauti ar suvalgyti ,,kažką tokio,nežinau ką,ai gal saldaus" vakar vyras sluoksniuotų bandelių privežė,mano mylimiausios,bet žiūrėjau į jas ir nejutau jokio potraukio,aišku,gal bus dar visko,bet svarbu žinoti ką ir kaip ir kodėl .Anksčiau ,kai laikiausi dietologės nurodymų valgyti 3 kartus ir 2 užkandžius,visad jaučiausi alkana,visad kažko norinti ir visad ne to ką galima. doh.gif
Atsakyti
Egliukasz: aciukas! taip mano proporcijos buvo siek tiek kitokios, pradedant 2x daugiau burokeliu biggrin.gif ir 3x maziau medaus biggrin.gif man visai nieko, o maniskis is pradziu bande valgyt, bet paskui nusprende, kad kazkas vis del to netaip...
Atsakyti
Su tuo saldumu, sunku pataikyt, nes iskepes jis buna saldesnis nei pries g.gif Be to as dejau kakavos sviesta, tai jis is saves jau toky sodru skony dave, o kokosas irgi kazkiek saldina.
Nu va, taviskis protingesnis biggrin.gif MB manim visiskai pasitiki, tad jam y galva neateitu, kad burokelius ten deciau. Plius zinant mano ankstesnius mitybos yprocius, kaip apsigyvenom kartu doh.gif Putom pyragus kaip kiaules blush2.gif Gi norejos suzavet, a la kelias y sirdy per skrandy doh.gif O sventas naivumas - kelias y vyro sirdis eina per grazia figura thumbup.gif biggrin.gif
Bandysiu laikytis whole30 grieztai, domina, kaip mesa galeciau pakeist? g.gif Nenoriu valgyt per daznai riesutu, gal grybais tada? g.gif
Siaip skaitau knyga, uzkabino, yra ydomios info. Ieskau kaip tik, kaip gydytis letiny tiroidita, skydliaukes hiperioze, gal cia butu visai nieko isbandyt g.gif
Atsakyti