Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

QUOTE(" voresta " @ 2013 04 25, 19:39)
na tikrai ne visiems, nes beveik nieko neperku, maistas  99 proc. savas, net į miestą važiuoju gal 5  kart per metus, mobilkės (net ir paprastos) po to, kai pamatavau jo spinduliuotę, nenaudoju suvis, tai kam man koks išmaniakas? Gyvenu visiškai be jokių stresų, savo malonumui, nuo pat tarybinių laikų.
P.S. nesu vyro išlaikoma, turiu savo hobį- ir malonumas ir nauda.

baltai pavydziu. as irgi noreciau taip, nepriklausomai nuo nieko, isskyrus vyra - anas tegu aria, krauna turtus farmacinei kompanijai... kazkada mano svajones issipildys, gal po 10metu, gal po 15... beje, mano paskutinis darbas buvo taip pat farmacinej kompanijoj, gaminom xxxprozoli, ta pati rugstingumui mazint smile.gif

pietums: letapuody (slow cooker biggrin.gif) troskinta jautiena, virtu shparaginiu pupeliu kruva, apkepta cukinija (pjaustau 2cm riekelem ir truputi pachirskinu - per viduri zalia lieka) ir dvi nykscio dydzio bulvikes - viriau saviskiui, tai nukniaukiau nuo jo ir sau. viskas pagardinta sviestu.
Atsakyti
Fantastika - LumiLumi pamokyta pasigaminau kokoso pieną. Dievuli koks skonis ir koks riebumas! smile.gif Tai labai laiminga dabar esu juo. O su lydytu sviestu nepavyko - dariau iš "Dvaro" sviesto, bet tikriausiai perkaitinau - gavosi gražiai tamsios rudos spalvos. sad.gif
O valgiau šiandien - 2 litrus klevų sulos puryčiams-pietums, pavakariams - netyčia surijau pakelį kokoso drožlių blush2.gif , ir vakarienei - kiaulienos kotletai su nevirtų burokėlių+salierų stiebai+vienos citrinos sultys+ prieskoniai=salotos. Gėris! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 25, 22:48)
Šiaip, iš tiesų, mažai racione riebaliukų, gal reiktų pabandyti kokoso aliejaus įtraukti, lašinukų, riebesnės žuvies nusipirkti, jei yra galimybės, menkių kepenėlių, gal dar žuvų taukų tabletėmis. Bet aišku, mes čia ne gydytojos, tai patarti kažką labai rimtai negalime. Net nežinau, ką patarti, nes man niekada beveik to rūgštingumo nebūna, tai nežinau, kaip su tuo kovoti.
Riebi žuvis -tai polinesotieji riebalai, jie tabu šiuo atveju, o pagelbėti gali tik sotieji.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 25, 21:15)

Aciu uz nuomone 4u.gif Tikrai puikiai suprantu ir nors pati mesos nevalgau, nesekioju visiems is paskos ir nerekiu zudikai jus ir is pomidoru nemetau biggrin.gif Man tiesiog is youtube labai visu komentarai uzkliuna uzsienio, kaip jie ( veganai, vegetarai ) savo tiesas giria, kitus menkina, sutrina y miltus doh.gif Toks nepakantumas kitokiai nuomonei unsure.gif As pati siuo metu tiesiog nenoriu nei mesos, nei zuvies, nei kiausiniu. Veliau, jei kazko pristigsiu, tai gal ir valgysiu. Paleo man artima tuo, kad nevalgau s... Renkuosi vaisius, darzoves, seklas, riesutus ( retai ), naudoju kokoso alieju jau seniai, linu semenu ir alyvuogiu dar, avokadas 2-3 kart per savaite. Siuo metu maisto kaip ir neverdu, nekepu, isbandau tokia a la zaliavalgyste, bet ne 100%. Zodziu, as megeja viska skaityt, isbandyt, po to daryt isvadas.
Aciu Lumi uz atsiusta knygute ir jums uz pasiulytas kitas paskaityt, butinai bus ytrauktos y mano sarasa 4u.gif 4u.gif
Beje, is kai kuriu blogu esu isbandzius ir sokoladus, ir burokeliu keksiukus (kepiau, kaip pyraga, skanesnio nesu ragavus thumbup.gif ) thumbup.gif Tikrai yra super receptuku 4u.gif
Siandien kokosiny sokolada dariau - per daug kakavos ydejau, tai sliukstelejau laimo sulciu, siek tiek juros druskos ir cili pipiriuku. Gavos ydomus skonis, daugiau nei saukstelio nesinori net biggrin.gif
"voresta" - man jusu gyvenimo budas wub.gif Pati taip noreciau, kuo toliau nuo miesto, tarsu, madu demonstravimo ir slamsto pirkimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 04 25, 23:25)
Riebi žuvis -tai polinesotieji riebalai, jie tabu šiuo atveju, o pagelbėti gali tik sotieji.

BS
Atsakyti
suvalgiau pora griežinėlių citrinos,dar varškės su grietine,ir užbaigiau pora girežinėlių lašinukų....skrandis pasakė ačiū.Ech,jūs,raganos lotuliukas.gif juokauju,sorry,gyvenime būčiau nepagalvojusi,kad ,,parūgštinti" viską reikia .
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 04 25, 23:25)
pavakariams - netyčia surijau pakelį kokoso drožlių blush2.gif

Oi biggrin.gif biggrin.gif man taip kartais nutinka, kai pasidarau kokoso sviesto biggrin.gif Taip, ups, kur dingo ta pusė indelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 04 25, 22:25)
Fantastika - LumiLumi pamokyta pasigaminau kokoso pieną. Dievuli koks skonis ir koks riebumas! smile.gif Tai labai laiminga dabar esu juo. O su lydytu sviestu nepavyko - dariau iš "Dvaro" sviesto, bet tikriausiai perkaitinau - gavosi gražiai tamsios rudos spalvos. sad.gif
O valgiau šiandien - 2 litrus klevų sulos puryčiams-pietums, pavakariams - netyčia surijau pakelį kokoso drožlių blush2.gif , ir vakarienei - kiaulienos kotletai su nevirtų burokėlių+salierų stiebai+vienos citrinos sultys+ prieskoniai=salotos. Gėris!  thumbup.gif

Labai dziaugiuosi, kad patiko. thumbup.gif su braskem arba melynem butu isvis apsiedimas essen.gif
Del sviesto, reikia labai stebeti tas baltymu nuosedas, as vis pamaisau mediniu saukstu, pagriebiu ju, istraukiu, apziuriu ir jei matau, kad jau vos vos ruduoja tada jau viskas. O ugnis tai minimumas turi buti, net jei puodas didelis, tai vistiek dekit ant maziausios kaitvietes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 04 25, 23:38)
suvalgiau pora griežinėlių citrinos,dar varškės su grietine,ir užbaigiau pora girežinėlių lašinukų....skrandis pasakė ačiū.Ech,jūs,raganos  lotuliukas.gif juokauju,sorry,gyvenime būčiau nepagalvojusi,kad ,,parūgštinti" viską reikia .

Citrina šarmina, tai nugesins tą varškę su grietine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 25, 22:28)

4u.gif
Atsakyti
Prieš tris dienas šitą valgiau pusryčiams: Chris P. Bacon biggrin.gif http://pokelitnerd.t...rnet-you-had-me
Net nežinau, kaip čia jaustis. Lyg ir sąžinė graužia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 25, 23:40)
Citrina šarmina, tai nugesins tą varškę su grietine biggrin.gif

ech,taip ir galvojau,kad cukraus reikia užbarstyti ,tada rūgština,na,nieko ten dabar tokia makalynė biggrin.gif
Atsakyti