Labas
QUOTE(Elata @ 2013 04 24, 23:07)
.
bet ginkdie tai nereiškia, kad turėtumėm nevalgyt vaisių. Su saiku viskas sveika ir viskas gerai. Tačiau su whole30 yra taip, kaip su santuoka: arba tu vedęs arba ne. Biški vedusiu būt ir dar lakstyt per kaimynes neišeina
gerai tik, kad whole30 trumpalaikis
pala pala ,tai whole 30 metu nerekomenduoja vaisių vartoti?
nes ryte aš po vaisiuką,kaip ,,būtinybę" suvalgau
QUOTE(Kalastaja @ 2013 04 25, 10:08)
Aš jam iki 65 m duočiau.
Ir šaip jo oda bent labai skiriasi nuo to vegetaro -spindinti, lygi. Vegetarai, man rodos, taip neišsilaiko, o suvysta be normalaus riebalo.
Nors iš tiesų, odos struktūra, genai tikrai daug lemia.
na,nežinau, aš kažkada senai senai, gal prieš 20 metu buvau stovykloje pas Kepenį,tai man užstrigo būtent tai,kad jų labai graži oda ,privažiuodavo ten visokių paskaitas dėstyti ir iš Suomijos(beje, ji žuvį valgė) ir iš Maskvos,ir iš
Lt viskokių kampelių.Va,ką tik perskaičiau klaipėdietės, 20 metų kaip vegetarė, Reginos Balsevičienės knygą ,,Gyvenu be vaistų",na,tikrai įtikinamai parašiusi,bet neveltui pati yra biologė ir chemikė ir būtent sako,jei nežinote kaip būti vegetaru,tai nebūkite,nes gali pritrūkti įv. medžiagų,o ji renka,džiovina visokias žolytes,žiemai iš kiaušinių lukštų darosi kalcio atsargas ,visokias trauktines pumpurų,žolių ir pan.
va,apie ją
Čia turbūt visad atsiras kas mano vienaip ,kas kitaip,kaip ir gummy bear kažkur pradžioj rasė,tiesiog kiekvienas pasirenka,tai kas jam tinkama ir priimtina,o visokių ,,prieš" galima rasti apie viską,nenustebčiau,jei po kokių 20 metų mokslininkai ištirs ir pareikš,kad Paelo yra blogai,ups, sorry,ten trūksta to ar ano,dėl to ,va,jūs ir susirgote šia liga
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 25, 13:04)
Kagi, rodausi. Is anksto atsiprasau uz vaizda fone, nuomojames sena sovietmecio laiku buta, todel dovanokit uz "estetini" vaizda.
Cia as su savo buvusiom iseiginem kelnem, i kurias vos isprausdavau savo bulkas
Įspūdinga,jau gali kokius papildus pradėti reklamuoti ,tipo ,vartojau ir sulieknėjau
o jei rimtai,per kiek maždaug laiko čia taip?
merginos,būkit geros,taip neturiu laiko vėl visą temą iš naujo skaityti,kiek sakėt tos knygos parsiuntimas kainuoja?gal galit idėti psl. ir iš kur ją galima parsisiųsti?ar bent linką kur išsamiausiai ir moksliškiausiai,jūsų manymu, apie whole 30 ir paelo pasiskaityti,na,ka darysi,teks trauktis žodyną ir prisiminti anglų k. ,kol baigsiu whole 30 gal jau būsiu išsivertusi