Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

QUOTE(jautiena @ 2013 04 24, 19:17)
as stengiuosi sutilpt i max 3 valgymus, nors kai pms tai sunku negrauzt ko nors istisai. vaisius valgau dazniausiai pries pagrindini valgyma: pvz sian, pries ruosdama pietus suvalgiau kelias slyvas, kol gaminau uztrukau 40min, arba pvz ryte atsikelus koki vaisiuka, po to kol sugeriu kavyte, dushas, persirenginejimai, o dar pats pusryciu gaminimas - vaisai turetu but jau dinge is skrandzio.

man valios reikia, namie būnant kažko neužėst... jei skarbonkė kokospienio praimta, žiū kavą tik ir laku... arba kandu sviesto, ir galvoju ne ne tai vis tiek nemaistas..insulino nekelia.. vis geriau nei net nežinau ką... nes nelabai turiu ką daugiau taip perkąsti..na džiovinti obuoliukai močiutės... jie į trasą eina kai akyse dėželė atsistoja...
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 04 24, 18:56)
Nieko ten sudėtingo tuose receptuose nėra, jei įdomu, klauskit, papasakosiu, kas ten ar duosiu nuorodą į receptą smile.gif

bus tų klausimų ,tik dar viską išsistudijuosiu,ten kažkoks apkepas man ,,užkliuvo" labai norėsiu ,dar kažką rasiu
dar radau 100 paleo recipes anglų kalba,ir dar vieną kulinarinį blogą ,,keistaipaprasta" ,matosi,kad žmogus irgi susipažinęs su paelo(gal kažkurios iš jūsų ?)
ačiū už patarimus visoms ,šiandien diena ,,užskaityta"-jokio nuklydimo smile.gif vandens gal kiek per mažai dienotvarkėje,bet čia jau amžina mano bėda,reikia priminimus rašytis,kad vandenį gerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 04 24, 19:23)
bus tų klausimų ,tik dar viską išsistudijuosiu,ten kažkoks apkepas man ,,užkliuvo" labai norėsiu ,dar kažką rasiu
dar radau 100 paleo recipes anglų kalba,ir dar vieną kulinarinį blogą ,,keistaipaprasta" ,matosi,kad žmogus irgi susipažinęs su paelo(gal kažkurios iš jūsų ?)
ačiū už patarimus visoms ,šiandien diena ,,užskaityta"-jokio nuklydimo  smile.gif vandens gal kiek per mažai dienotvarkėje,bet čia jau amžina mano bėda,reikia priminimus rašytis,kad vandenį gerti  biggrin.gif

Gaspadine wink.gif
Atsakyti
kiek baltymo reik : http://www.marksdail.../#axzz2RIloDC5T
Atsakyti
hah.gif “Mark, is toothpaste Primal?”

As pradzioj irgi ziurejau, skaiciavau, maistas beskonis buvo, beveik viska tik garinau, verkt norejosi. Dabar valgau skaniau (aciu uz receptus) ir maisto nebijau, kaip tik dziaugiuosi. Ir savijauta gera. Dieta neturi buti gyvenimo kancia ar kazkoks mazochizmas. As i maista ziuriu kaip i vaista, pries dedant i burna visada paklausiu saves, ka jis man duos. Bet labai nesigrauziu jei suvalgau obuoliuka ar ananaso. Nemanau, kad proteviai skindami vaisius nuo medziu galvojo kiek galima ju suvalgyt, o kiek negalima. Apie vaisiu sukulturinima, cia jau atskira tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 24, 20:32)
hah.gif  “Mark, is toothpaste Primal?” 

As pradzioj irgi ziurejau, skaiciavau, maistas beskonis buvo, beveik viska tik garinau, verkt norejosi. Dabar valgau skaniau (aciu uz receptus) ir maisto nebijau, kaip tik dziaugiuosi. Ir savijauta gera. Dieta neturi buti gyvenimo kancia ar kazkoks mazochizmas. As i maista ziuriu kaip i vaista, pries dedant i burna visada paklausiu saves, ka jis man duos. Bet labai nesigrauziu jei suvalgau obuoliuka ar ananaso. Nemanau, kad proteviai skindami vaisius nuo medziu galvojo kiek galima ju suvalgyt, o kiek negalima. Apie vaisiu sukulturinima, cia jau atskira tema  4u.gif

Žodį dieta kol liaudis supras, kaip svorio metimą, o ne mitybą, tol bus visokių išsidirbinėjimų... oi kaip sunku kaip sunku hamburgerių nevalgyt... na juokingiau pareikšt negalima....

negerai apsiputau džio ovuolių... bet po kopūstų.. kažko norėjau.. bais kažko norėjau.. braizliški riešutai neužkišo... nežinau atrodo noris kažko... na bet neisi per spinteles valgyt viską, kol pataikysi.. biggrin.gif įnikčiau į riešutus... biggrin.gif nėr daugiau nieko... lašinių nenoriu.. biggrin.gif o šaldytuvo ir lentynėlių turinys iš vis minimalistinis... dvi grupės maisto: daržoooooovės, mėsiška-kiaušiniška.. viskas.. biggrin.gif
Papildyta:

nesijuok, vakar rimtu veidu Markas rašė ar Listerinas yra Primal biggrin.gif
Atsakyti
as uzkimsau gerai sian: kepiau kotletukus-blynelius, na tokie ploksti, kad ir per viduri gerai iskeptu, is jautienos farso, avies kepenu, vieno kiausio, dejau dar svogunu pakepintu, cesnako, garstyciu, pipiriuku. maniskis ivertino puikiai ir nukniauke puse i naktine pamaina darban (nesusilo dar jam, kad kepenu primakaliuota). garnyrui: virti-grilinti pastarnokai ir moliugo puse. zagsiu.
Atsakyti
Mes neseniai is draugu gryzom, priputau naminiu kaimisku lasiniu, jie zino kaip valgau, tai visada man lekstute buna paruosta lasiniuku arba mesytes biggrin.gif

As Listerino negaliu naudot, zabtai dega, bet kitoki skysti (be alkoholio, nes jis degina) naudoju smile.gif

Buna ir man tokiu dienu, taukai neuzkisa, tada griebiuosi zoles. Gaila, bet spinatai jau atsipino dantis, beliko mazesne blogybe, malti su bananu ir gerti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 24, 20:46)

super draugai ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 04 24, 21:48)
super draugai ! smile.gif

Dievazi, dziaugiuosi. Ir neklausineja kas, kaip ,kodel ir tt. wub.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
keista, bet man sitas primine labai labai seniai, dar kai buvau pradinuke, ziureta LRTV laida apie pirmuosius seslius gyventojus Lietuvoj. tai buvo kazkokia istorine laida, dar tarybu laikais kurta ir vienu momentu vedejas, ko gero archeologas, kilnojo kaukoles ir kazka aiskindamas, paminejo "sitam laikotarpi zmones pradejo uzsiimti zemdirbyste ir valgyti duona ir sugedo jiems dantys" unsure.gif juk visai dar vaikas buvau, atsimenu po to ejau suaugusiu klausinet, kaip cia su ta duona, nenorejau, kad ir man dantys sugestu. aisku atsakymus is visu gavau vienareiksmiskus: "duonyte valgyti sveika" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 24, 20:51)
rolleyes.gif
keista, bet man sitas primine labai labai seniai, dar kai buvau pradinuke, ziureta LRTV laida apie pirmuosius seslius gyventojus Lietuvoj. tai buvo kazkokia istorine laida, dar tarybu laikais kurta ir vienu momentu vedejas, ko gero archeologas, kilnojo kaukoles ir kazka aiskindamas, paminejo "sitam laikotarpi zmones pradejo uzsiimti zemdirbyste ir valgyti duona ir sugedo jiems dantys"  unsure.gif juk visai dar vaikas buvau, atsimenu po to ejau suaugusiu klausinet, kaip cia su ta duona, nenorejau, kad ir man dantys sugestu. aisku atsakymus is visu gavau vienareiksmiskus: "duonyte valgyti sveika"  ax.gif

vaikus sugadina suaugusieji....viską suvalgyk, ką įdėjau.. ko kotletą valgai o bulvės ne... plem iš vis kas sugalvojo kad kotletai su bulvėm valgom... na kaip čia vegetarinė lazanija su bagete pertepta česnakiniu sviestu... man akys ant kaktos tik ''pasta and bread? together? ''
Atsakyti