QUOTE(Elata @ 2013 03 17, 21:00)
Įdomi koncepcija

Iš dalies primena intermitten fasting, ką propaguoja dalis primal/paleo... na, pagrinde intensyviai sportuojantys ir siekiantys sumažinti kūno riebalų procentą. Man kol kas tokie nevalgymai po 16-18h ir pan., sunkiai suprantami.
Ir kokie rezultatai su 5:2? Ar kokių siekiat? Naudos yra?
Net nusijuokiau perskaičiusi, jog vyras nepatenkintas, kai viena apsipirkti važiuojat. Taip ir įsivaizduoju... "Tai ką, vėl nieko normalaus valgyt neparvežei?"

gal kiek ir primena intermittent fasting, bet sitam man nepatinka, kad reik i valandas ziuret.
taip taip, maniskis butent taip ir sako: "perki tik tai, ka pati valgai, o ka man daryt"

sakau valgyk kaip as, bet ne ,neklauso, tevu idiegta meile slamstmaisciui ir jos nekaip neisrausi.
mano akyse vietinis supermarketas galetu buti 1/4 jo dabartinio dydzio, t.y. tik tos lentynos kur naturalus (daugmaz) maistas, o visa kita tai kazkaip net neegzistuoja... o per praeitas kaledas as patyriau toki "shoka" pas jo tevelius: jo mama kazko ieskojo virtuvej, ejo per visas spinteles, ir kiek atidaro - vis tos prekes is tu "neegzistuojanciu" slamstmaiscio lentynu supermarkete - kalnai tu margu maiseliu, dezeliu, paku, skardiniu...

o po kalediniu pietu ziuriu kalakutienos slauneles, nugaros mesa, na visa raudona mesa i siuksline meta, sakau - o kas su ja negerai? atsako: "tai niekas jos nevalgo"

dar vienas shokas

o suo po langu? o katinai? "ai dar pasprings kaulais", ta sakau "sudekit i maiseli, mes vesimes namo ala lauktuves bus". valgem salotas ir sumustinius (mb) visa savaite su ta raudona kalakutiena. 2 kalukutai kepti kaledom, bet "valgoma" tik krutinele

visiska nepagarba gyvybei, tebunie kad ir to kvailo kalakuto, bet sitaip i siuksline ghhrhrghh
nugrybavau i pievas su savo istorijom, bet is tiesu kai pasiziuri, koki zmones turi supratima, iprocius ir kiek demesio skiria maisto-sveikatos sarysiui, tai tikrai nekeista, kaip maisto pramone darosi pelna is visisko sh...