QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 22, 18:20)
Oooo taip http://www.primalbri...ittent-fasting/
Gal vel reiktu sia savaite ryte kokosu tauku susiversti doze ir tik vakarieniauti. Pastebejau, kad man taip geriau galva dirbo, aktyvesne buvau, pabandysiu sia savaite truputeli paprievartauti save (kaip zinia, skorpionai yra mazochistai) Nes dabar pradejau pusrycius valgyti ir jau apetitas zvereja. Nepatinka man taip kemsu taukus, o alkana kaip vilkas Paradoksas, bet anksciau sotesne jauciausi.
Gal vel reiktu sia savaite ryte kokosu tauku susiversti doze ir tik vakarieniauti. Pastebejau, kad man taip geriau galva dirbo, aktyvesne buvau, pabandysiu sia savaite truputeli paprievartauti save (kaip zinia, skorpionai yra mazochistai) Nes dabar pradejau pusrycius valgyti ir jau apetitas zvereja. Nepatinka man taip kemsu taukus, o alkana kaip vilkas Paradoksas, bet anksciau sotesne jauciausi.
o plačiau papasakok.
Žinau paleo daro taip. kava ryte su MCT oil aka bulletproof coffee (na mano variantas tiesiog sviestas ir coconut oil) ir vsio.. bet kad ėdesio noriu... ilgai netverdavau vis tiek.. nutariu valgysiu 12, tai į laikrodį ir spoksodavau.. prisirišimas prie maisto... bet pamėginti visai neblogai būtų, koncentracija padidėtų gal, tik pereinamoji fazė gali būti neproduktyvi.. aišku viską valdo emocijos...
aš baisiai vakare prievartauju-kankinu save (vandeniai trenkti ...), nes vakare sumažinus valgį, man jau gerai būna, greičiau raumenys nusausėja, rezultatai kitokie... na atsikratyt to vakarinio kramsnojimo tereik...
oi tik dabar pamačiau kad pakopinai IT linką.. galvojau mano pakopinai... aaa supratau, mėginai IT ir tiko ) nice )