Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 04 17, 17:54)
ačiū, skaitysiu. teisybę pasakius, su dėme susigyvenau, gyvent netrukdo. turiu gana didelę ant kaklo, atsirado nuo 2 sav., kontūras nekinta. tai ir įdomu, kas mane paveikė, jei buvau maitinama tik motinos pienu  g.gif

O tu tikra del to, kaip tuo metu maitinosi mama ir kokiu bedu zinomu ar nezinomu pas ja organizme buvo? Pienas mamos gerai, bet ka su juo gauni papildomai - va cia taip pat svabus dalykas...
Naujagimiai ar labai mazi vaikai ir veziu suserga, nors taip pat atrodytu, kad imunine sistema sugriauti negalejo taip greit
Negali atmesti ir genu itakos, kurie taip pat gali buti kalti
Atsakyti
Pririjau raugintu kopustu su kalakutienos kepsniukais, o dievuleliau, apsipatenkinus iki ausu doh.gif
Atsakyti
as taip pat kalakutienos kepsniukus dariau sian. ismusiau kalakuto krutines plonai, pamirkiau kiausiny, pabarsciau sezamo seklom ir taukuose chirshkinau. garnyrui prisiviriau saldziu bulviu ir kalafijoru, nom nom...
Atsakyti
Jautiena, neturiu Vibrams, net nelabai noriu. Kazkaip savo senus adidas lietuvoje trinu, cia Asics ištikimai. Bėgiodavau daug su abejais, pradėjau vėl, tpu tpu tpu į visas keturias puses nieko nebuvo ir nėra... nejaučiu ta prasme...

o su kokosu biggrin.gif muhaha biggrin.gif man taip būna jei sumąstau pradaryt Coconut cream, sumaišau kakavos, chia sėklų ar kokį džio vaisių..na toks šokopudingas biggrin.gif jei pastingdai kameroj... na nedidelis kiekis iš tikro, bet bomba suėdus ant sykio biggrin.gif Lietuvoj dariau su kokoso pienu bananu ir juodo sezamo sėklom ledus.. nu ir ką..ryte atsikeli, kol ruošies pusryčius, maukiu kavą ir skanauju... nu ir žinai kaip būna..su tuo kokosu..apsiėdimas.. biggrin.gif ir apsėdimas šiaip biggrin.gif

aš ką tik po trefkės, tai burokėlių sriubą srebiu (viriau pusę ryto biggrin.gif).. galvojau nenoriu jos, bet jez kaip skaniai srebiu šakės.. burokų iš lt užsivežėm biggrin.gif
pietūs buvo: salotų lapai, marinuota okra (neklauskit kas tas yra..nusipirkau pamėgint... ), tahini vietoj padažo visada pas mane (ir riebalas kartu), tuno dėžutė ir raug. agurkas. o vyriškai padermei kepiau tarkinius blynus.. taukuose..vakar dalį lašinių senų sulydžiau biggrin.gif

aišku ir bulvių ir miltų maniškio tėvukai įdėjo, tai gamybos bus man iš šių dalykų biggrin.gif ha mėsos man daugiau liks.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 balandžio 2013 - 20:47
turiu as Asic taip pat, bet man norisi kazko, kad peda labiau dirbtu, o basa juk neleksi...
vakar beginejau vakare pries namus musu gatvelej, uzmaciau ant kelio "allen key" ta taip vadinama rakta sukiot varztam, tai toks lenktas kaip L-formos raide. paziurejau ir arciau, ai shits sakau, turim sito dydzio ir ne viena, na kam man jo reik (as turiu toki isproti rankiot is pakeliu verzles, tarpines pan...). o siandien gryztu is koledzo - auto vazineju, maniskis jau susiruoses kazkur lekt savo reikalais - iseina i lauka - blem ant vieno rato padanga pliushke. ziurim is arciau - o ten tas allen rakciokas prakales padanga, kaip jums Murphy's Law grrrgrgrgrggrrgrrrrr....
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 19, 20:00)
turiu as Asic taip pat, bet man norisi kazko, kad peda labiau dirbtu, o basa juk neleksi...
vakar beginejau vakare pries namus musu gatvelej, uzmaciau ant kelio "allen key" ta taip vadinama rakta sukiot varztam, tai toks lenktas kaip L-formos raide. paziurejau ir arciau, ai shits sakau, turim sito dydzio ir ne viena, na kam man jo reik (as turiu toki isproti rankiot is pakeliu verzles, tarpines pan...).  o siandien gryztu is koledzo - auto vazineju, maniskis jau susiruoses kazkur lekt savo reikalais - iseina i lauka - blem ant vieno rato padanga pliushke. ziurim is arciau - o ten tas allen rakciokas prakales padanga, kaip jums Murphy's Law grrrgrgrgrggrrgrrrrr....

ir juokingai ir graudžiai perskaičiau biggrin.gif sorry smile.gif užjaučiu ir kikenu biggrin.gif
Atsakyti
tai jau pataisyta ir patys zvengiam.
o mane taip ant burokeliu patrauke, nezinau net kodel, bet kasdien man ju norisi ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 19, 20:09)
tai jau pataisyta ir patys zvengiam.
o mane taip ant burokeliu patrauke, nezinau net kodel, bet kasdien man ju norisi ir viskas.

valgyk.

man taip buvo kai geležies nebebuv kraujy. netikiu, kad tau tas, bet tiesiog matyt kažko noris organizmui. valgyk biggrin.gif
Atsakyti
valgau valgau, ir siusioju ruzavai ir ne tik wink.gif skanesni pacios virti, bet kad jie rupkes taip ilgai verda, tai vis perku tuos jau virtus: sutarkuoju poka per kombaina + pora marinuotu imetu, aliejaus, cesnakiuko ir nom nom.
Atsakyti
skauda širdį, kad tiesiog O bet tačiau nebegaliu sukti į xxx... et... tiesiog nebepakeliui ten. bet ilgai nesilankau ir neskaitau, ir širdies neskauda (skauda labiau paskaičius biggrin.gif anot ten visų mums inkstus turėtų skaudėt..tiek baltymų... o ir energiją tik anglys duoda..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 balandžio 2013 - 22:04
Sendrine apie ka tu cia?

sustingo mano shokoladikai, tik kad virtuvej tamsu - foto prasta...
user posted image

40g kakavos sviesto
40g kokosu riebalo
20g lydyto sviesto
6 dideli saukstai kakavos
1 saukstas medaus

kazkaip labai daug atrodo rolleyes.gif man labai patiko juos is tu formeliu krapstyt, jeigu vel darysiu tai del to smagumo biggrin.gif
Atsakyti

ir tu toj grupėj būdavai/lankydavais biggrin.gif aš nustojau lankytis ten seniai, nes labai jau pradėjo netikti viešai eskaluojamos kitų nuomonės, ir prikaišiojimai ar įrodinėjimai kitiems priešingai... na pasilaikyt sau geriau juk kartais...

šokoladukai nom nom nom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 balandžio 2013 - 22:08