Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

Aciu 4u.gif cia gal as ne taip nuskaiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 04 16, 20:49)
super tema, jungsiuos pioneer.gif
visą temą  surijau, knygą ISWF turiu pdf iš torrentų, kam reikia galiu pasidalinti smile.gif
ačiū už nuorodas ir receptus  4u.gif

Labas, gal galėtumėt ir man knygą atsiųsti, el.p į pm įmesiu ax.gif
Aš dar nesilaikau, bet po truputį morališkai persiformuoju link paleo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 16, 23:38)
gal ne taip isverciau  blush2.gif : asparagus - mama situs shparagais vadindavo  ax.gif
user posted image
ir mangetout - zirniu ankstys - kol jauni zirniai - tai vis dar darzove, tai pat ir pupeliu ankstys tinkamos ir skanesnes, bet pirkau situ del ivairoves ax.gif
user posted image

Situos galima. Ypac asparagus geras dalykas smile.gif Buciau dekingas uz sia knyga, jei turi normalia pdf versija.

raimondas1979@gmail.com
Atsakyti
atsiųsiu vakare 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Norejau jusu patarimo esu serganti vitiligo kaip manote ar sis mitybos reguliavimas man padetu? smile.gif
Atsakyti
turbūt Jums ne naujiena, kad šios ligos plitimą skatina skydliaukės sutrikimai, infekcinės ligos (taip pat ir žarnyno infekcijos), lėtinės vidaus organų ligos, piktybinė anemija, cukrinis diabetas, Adisono liga, apsinuodijimai, odos kontaktas su sintetiniais audiniais. Taip pat yra teigiančių, kad tai autotoksinė arba atoimuninė liga, kai oragnizmas pats naikina odą dažančias daleles.
Patyrus didelį stresą, psichologinį sukrėtimą, baltmės (vitiligo) simptomai paūmėja.

Trumoiau tariant nuo daug ko, bet nuo ko tiksliai niekas nežino, o jei jau taip yra, tai reiškia, kad organizmas pats save griauna ir kad tai suvaldyti, pirniausia reikia organizmui duoti to ko jam reikia ir jokiu budu neduoti to, kas lasteles griauna ir isderina visa organzima.
Jei jau zmones suvaldo diabeta, vezi, IS ir kitas nemalonias civilizacijos ligas, kuriu sarasa gana ilgas, ar net pasveiksta, pradeje maitintis paleo, tai tu , manau, tikrai nieko neprarasi pabandziusi.
Aisku 21-ame amziuje taip padaryti gerokai sunkiau nei pries koki milijona metu smile.gif bet pabandyti verta. Pradziai atsisakyk visu civilizacijos gerybiu - ypac kruopu ir augaliniu alieju prisotintu polinesociosiomis rieb. rugstimis. Pasidomek daugiau ir net gali pradeti nuo GAPS dietos. http://www.gapsdiet....CTION_DIET.html

Sekmes wink.gif
Atsakyti
ačiū, skaitysiu. teisybę pasakius, su dėme susigyvenau, gyvent netrukdo. turiu gana didelę ant kaklo, atsirado nuo 2 sav., kontūras nekinta. tai ir įdomu, kas mane paveikė, jei buvau maitinama tik motinos pienu g.gif
Atsakyti
Gal jusu organizmas jautresnis ir jus paveike tai, ka valge jusu mama.
Atsakyti
Aš vis dar tai iš pakampės, tai įsiterpdama tyliai ruošiuos galutinai pereit prie paleo, pieno produktus vis dar vartoju, bet grūdinių nebe, ir netrūksta kažkaip smile.gif
Labai daug receptų paleo prisiskaičiau thumbup.gif Parašysiu ir čia kai turėsiu laiko wink.gif
Atsakyti
sian prigriebiau cocoa butter, reiks bandyt naminio sokolado pasigamint smile.gif buvau kazkokioj asian parduotuvytej, ten prigriebiau toki ala bananu - plantain, ziuresiu ar kas gero is jo iseis ir kokosu "grietineles" milteliu pavidalu, bet situ nepaziurejau sudeties - o dabar namie ziu: maltodextrin, caseinate hmmm jauciu skris i siuksline.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 18, 17:55)
sian prigriebiau cocoa butter, reiks bandyt naminio sokolado pasigamint smile.gif buvau kazkokioj asian parduotuvytej, ten prigriebiau toki ala bananu - plantain, ziuresiu ar kas gero is jo iseis ir kokosu "grietineles" milteliu pavidalu, bet situ nepaziurejau sudeties - o dabar namie ziu: maltodextrin, caseinate hmmm jauciu skris i siuksline.

man butent tas pats buvo ir darant whole30. paskaičiau vos iš kedų neišvirtau..maltodextrinai visokie... bet biesas skanus jis man būdavo...

Aš jau grįžus namo po 2,5 paros keliavimo.. sėsiu su maistu tvarkingai, nors po perkūnais varškės sūrio su kmynais iš lt įdėjo maniškiui... jis visą ritinį Gouda sūrio nusipirko.. et... atsilaikysiu biggrin.gif šonus numest reik nuo per skanaus ėdimo, t.y. per daug, ir ypač vakarais.. sportuok nesportavęs, vis tiek aptaukėsi, jei be skrupulš rysi... juokinga, bet kaimiškų kiaušinių parsivežiau per pusę Europos.. jau rytojaus pusryčių laukiu biggrin.gif
Atsakyti
skanus tie miltukai taip, bet man iskart pieno miltelius primine, dodgy vienzo...
o gal kas cia Vibram Five Fingers ar panasius turi? man labai knieti juos isigyt, kad ****** ir ciurnas sutvirtint - islekiu pasprintavot, tai nuovargi daugiausia jauciu pedose - batai cia paslauga padare.

sedziu sulaizius skardine kokosu pieno doh.gif doh.gif asilo galva, bet taip skanu buvo... o dabar taip negera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 19 balandžio 2013 - 01:06