Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

mano aa mociute buvo labai sviesaus proto zmogus iki pat paskutines dienos. ji tikrai butu "sedus ant paleo", nes ji vis ieskodavo budu, kaip sau pagelbet...

poniskai biggrin.gif atmestu visus pusfabrikacius, sokoladukus, saldainiukus ir sausainiukus, cipsiukus, kolas ir kokakolas + dar alkoholi ir cigaretes, tai tiek liktu pinigu, kad uztektu geriausiom mesos ispjovom.
as irgi poniskai gyvenu tongue.gif kasdien vis kepsniai ir kepsniai, net nepagalvotum, kad bedarbe biggrin.gif

+as neturiu nieko pries vegetarus, tik man dar neteko sutikt nei vieno sveikai atrodancio. turim viena koledze grupej - tokia vejo nupuciama, papilkejusia oda, vos pasneka (o jei ir sneka, tai vis nusisneka, bet manau, kad cia ne vegetarizmo pasekme).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 15 balandžio 2013 - 18:06
QUOTE(jautiena @ 2013 04 15, 17:03)
mano aa mociute buvo labai sviesaus proto zmogus iki pat paskutines dienos. ji tikrai butu "sedus ant paleo", nes ji vis ieskodavo budu, kaip sau pagelbet...

poniskai biggrin.gif atmestu visus pusfabrikacius, sokoladukus, saldainiukus ir sausainiukus, cipsiukus, kolas ir kokakolas + dar alkoholi ir cigaretes, tai tiek liktu pinigu, kad uztektu geriausiom mesos ispjovom.
as irgi poniskai gyvenu tongue.gif kasdien vis kepsniai ir kepsniai, net nepagalvotum, kad bedarbe biggrin.gif

+as neturiu nieko pries vegetarus, tik man dar neteko sutikt nei vieno sveikai atrodancio. turim viena koledze grupej - tokia vejo nupuciama, papilkejusia oda, vos pasneka (o jei ir sneka, tai vis nusisneka, bet manau, kad cia ne vegetarizmo pasekme).

juk kitiems poniškai yra limonadus gerti vakarienės ir pietų metu biggrin.gif
Atsakyti
As kazkur skaiciau, kad vegetarai netenka 5% smegenu mases, nezinau kiek cia tiesos. Mano grupioke buvo vegetare, tai net ispurtus vaksciojo, ir spuogai, nu tai bulkutes kimso. Dar viena vyra Londone pazystu, nekencia mesedziu, bet jo pilvas ispustas, gal kepenys padidejusios, juk turi cholesteroli sintetinti, ir nervuotas zmogus baisiai.
Atsakyti
http://gyvenimas.del...s.d?id=61111913
Kazin skanu butu? Tik reiktu cukru ir alieju ismesti, ir zemes riesutus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 16 balandžio 2013 - 14:09
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 15, 19:23)
As kazkur skaiciau, kad vegetarai netenka 5% smegenu mases, nezinau kiek cia tiesos.

As taip pat nezinau kiek cia tiesos, bet esu tikras, kad jie prarando tos mases, net daugiau nei 5 % biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 16, 15:09)
http://gyvenimas.del...s.d?id=61111913
Kazin skanu butu? Tik reiktu cukru ir alieju ismesti, ir zemes riesutus  smile.gif

Kepiau panasia duona, tik kitokiomis siek tiek proporcijomis. Cukru keisk keliomis datulemis arba prinokusiu bananu. Alieju keisk kokosu sviestu arba aliejumi, o zemes riesutu tiesiog nedek. Esmes tai nepakeis smile.gif t.y. skonio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 04 16, 15:42)
Kepiau panasia duona, tik kitokiomis siek tiek proporcijomis. Cukru keisk keliomis datulemis arba prinokusiu bananu. Alieju keisk kokosu sviestu arba aliejumi, o zemes riesutu tiesiog nedek. Esmes tai nepakeis smile.gif t.y. skonio smile.gif

Nu va, uzmaisiau. Pridejau kokosu aliejaus, o saldumo nereikia, imeciau truputeli nerafinuotos druskos. Ziuresim kas gausis. Tik riesutus as maliau iki miltu.
Atsakyti
Skanu, bet sausoka, reiks tobulint g.gif
Atsakyti
super tema, jungsiuos pioneer.gif
visą temą surijau, knygą ISWF turiu pdf iš torrentų, kam reikia galiu pasidalinti smile.gif
ačiū už nuorodas ir receptus 4u.gif
Atsakyti
vien is skaniu ingridientu, tai aisku bus skanu smile.gif nors as verciau pacius riesutus krimsciau ir nesivarginciau...

o as siandien gaminau sita: Beef Stroganoff essen.gif
tik siek tiek kepenu padauginau, ir dar avies, tai siek tiek per stipriai jos jauciasi - maniskis jauciu suuos ir nevalgys, teks paciai 3 dienas is eiles ta pati lapnot rolleyes.gif . bet gaminsiu vel, tik desiu svelnesniu ir maziau, bet liuks receptas su kepenais - man jos vis neskaniai iseidavo, o sikart - tai rijau rijau su tarkuotais virtais burokeliais, kiek tilpo ir dar virs lotuliukas.gif oj drybsau dabar, net indu nepajegiau suplaut. beje tu cukiniju makaronu irgi pridariau ir dar shparagu ir zirniu ankstiniu prisiviriau, bet iki tu nebepriejau, nebepajegiau... bet jau siandien daugiau nieko ir jauciu uzteks iki ryt kokios 11-12val wacko.gif (na nieko sau dietu skyriuj temele - reiktu perkelt i apsirijeliu zona kur nors)

Pinavija Nuostabioji: sveikinu prisijungus ir tikiuosi, kad busi aktyvi nare ir kasdien girsiesi kaip apsivalgei geru dalyku mirksiukas.gif nes mes cia tik 4 ar 5 viena kita linksminam, tai reik svieziu minciu.
Atsakyti
aš rytais turiu įprotį jau metus gal valgyt vaisų salotas su sėklom, riešutais. dabar po antibiotikų, tai užsipilu natūralaus jogurto.
sunkiausia, kad reikia dukrytėms gaminti, o jos mėgėjos pieniškų košių, apkepų, blynų, makaronų ir pan. ...kai tingisi sau atsikrai gamintis, valgydavau tą patį.

dabar vakarieniavau salotas - orkaitėj kepti burokėliai, morkos, violetinis svogūnas + apelsinas, špinatai, rukola, aisbergas, riešutukai, sėklos. su truputuku fetos blush2.gif

manau, kad miltinių nebus sunku atsisakyti. su pieno produktais bus sunkiau - mėgstu varškę, jogurtą, varškės sūrį unsure.gif

o paleo užsikabinau vitiligo temoj. turiu šitą džiaugsmą nuo 2 mėn., plius egzema nuo vaikystės sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 04 16, 19:49)
super tema, jungsiuos pioneer.gif
visą temą  surijau, knygą ISWF turiu pdf iš torrentų, kam reikia galiu pasidalinti smile.gif
ačiū už nuorodas ir receptus  4u.gif

Labukas 4u.gif kuo musu daugiau tuo smagiau drinks_cheers.gif
O as paprasysiu pasidalinti sia knyga, nu niekur nerandu normalaus torento, atsiuskit pastan jei nesunku: aureka2005@yahoo.com
Aciu aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 04 16, 19:54)
(na nieko sau dietu skyriuj temele - reiktu perkelt i apsirijeliu zona kur nors)

Rijam ir lieknejam lotuliukas.gif

O, gerai, kad priminet, tai galima sparagines pupeles ir zirnius sviezius? blush2.gif
Atsakyti
gal ne taip isverciau blush2.gif : asparagus - mama situs shparagais vadindavo ax.gif
user posted image
ir mangetout - zirniu ankstys - kol jauni zirniai - tai vis dar darzove, tai pat ir pupeliu ankstys tinkamos ir skanesnes, bet pirkau situ del ivairoves ax.gif
user posted image
Atsakyti