Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta

QUOTE(gummy bear @ 2013 04 12, 14:29)
Negali iš karto atsiimti. Galima atsiimti nuo balandžio 26 d. iki gegužės 10 d. Tai tik už poros savaičių.

Mane tie visi terminai kaip nervina. Aš tai iš ekopirk nusipirkau ir kokoso aliejaus puskilogramį ir ghee kilogramą ir dar cacao nibs, sakau bus pavasario desertukams smile.gif

gummy bear, va va, man aguonos irgi Kalėdas primena, todėl man toks jaukus tas pyragas biggrin.gif Bet kad aguonas po to tenka rakinėtis, tas tiesa biggrin.gif nors va, vakar visi kolegos valgė vienos... ehm, na, pavadinkim, viršininkės atneštą šimtalapį, tai ten ir aguonos ir cukraus pudra ir kiti gėriai, tai liko visi pudruoti ir aguonuoti (nu bet aiškiai visi iki vieno purvini) biggrin.gif o aš viena sau kultūringai švariai sėdėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2013 04 12, 12:29)
Negali iš karto atsiimti. Galima atsiimti nuo balandžio 26 d. iki gegužės 10 d. Tai tik už poros savaičių.

tikras kakis tada biggrin.gif

ekopirk.lt vakar sakau nu pasiimsiu dar kokoso.. bac akcijinė kaina padidėjusi jau. sakė ofise pas juos ta pirminė akcijinė kaina bus visada..tik reik iki vilniaus raj. nusibelst biggrin.gif
Atsakyti
Valio savaitgalis! ESIU!!! clap_1.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 04 12, 16:36)
Valio savaitgalis! ESIU!!!  clap_1.gif  essen.gif

muhaha biggrin.gif

mano vakarienė patušintas svieste kopūstas, su patušintom sviester voveraitėm. alkana jaučiuos... biggrin.gif
Atsakyti
As kiaule marinuoju zolese, kepsiu, gal dar reikes darzoviu patroskint. Issiurbiau spinatu ir banano smoothie, rakineju tamarindus, ech, grazus gyvenimas wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

siandien pietum orkaitej kepti "kotletukai" - patroskinau kruvu visokiu darzoviu ir sumaisiau su farsu - gavosi ko gero 1kg kotletu is 300g mesos mirksiukas.gif

beje, isknisau is siukslines ipakavima to kukuruzinio visciuko, susiradau tiekejo puslapi ir parasiau uzklausa, kuo jie ten tas vistas seria ar tik ne GMO grudais, kad tokios skanios biggrin.gif po geros valandos paskambino is Customer Service ir patikino, kad GMO dalyku ju pasaruose nera. pasijutau, kaip tikra paranojike, tokia is serijos "I trust no one", bet kartu buvau ir gerokai nustebinta, tokiu demesiu pirkejam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 12, 19:36)

beje, isknisau is siukslines ipakavima to kukuruzinio visciuko, susiradau tiekejo puslapi ir parasiau uzklausa, kuo jie ten tas vistas seria ar tik ne GMO grudais, kad tokios skanios  biggrin.gif po geros valandos paskambino is Customer Service ir patikino, kad GMO dalyku ju pasaruose nera. pasijutau, kaip tikra paranojike, tokia is serijos "I trust no one", bet kartu buvau ir gerokai nustebinta, tokiu demesiu pirkejam  rolleyes.gif

man patinka idejos is 300 gramu mesos padaryt bilekiek kotletu ar kukuliu biggrin.gif cool biggrin.gif

o customer service ir pavare biggrin.gif irgi cool!

sedejau nervas eme, nuejau kepti burokeliu, saldzios bulves, kokoso, sonines ir svogunu bandeliu... jeezz kojos linksta kaip namai kvepia... rtytojuj bus, uztenka est vakarais... pradet eit 6pm reik ...
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=BMOjVYgYaG8
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 15, 01:18)

Įdomi paskaita. Su malonumu peržiūrėjau.

Elata, geros kelionės ir kad rastum, ką valgyti lotuliukas.gif 4u.gif

Man tai nelabai patinka iš 300 g mėsos padaryti belekiek kotletų. Na kartais darau, bet... Jau geriau mažiau, bet tikro, o daržovės garnyrui smile.gif Ir šiaip labiau mėgstu produktus atskirai valgyti, o ne kai sumakaluota ir nebeskiri, ką valgai.
Atsakyti
maniskiui nelengva issiulyt darzoves, nebent tai bulves, o tokias makaliones mielai valgo, tai nors kiek tu darzoviu gauna. geriausiai su farsu "asimiliuojasi" baklazanai - kazkaip prapuola, beveik neatskirsi.

o ta paskaita, mano manymu, yra neteisinga pavadinta, nes ta moksliuke taip nieko ir nepaneige... ir idomu kas ja finansuoja, ar tik ne kokio pseudo-maisto kompanija, kuriai sitos dietos populiarejimas = krentantis pelnas.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 15, 13:39)
maniskiui nelengva issiulyt darzoves, nebent tai bulves, o tokias makaliones mielai valgo, tai nors kiek tu darzoviu gauna. geriausiai su farsu "asimiliuojasi" baklazanai - kazkaip prapuola, beveik neatskirsi.

o ta paskaita, mano manymu, yra neteisinga pavadinta, nes ta moksliuke taip nieko ir nepaneige... ir idomu kas ja finansuoja, ar tik ne kokio pseudo-maisto kompanija, kuriai sitos dietos populiarejimas = krentantis pelnas.

jautiena, oi visko gali būti... puolam a visi kas tik netingima...

patys paleo pripažįsta, kad mes nesimaitinam kaip pirmykštis žmogus, nes ir tada ta pati ž-olė buvo kitokia, ta pati laukiniena buvo kitokia. čia ir durnam aišku. esmė ta, kad kuo mažiau apdirbto maisto, o jei apdirbama tai apdirbama su protu.... čia net iš tiesų net ne jokia dieta turėtų būti vadinama, o tikro maisto valgymo diegimas kiekvieno galvoje.. mes neužprogramuoti ėsti gaminius, kurių pilni kkampai, prie mokyklų hesburgeriai statomi (kaune pamačius žagtelėjau..debilizmas...), .. pilna kurie pardėse perka koldūnus, cepelinus, mišraines pardėse gamintas... išpijndėjimas totalus yra pasakysiu, ir klykiama kad krizė, nėra iš ko gyvent... bet pažiūrėjus ar žmonės iš vis pasvėrė ką nors, susidėliojo kur jie tuos pinigus išleidžia... retas kuris padarė. bet dažnas kuris perka jau viską pagamintą...mat taupo laiką... bet nei pinigus taupo, nei sveikatą... tų pačių nesutaupytų pinigų prireiks kyšiams daktarams, šuntavimo operacijoms, tepalams nuo vemnų plėtimosi... retas kuris juda daugiau negu nuo kompo prie printerio, ir šaldytuvo, o valgo totalų š... tipo agurko tris griežinėlius užskaitydamas kaip daržovių tris porcijas...
Atsakyti
Paziurejau ir as ta paskaita, na trupinelis tiesos yra, bet gerai Sedindriuke sako, dievazi s...do valgymo kultas prasidejo doh.gif As jau stovedama prie kasos atkreipiu demesi kas ka perka (nu bjauri darausi). Pas mane tai visada kalnas darzoviu. Apsidairau aplink: saldyti koldunai, saldinta varske, batonai, pieno litrai, cipsai ir tt. Ir vaikai su sokoladukais ir kinderiais. Kauno klinikose tusciu lovu nebuna, o gastro skyrius pastoviai pilnas, uztenka man pas vadova uzeiti diskusijai, tai pilna, ypac su kasom (nuo uzdegimo iki vezio ir tt).
As pagaliau kiausiniu prisirankiojau, parsiveziau visus 50 lotuliukas.gif ir dar lasiniu sudytu gabala. Gaminau siandien Ghee sviesta, kvepia visi namai bigsmile.gif
Man idomu kaip su tauku valgymu, uzsiprasiau, kad mociute islydytu. Jau brangu darosi ant kokosu aliejaus kepti, geriau as ji neapdorota valgysiu. Ar kuri naudojat lydytus taukus (lard)?
Atsakyti